Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγώ μάλλον απορρίπτω το 1. Είμουν όμως προς το 2, κυρίως λόγω του ότι μου φάνηκε πιο μάγκας ο μάστορας. Δεν είναι αρκετά καλή η κλειδαριά της cisa λες; Το 3 βγαίνει στα 300 άμα κάνουμε αβαβά τον ΦΠΑ.

Και το εισόδημα Λευτεράκο,είναι 26%...

Βάλτο στο "μαγαζί",ας έχει Φάπα,ξεπέφτει...

• Like 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εγώ μάλλον απορρίπτω το 1. Είμουν όμως προς το 2, κυρίως λόγω του ότι μου φάνηκε πιο μάγκας ο μάστορας. Δεν είναι αρκετά καλή η κλειδαριά της cisa λες; Το 3 βγαίνει στα 300 άμα κάνουμε αβαβά τον ΦΠΑ.

Το 3 μπορείς να το βρεις και κάτω απο 300. Ψάξε και θα βρεις λύση. Αφού το κάνεις, κάντο όσο πιο σωστά γίνεται!

Δημοσ.

δεν ξεπέφτει η δικιά μου η φάπα, μουστάκια. Δεν είμαι μαγαζάτωρ. Μόνο το εισόδημα. 26% σε κάνα χρόνο+ και ποιός ζει ποιός πεθαίνει, ή 23% επί τόπου;

Θα τσεκάρω καναδυοτρείς κλειδαράδες ακόμα. Το άλλο σαββατο πάλι.

Δημοσ.

Σκεφτομαι σε λιγο καιρο να βαλω θωρακισμενη πορτα. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα μαγαζι με καλες τιμες και τι πρεπει να προσεξω. Ενας γειτονας εβαλε διπλης θωρακινσης, 17 σημεια,μικρο κλειδι στα 550ε

Δημοσ.

Σκεφτομαι σε λιγο καιρο να βαλω θωρακισμενη πορτα. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα μαγαζι με καλες τιμες και τι πρεπει να προσεξω. Ενας γειτονας εβαλε διπλης θωρακινσης, 17 σημεια,μικρο κλειδι στα 550ε

Στις τιμες αυτες (500€) οι πορτες δεν ειναι θωρακισμενες... οπως τις βαπτιζουν! Ποσο μαλλον αν στη τιμη αυτη συμπεριλαμβανεται και η κλειδαρια. Χωρις να χρειαζεται να δεις το εσωτερικο τους θα το καταλαβεις μονο και μονο απο το βαρος τους ανοιγοκλεινοντας τες.

• Like 1
Δημοσ.

Θα κοιτάξεις να έχει το συνδυασμό 3 που έγραφε ο φίλος leftermann. Αν τον έχει, πάρε ότι πόρτα θες. Πόρτα δεν έχω ακούσει να ρίχνουν ποτέ. Την κλειδαριά σπάνε αν κάνουν κάτι.

Επίσης αν είσαι σε πολυκατοικία, πρόσεξε να έχει μόνωση. Αν είναι φτηνιάρικη θα κλάνεις και θα σε ακούει όλη η πολυκατοικία και το αντίθετο.

Απλά να σε προϊδεάσω πως μια σωστή πόρτα ξεκινάει με 1000€.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα,

διάβασα και αυτό το θέμα, και το άλλο θέμα αλλά έχω μια απορία. Αυτή τη στιγμή έχουμε κλειδαριά ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου, cisa προφανώς παλαιού τύπου με 4 πίρους και άλλους 3 περιμετρικά. Σε αυτήν μπορώ να αλλάξω μόνο τον κύλινδρο και ίσως να βάλω και κάποιο defender? Θα την κάνει πιο ασφαλή ή δεν έχει κανένα νόημα? Το σπίτι το νοικιάζουμε και ο ιδιοκτήτης δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά περιττό να πούμε ότι αν έχουμε σούπερ κλειδαριά ασφαλείας...αλλά τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν για πλάκα απλά δίνουμε πεταμένα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα,

διάβασα και αυτό το θέμα, και το άλλο θέμα αλλά έχω μια απορία. Αυτή τη στιγμή έχουμε κλειδαριά ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου, cisa προφανώς παλαιού τύπου με 4 πίρους και άλλους 3 περιμετρικά. Σε αυτήν μπορώ να αλλάξω μόνο τον κύλινδρο και ίσως να βάλω και κάποιο defender? Θα την κάνει πιο ασφαλή ή δεν έχει κανένα νόημα? Το σπίτι το νοικιάζουμε και ο ιδιοκτήτης δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί.

OXI. Χρειάζεσαι κλειδαριά, αφαλό και deffender. Η επιλογή 3 που λέμε.

Δημοσ.

λοιπόν, πήγα σε άλλους 3 κλειδαράδες σήμερα. Οι δύο ήταν και μέλη του ΣΑΕΚ, και καλά. Ο ένας ήταν ΓΤΠ, λες και είχε πιεί μπάφο αλβανό βρωμερό κουνάβι και τέτοια, με το ζόρι μιλούσε. Ο δεύτερος μου πρότεινε τα κλασικά, multilock los + mt5 + disec, 350 euros. Ο τρίτος ήταν ο μόνος που το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν "τι σπίτι θες να ασφαλίσεις; Έχεις διαμερισματάκι, διαμερισματάρα, μονοκατοικία σε περίχωρο, βίλα στο Πανόραμα;". Μπα λέω, ένα κωλοδιαμέρισμα έχω σε μια κωλοπολυκατοικία σε μια κωλοσυνοικία. "Είσαι τίποτα βιομήχανος ή μεγαλογιατρός, σε βλέπουν με μερσεντές και με χρυσό ρόλεξ και την γυναίκα σου με διαμάντια να γυρνάτε στα γκαλά;", Μπα λέω, τίποτα από όλα αυτά.

Και μου δείχνει ένα σετ με κλειδαριά και κύλινδρο securemme, κλειδαριά με καταπέλτη αλλά χωρίς γρανάζι, και κύλινδρο αυτόν (δεν βρίσκω καλύτερο λινκ), στα 200 ευρώ, και μου λέει "σου φτάνει και σου περισσεύει".

Μου εξήγησε και την λογική του:

-το σετάκι αυτό, δεν είναι μεν το καλύτερο της αγοράς, αλλά ένας επαγγελματίας κλειδαράς θέλει σήμερα πάνω από 1 ώρα δουλειά, με την ησυχία του στο εργαστήριό του, για να την διαρρήξει. Για να την παραβιάσει δε επί τόπου, θέλει χτυπήματα και φασαρία κλπ κλπ. Σε μερικά χρόνια πιθανότατα θα ανοίγει για πλάκα, όπως ανοίγουν σήμερα οι παλιές κλειδαριές, αλλά άνετα χωρίς πολύ κόστος και χωρίς να κλαις τα λεφτά που σκόρπισες αλλάζεις σε 4-5 χρόνια τον μύλο με κάτι σύγχρονο.

-κανείς κλέφτης δεν θα κάτσει να τυρανιστεί 1+ ώρα για να μπει στο κωλοδιαμέρισμά σου, ρισκάροντας να τον ακούσουν-καλέσουν αστυνομίες-πιάσουν, αν δεν ξέρει ότι μέσα θα βρει χρυσά ρόλεξ και διαμάντια. Παρομοίως, ο πολύ μάγκας με τα οξυγόνα και τα ψυκτικά και τα λέηζερ και τα φέηζερ, όπως λένε ότι έχουν, θα πάει εκεί που ξέρει ότι αξίζουν τον κόπο όλα αυτά. Ξέροντας ότι μέσα πιθανώς να μην βρει και τίποτα, θα προτιμήσει (ο ψιλικατζής που θα έρθει) να πάει σε κάτι εύκολο. Σε μια παλιά κλειδαριά, σε μια παλιά πόρτα, κλπ.

Δεν ξέρω σε τι ποσοστό έχει δίκιο και σε τι ποσοστό έχει άδικο. Εμένα με έβαλε σε σκέψεις. Δεν πάω σε άλλον πάντως, μέσα στην εβδομάδα πρέπει να έχω καταλήξει. Όποιος έχει άποψη ας πει.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξεθάβω μια που πήγα και εγω σημερα στον κλειδαρά της γειτονιάς για να ρωτήσω για κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας, ύστερα απο διάρρηξη στον απο πανω μου με μηδαμινή ίχνη (ανοιξαν, μπήκαν σαν κυριοι, έφυγαν).

Επιβεβαίωσε οτι η τεχνολογία 10ετίας με τις κλειδαριές χρηματοκιβωτίων ειναι ξεπερασμένες. Ανοίγουν σα να ανοιγεις με κανονικό κλειδί. Καμία απολύτως ασφάλεια. Μάλιστα μου ειπε οτι πιο ασφαλής εισαι με μια απλή πόρτα (οχι ασφαλείας) και μια κλειδαριά Mauer elite των 30 ευρω, οπου ο διαρρήκτης θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει λοστό αφου ο αφαλός δε σπάει, παρά με κλειδαριές χρηματοκιβωτιου σε πόρτα ασφαλείας.

Οπως και στον leftermann μου ειπε πως με 200 ευρω, μου κάνει μια αναβάθμιση και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να μπουν. Απλά εκει θα κάνουν φασαρια και ώρα, οποτε θα το κάνει με τη λογικη να προτιμήσουν τον διπλα η όποιον δεν έχει πάρει τα μέτρα του.

Τελος οπως έχει ειπωθεί, μονο ο συναγερμός λειτουργει απωθητικά.

Επεξ/σία από Cossutius.
  • Like 2
Δημοσ.

Για την ιστορία, τελικά έβαλα κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο cisa astral tekno και defender Disec. Στα 250 έουρος...

Δημοσ.

Για την ιστορία, τελικά έβαλα κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο cisa astral tekno και defender Disec. Στα 250 έουρος...

Στον "σένιο" πιστεύω,ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...