1lj4z1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, εχω γράψει μια εφαρμογή για το Ubuntu το Easy Bitcoin Wallet Installer, και σκέφτηκα οτι σε ορισμένου μπορεί να φανεί χρήσιμο.Μιας και το Linux/Ubuntu γενικότερα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ως πλατφόρμα.Η εφαρμογή βοηθάει στην εύκολη εγκατάσταση οποιουδήποτε Wallet είναι διαθέσιμο για το Λειτουργικό Σύστημα Ubuntu.http://aldo.io/ebwi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εκτός από το electrum και το κλασικό bitcoin που υπάρχουν στα repositories ποιά άλλα wallet έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εκτός από το electrum και το κλασικό bitcoin που υπάρχουν στα repositories ποιά άλλα wallet έχεις βάλει? Armory και Multibit. Το electrum δεν υπάρχει στα repos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σε μένα υπάρχει κανονικά στα repositories από universe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε μένα υπάρχει κανονικά στα repositories από universe. Α οκ then Edit: Σε παλιότερες εκδόσεις νομίζω δεν υπάρχει. Το EBWI το εγκαθιστά απο την 12.04 και μετά. Ισως και σε προηγούμενες εκδόσεις, δεν το εχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από 1lj4z1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα