Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

εδώ και 10 μέρες έχω ένα πρόβλημα μάλλον με τον ssd.

στο pc μου έχω δύο δίσκους , έναν ssd (crusial m4 128 gb) που έχει και τα windows και έναν μηχανικό (samsung spinpoint) που έχει ένα partition με τα αρχεία και ένα με εγκατάσταση linux mint.

πριν μια βδομάδα έκλεισα το pc και όταν το άνοιξα δεν έκανε boot από τα win. μπαίνοντας στο linux είδα πως ο ssd δεν ήταν προσπελάσιμος. προσπάθησα να κάνω restore με norton ghost αλλά όταν τελείωσε η αποκατάσταση δεν έκανε πάλι boot από τα win μου έβγαζε "κινέζικα". έκανα φορμάτ και πέρασα τα win από την αρχή και μετά αποκατάσταση με ghost και όλα μια χαρά.

χθες έκλεισα πάλι το pc και σήμερα πάλι δεν άνοιξε. από το linux έβλεπα κανονικά το partition με τα windows αλλά δεν υπήρχε το partiton που είναι δεσμευμένο από το σύστημα με τα 100 mb. του έκανα επαναφορά από ghost Και όλα ok. 

ο δίσκος κατά τα άλλα δείχνει οκ.

scanara με norton internet security και malwarebytes anti malware, όλα καθαρά 

επισυνάπτω μια photo από το hd tune για τον δίσκο.

το μήνυμα είναι λίγο μεγάλο συγνώμη αν σας κούρασε.

τι μπορεί να φταίει ;

Νέα εικόνα bitmap.bmp

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο δίσκος σου ειναι σε τελεια κατάσταση , μηπως την ζημιά στην δημιουργεί απο την στιγμή που βάζεις το ghost ? κανε δηλαδή παλι format , πέρνα drivers και προγράμματα με τον κλασσικό τρόπο και δούλεψε λιγο τον υπολογιστή σου για 2 3 μέρες να δεις αν θα στο εμφανίσει παλι

Δημοσ.

που να το παλέψω το format από την αρχή..

βασικά έστειλα mail στην crucial . ίσως να δοκιμάσω clean instal

θα κοιτάξω να δω αν έχω κανένα παλιό backup πολύ πριν το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...