marksk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας εδώ και 10 μέρες έχω ένα πρόβλημα μάλλον με τον ssd. στο pc μου έχω δύο δίσκους , έναν ssd (crusial m4 128 gb) που έχει και τα windows και έναν μηχανικό (samsung spinpoint) που έχει ένα partition με τα αρχεία και ένα με εγκατάσταση linux mint. πριν μια βδομάδα έκλεισα το pc και όταν το άνοιξα δεν έκανε boot από τα win. μπαίνοντας στο linux είδα πως ο ssd δεν ήταν προσπελάσιμος. προσπάθησα να κάνω restore με norton ghost αλλά όταν τελείωσε η αποκατάσταση δεν έκανε πάλι boot από τα win μου έβγαζε "κινέζικα". έκανα φορμάτ και πέρασα τα win από την αρχή και μετά αποκατάσταση με ghost και όλα μια χαρά. χθες έκλεισα πάλι το pc και σήμερα πάλι δεν άνοιξε. από το linux έβλεπα κανονικά το partition με τα windows αλλά δεν υπήρχε το partiton που είναι δεσμευμένο από το σύστημα με τα 100 mb. του έκανα επαναφορά από ghost Και όλα ok. ο δίσκος κατά τα άλλα δείχνει οκ. scanara με norton internet security και malwarebytes anti malware, όλα καθαρά επισυνάπτω μια photo από το hd tune για τον δίσκο. το μήνυμα είναι λίγο μεγάλο συγνώμη αν σας κούρασε. τι μπορεί να φταίει ; Νέα εικόνα bitmap.bmp
marksk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά καμιά ιδέα ρε παιδιά ! μου το έκάνε για τρίτη φορά σήμερα ας είναι καλά το ghost
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβασε το hdsentinel και ανέβασε μαι φωτογραφία δουμε την υγεία του SSD
marksk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 το εγκατέστησα μόλις μου έβγαλε το πρόβλημα
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Στο γενική επισκόπηση πήγαινε την πρώτη καρτέλα
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ο δίσκος σου ειναι σε τελεια κατάσταση , μηπως την ζημιά στην δημιουργεί απο την στιγμή που βάζεις το ghost ? κανε δηλαδή παλι format , πέρνα drivers και προγράμματα με τον κλασσικό τρόπο και δούλεψε λιγο τον υπολογιστή σου για 2 3 μέρες να δεις αν θα στο εμφανίσει παλι
marksk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 που να το παλέψω το format από την αρχή.. βασικά έστειλα mail στην crucial . ίσως να δοκιμάσω clean instal θα κοιτάξω να δω αν έχω κανένα παλιό backup πολύ πριν το πρόβλημα
stelrp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 κατι τετοια κουλα κανουν οι ssd (ακομα). Καλυτερα μηχανικος στα 7200 και ramdrive...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα