Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 (3537) - i7-4500U Radeon HD 8850M 599Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα ρολοι με windows 7.

εχω ενα θεμα ομως και θελω βοηθεια. πηρα εναν ανταπτορα hdmi σε vga για να συνδεω το monitor. ολα καλα αλλα καμια φορα οποτε του τη βαραει η οθονη μαυριζει,ακουγεται απο τα ηχεια σαν να αποσυνδεεις και να ξανασυνδεεις κατι απο τον υπολογιστη και μετα ξαναναβει. ειναι πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν παιζω. καμια λυση;φταιει μηπως ο ανταπτορας; να τον παω πισω;

οτιδηποτε μπορει να ειναι

για αρχη δοκιμασε να το συνδεσεις και σε αλλη οθονη να δεις αν κανει το ιδιο. μπορει να ειναι καποιο ειδος ασυμβατοτητας.

γιατι δε βαζεις απλα vga σε vga καλωδιο?

Δημοσ.

οτιδηποτε μπορει να ειναι

για αρχη δοκιμασε να το συνδεσεις και σε αλλη οθονη να δεις αν κανει το ιδιο. μπορει να ειναι καποιο ειδος ασυμβατοτητας.

γιατι δε βαζεις απλα vga σε vga καλωδιο?

το λαπτοπ έχει μόνο HDMI.

Δημοσ.

το φαινομενο απλα σταματησε χωρις να κανω κατι. μετα ομως ειχαμε αλλα θεματα. πηγα να κανω ενημερωση των windows και ηταν ανενεργη η λειτουργια οπως και firewall και defenfer. μετα απο πολυ ψαξιμο, εγκαταστασεις απο την αρχη κτλ διαπιστωσα πως στο dell.com τα drivers που δινει για intel rapid storage οταν τα εγκαταστησεις σου νεκρωνουν για καποιο λογο τις παραπανω λειτουργιες των windows. ειχε καποιος παρομοιο θεμα με το συγκεκριμενο driver; συμφορουμιτη panoskatos τι λες; :)

Δημοσ.

αμα δουλευει μη το πειραζεις.

πηρα ενα ssd samsung evo 840 120gb στις 31. ειτε ειναι ελλατωματιικος ειτε απλα δεν γουσταρει το laptop και τον σταθερο μου. [intel 3930, m/b asus p9x79. 16gb kingston hyper-x 2133 ram, amd 6990 gfx, ssd ocz agility 3, water cooling corsair H100i, klp].

θα τον γυρισω πισω αυριο και θα παρω η αλλη μαρκα η τα λεφτα μου πισω. θα κανω update με νεωτερα. αλλα εφαγα το ξενερωμα παραμονη να παιδευομαι 2 μερες χωρις αποτελεσμα. τον δοκιμασα και στα 2 συστηματα. με καθαρη εγκατασταση στα 7αρια. ο ssd απλα αρνουταν να δουλεψει. μια εμφανιζοτανε μια εξαφανιζοτανε.

ενα εχω να πω [ασχολουμαι με pc 20 χρονια, παντα φτιαχνω δικα μου.] grrrrrrrrrrrrrr :mad:

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κάτι.Αγορασα τον συγκεκριμένο υπολογιστή,αλλά οπως και αρκετοί αλλοι πιστεύω δεν βγάζω ακρη με τα windows 8.Οταν ρώτησα τον πωλητή αν μπορω να βάλω τα 7 και τι γίνεται με την εγγύηση μου είπε οτι θα χαθεί η εγγύηση,να προσπαθήσω να μάθω τα 8,αλλιώς αν θέλω οπωσδήποτε να βάλω τα 7 να κάνω ενα αντιγραφο ασφαλείας ωστε να μπορώ να τον επαναφέρω.Αυτό μπορώ να το κάνω μεσα απο το myDell που λέει αντιγραφο ασφαλείας? Και μετα μπορώ να βάλω τα 7 κανονικά και αν χρειαστεί χρησιμοποιώ αυτό το αντίγραφο και γίνεται οπως ηταν αρχικά? Για βοηθήστε λίγο γιατί με αυτά τα 8 εχω χαθεί τελείως.Και κατι αλλο,απο οτι ειδα εχει περαστεί αυτόματα το λαπτοπ στο σαιτ της Dell,το βρίσκει,δεν χρειαζεται να κάνω κάτι εγω επιπλέον με τη δήλωση του για την εγγύηση να υποθέσω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κάτι.Αγορασα τον συγκεκριμένο υπολογιστή,αλλά οπως και αρκετοί αλλοι πιστεύω δεν βγάζω ακρη με τα windows 8.Οταν ρώτησα τον πωλητή αν μπορω να βάλω τα 7 και τι γίνεται με την εγγύηση μου είπε οτι θα χαθεί η εγγύηση,να προσπαθήσω να μάθω τα 8,αλλιώς αν θέλω οπωσδήποτε να βάλω τα 7 να κάνω ενα αντιγραφο ασφαλείας ωστε να μπορώ να τον επαναφέρω.Αυτό μπορώ να το κάνω μεσα απο το myDell που λέει αντιγραφο ασφαλείας? Και μετα μπορώ να βάλω τα 7 κανονικά και αν χρειαστεί χρησιμοποιώ αυτό το αντίγραφο και γίνεται οπως ηταν αρχικά? Για βοηθήστε λίγο γιατί με αυτά τα 8 εχω χαθεί τελείως.Και κατι αλλο,απο οτι ειδα εχει περαστεί αυτόματα το λαπτοπ στο σαιτ της Dell,το βρίσκει,δεν χρειαζεται να κάνω κάτι εγω επιπλέον με τη δήλωση του για την εγγύηση να υποθέσω.

εγω που έστειλα email στην dell και ρώτησα ακριβώς το ίδιο μου είπαν οτι η εγγύηση δεν ακυρώνεται

Δημοσ.

ολα ρολοι με windows 7.

εχω ενα θεμα ομως και θελω βοηθεια. πηρα εναν ανταπτορα hdmi σε vga για να συνδεω το monitor. ολα καλα αλλα καμια φορα οποτε του τη βαραει η οθονη μαυριζει,ακουγεται απο τα ηχεια σαν να αποσυνδεεις και να ξανασυνδεεις κατι απο τον υπολογιστη και μετα ξαναναβει. ειναι πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν παιζω. καμια λυση;φταιει μηπως ο ανταπτορας; να τον παω πισω;

Μπορείς να βάλεις λινκ με τον αντάπορα hdmi to vga που αγόρασες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...