Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως και στον leftermann μου ειπε πως με 200 ευρω, μου κάνει μια αναβάθμιση και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να μπουν. Απλά εκει θα κάνουν φασαρια και ώρα, οποτε θα το κάνει με τη λογικη να προτιμήσουν τον διπλα η όποιον δεν έχει πάρει τα μέτρα του.

με 230 εως 260 είσαι κομπλέ, οι υπόλοιπες περιπτώσεις έχουν μάπα αφαλό. όχι μόνο στο θέμα διάρρηξης αλλά κ αντοχής στο χρόνο.

αυτοί που προτείνουν τις μούλτιλοκ έχουν στοκάρει κ δεν ξέρουν πως να τις ξεφορτωθούν κ βαράνε αλύπητα κ λένε αστεία...ειδικά το μεγαλύτερο αστείο με τα defender είναι που κανείς δεν είδε πως στηρίζεται σε 2 βίδες...ΠΟΥ ; ΣΕ ΔΥΟ ΒΙΔΕΣ.

οι κλέφτες που ανοίγουν κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου, είναι σπείρες κ όχι τίποτα κοινά κλεφτρόνια.

τα διαρρηκτικά για όλες τις μάρκες έχουν τεράστιο κόστος κ η απόσβεση δεν είναι εύκολη το 2014,

μιας κ ο στόχος τους είναι μικρομεσαία νοικοκυριά. (οι φραγκάτοι έχουν σοβαρές πόρτες κ σοβαρές κλειδαριές)!

Για την ιστορία, τελικά έβαλα κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο cisa astral tekno και defender Disec. Στα 250 έουρος...

η κλειδαριά είναι ΙΔΙΑ για όλες τις μάρκες, με εξαίρεση τη cisa χωρίς καταπέλτη. αν πήρες απόδειξη είναι τέλεια η τιμή.

Μια ερώτηση επειδή δεν γνωρίζω, τι παραπάνω προσφέρει το defender?

πρέπει να βάλει λοστό για να το σπάσει/ξεκολήσει πριν περάσει στον αφαλό.

μαξ 3-5 λεπτά στο χρόνο του. ασήμαντο για σένα, πολύτιμος χρόνος για το κλεφτρόνι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκεφτομαι να αλλαξω κλειδαρια και να βαλω μια απο τις παρακατω:

mauer nw4

agb scudo dck

εχει κανεις αποψη για αυτες τις 2?

Δημοσ.

σκεφτομαι να αλλαξω κλειδαρια και να βαλω μια απο τις παρακατω:

mauer nw4

agb scudo dck

εχει κανεις αποψη για αυτες τις 2?

Εγω έβαλα Mauer NW4. Για μένα ότι καλύτερο. Αν δεν έπαιρνα αυτόν, θα έπαιρνα τον Cisa RS 3 με +50% στην τιμή και μοναδική διαφορά πως τα κλειδιά αντιγράφονται μόνο στο εργοστάσιο (όχι φοβερά σημαντικό στην περίπτωση μου)

Δημοσ.

Γινεται να μπει κλειδαρια,κυλινδρος και defender σε απλη παλια πορτα,η πρεπει να ειναι πορτα ασφαλειας εστω και φθηνη?

Ο κυλινδρος τι ειναι?Εχω διαβασει ολο το θεμα απο την αρχη αλλα εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, μου προτείνανε τον συνδυασμο CISA Revolution PRO  και κύλινδρο Magnum PAS024. Ξέρει κανεί τίποτα για αυτά, ειδικά για τον κύλινδρο που δεν έχω ξανακούσει;

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

επανέρχομαι ξανά. Επισκέφτηκα τρεις κλειδαράδες σήμερα και κατέληξα στο πακέτο:

1) κλειδαριά IESO με μονό καταπέλτη και γρανάζι (αλλά ψήνομαι να ζητήσω CISA Revolution PRO)

2) κύλινδρο CISA AP3 S

3) Defender DISEC Monolito ROK

τιμή για όλα τα παραπάνω 240 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) μαζί με την τοποθέτηση.

τι λέτε για τα παραπάνω; 

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι αυτός ο κύλινδρος που λες?

Εμένα μου έσπασαν μια πορτα από το ισόγειο του σπιτιού που είναι κενό και μου πρότεινε κάποιος να βάλουμε μπάρες έξω από τις πόρτες που να προσαρμόζονται στην κάσα και κλειδώνουν με κάτι μάλλον με λουκέτο.

Δημοσ.

Τι είναι αυτός ο κύλινδρος που λες?

Εμένα μου έσπασαν μια πορτα από το ισόγειο του σπιτιού που είναι κενό και μου πρότεινε κάποιος να βάλουμε μπάρες έξω από τις πόρτες που να προσαρμόζονται στην κάσα και κλειδώνουν με κάτι μάλλον με λουκέτο.

Κύλινδρος

Εκτος από αισθητικα που θα είναι ασχημο,αν είναι με λουκετο και παλι θα μπορουν με ευκολια να το σπασουν ή να το ξεκλειδωσουν καθως τα περισσοτερα λουκετα εχουν απλα κλειδιά.

Το καλυτερο θα είναι να βαλεις θωρακισμενη πορτα.

Αν παλι δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και εχεις απλη ξυλική πορτα τοτε αλλαξε το κυλινδρο με καποιον που να εχει break-secure και βαλτου και ένα defender.Μπορεις επισης να προσθεσεις και μια δευτερη κλειδαρια καθως και ένα σιδερο-αλουμινιο γωνια στην κασα για προστασια από λοστο.

Δημοσ.

Προσφατα που χρειαστηκε να αλλαξω την παλια γιατι χαλασε κλειδαρας μου ειπε να βαλω την Ωμεγα γιατι ειναι και καλα απαραβιαστη

Ο μονος τροπος ειπε να την ανοιξουν ειναι αν  γκρεμισουν την πορτα

Του ειπα για ενα βιντεο που κυκλοφορει και δειχνει οτι ανοιγει και μου ειπε οτι ειναι ψευτικο

+ οτι εχει τρεις ζωες το κλειδι

δηλ αν το χασεις ή στο κλεψουν αλλαζει με αλλο αλλες 2 φορες

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όσα σου είπε και όντως ισχύουν.

Βέβαια δεν είναι μόνο η omega απαραβίαστες αλλά και οι κυλίνδρου

Ένας απο τους λόγους που δεν θα έβαζα omega είναι γιατί έχουν κυκλοφορήσει άπειρες όλα τα χρόνια  που υπάρχουν , οπότε και έχουν μεγάλη ανάγκη οι κλέφτες να βρουν τρόπο να τις ανοίγουν οπότε και μάλλον είναι θέμα χρόνου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κανένα κατάστημα με καλές κλειδαριές στην Θεσσαλονίκη (κατά προτίμηση κέντρο) μπορείτε να προτείνετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...