kogi4ever Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα ολες τι εντολες κτλπ σωστα και εχω βαλει και την τελευταια εντολη aircrack-ng (Filename).cap.Δεν μου βρησει τον κοδικο εχει ψαξει 1εκ IVs και ψαχνει και μετα λεει Failed. Next try with ....... και καθε φορα δεν βρισκει τιποτα εχω βαλει κοδικο στο router μου 0123456789.Για ποιο λογο δεν μπορει να το βρει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι αρκετά τα ivs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Με ποιό εργαλείο προσπαθείς και ποιά έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Με ποιό εργαλείο προσπαθείς και ποιά έκδοση; Δες στο terminal και θα καταλάβεις. Πρέπει να αυξήσεις τον αριθμό των IVs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δες στο terminal και θα καταλάβεις. Δεν μου λέτε για να μην βαρεθήτε να ρωτάω ; Έχουμε την Θεά κάλι ή το μπατατράκ και ποιά έκδοση την τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogi4ever Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ubuntu-64 bit 12.04 το κανω με Aircrack-ng 1.2 Beta 1.Οσο για τα λιγα Ιvs Τα φορουμ λενε απο 30κ μεχρι 100κ και εμενα εχει βρειι 1εκ.Λιγα ειναι;Απο οτι εχω ακουσει μετα εναπαλαυβανονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 θα μπορούσες να χρησιμοποιείς και το κάλι που είναι ο διάδοχος και ίσως έχουν κάνεις βελτιώσεις σε αυτό το θέμα έχει φτάσει στην 5η έκδοση http://cdimage.kali.org/kali-images/kali-1.0.5/kali-linux-1.0.5-amd64.iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogi4ever Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Mα το θεμα ειναι να διορθοσω το προβλημα οχι να εγκαταστησω απο την αρχη νεο λογισμικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Mα το θεμα ειναι να διορθοσω το προβλημα οχι να εγκαταστησω απο την αρχη νεο λογισμικο Ε πήγες και εσύ και το εγκατέστησες δεν κάμνουν τέτοια λάθη ή virtual ή στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ε πήγες και εσύ και το εγκατέστησες δεν κάμνουν τέτοια λάθη ή virtual ή στικάκι. Μπορεί να έχει το Ubuntu σαν βασικό του O.S. ο άνθρωπας.. Το λινουξ είναι υπερπλήρες, δεν είναι μόνο για live cd και γειτοnet!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogi4ever Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω οτι το προβλημα ειναι εδω:Οταν παει αν κανει inject τα πακετα δειχνει το καναλι -1 γιατι ομως αφου εχω βαλει την εντολη --negative-one (δεν θυμαμαι πως ακριβως γραφεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πάντως υπάρχει και κατάλληλη ενότητα στο forum σχετικά με το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/234875-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bratsos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ο λογος που δεν δουλευει, ειναι οτι ο ινζτεκτορ ή πελατης δεν ειναι σωστα συσχετισμενος με το ΑΡΕπειδη δεν μπορω να μηλισω ελευθερα (θα μου το διαγραψουν) απο εδω μπορεις να πας στη βικιπεδια που και να βρεις στη αναζητηση βαλε aircrack-ng Να πας στο ελληνικο αθρο που ειχα φτιαξει πριν απο πολυ καιρο για τους ελληνοφωνους. Εκει κατω κατω θα δεις ενα "manual" λινκ. Εκει θα δεις τη πρεπει να κανεις.Σημερα τα στατικα κλειδωματα ειναι ξεπερασμενα, τα δυναμικα ειναι της μοδας (WPA1-2) Σπανε δυσκολα, αλλα σπανε οτι κωδικο και αν βαλεις (θελει προσβαση σε πανεπιστημιακο σερβερ,αλλιως πρεπει να εχεις παρα πολυ ακριβη καρτα γραφικων) και δεν χρειαζεσε να εισαι ολη την ωρα δυπλα στο ΑΡ, σε αντιθεση αμα ειναι WEP.Επισης σπανε ποιο ευκολα αμα ειναι default ssid και ξερεις να υπολογιζεις αλγοριθμους ή σπαμε με πακετα αμα εχουν WPS Ο λογος που τa wpa σπανε ασχετα με το κλειδι θα βαλεις, ειναι επειδη δεν καταλαβαινουν "φρασεις" μονο HEX που συνεπαγετε 256 μπιτς συνδιασμους. Ενας απο αυτους ειναι το primary master key του WPA. Γιαυτο ορισμενοι οργανισμοι με ευαισθητα αρχεια βαζουν σε ορισμενα σημεια μονο WEP. Ωστε αμα καποιος επιχειρισει λαμογιεςνα ξερουμε οτι εγινε απο μεσα και οχι απο απεξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xinetd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αν εννοεις αυτό το link: http://greek-aircrack-ng.blogspot.gr/ Θα μπορουσες να το βαλεις εξ'αρχης, δεν θα στο διαγραψει κανεις. Αλλα αυτό... τα δυναμικα ειναι της μοδας (WPA1-2) Σπανε δυσκολα, αλλα σπανε οτι κωδικο και αν βαλεις (θελει προσβαση σε πανεπιστημιακο σερβερ,αλλιως πρεπει να εχεις παρα πολυ ακριβη καρτα γραφικων) είναι λιγο ιστορια για δρακους, no offense κι'όλας. Ποσος χρονος χρειαζεται για να σπασει ένα password 8-10 χαρακτήρες με αλφαριθμητικα + συμβολα, μπορεις να μας πεις συγκεκριμενα? (αν υποθεσουμε ότι εχεις έναν πανεπισημιακο server, που δεν σημαινει απαραίτητα ότι είναι και super computer, αλλα εν παση περιπτωση...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πέρα από το wps το brute force και το dictionary δεν νομίζω να δουλεύουν εκτός αν έχει ηλιθιο κωδικό το wifi άρα το σπάνε ότι κωδικό κι αν βάλεις δε νομίζω να παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα