intergrale Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είχα την cyanogenmod σήμερα πήγα να αλλάξω σε Avatar ενώ τα κάνω όλα σωστά με το recovery κάνω Reboot και δεν μου εμφανίζει την καινούργια Rom αλλά την παλιάΚαμία λύση επί του θέματος ???Αν σβήσω όλα τα αρχεία από την μνήμη του κινητού και πάω να βάλω την Rom θα αντιμετωπίσω πρόβλημα ?? E:unknown volume for path [sd-ext] Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από intergrale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tenyson123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως καθως κατεβαζεσ το αρχειο διεκοπηκε η ληψη και ειναι κατεστραμενο το αρχειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intergrale Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως καθως κατεβαζεσ το αρχειο διεκοπηκε η ληψη και ειναι κατεστραμενο το αρχειο? Μα δεν μου βγάζει πρόβλημα το αρχείο μου βγάζει πρόβλημα το recovery Να ξανά κάνω τον κόπο να το κατεβάσω μπας λες μπας και φταίει αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 τι log σου βγαζει το recovery? σου λεει οτι ειναι επιτυχής η εγκατασταση? + πριν κανεις εγκατασταση εκανες τα wipes? (wipe cache, data-factory, dalvik) πιο κινητο εχεις και απο πια cm πηγες σε πια avatar? εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια το πιο βασικο απο ολα. Αν δεν ξερει ο αλλος τη συσκευη σας δεν μπορει τις περισσοτερες φορες να σας καθοδηγησει σωστα γι' αυτο σας παρακαλω να την αναφερετε πρωτα απο ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intergrale Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τι log σου βγαζει το recovery? σου λεει οτι ειναι επιτυχής η εγκατασταση? + πριν κανεις εγκατασταση εκανες τα wipes? (wipe cache, data-factory, dalvik) πιο κινητο εχεις και απο πια cm πηγες σε πια avatar? εκδοση Συσκευή LG P990 Τα wipe cache, data-factory τα κάνω όταν όμως πάω να κάνω το dalvik μου βγάζει E:unknown volume for path [sd-ext] η έκδοση του Avatar είναι avatar-3.1.14_nightly-cf4d146ab1-20131202-NIGHTLY-p990 Επιτυχής λέει ότι είναι αλλά δεν περνάει την καινούργια Rom έχω την παλιά την cyanogenmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα