panoskatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά πριν το πάρετε ρίξτε το μια ματιά στο media. Μιλάμε για την απόλυτη πλαστικούρα σαν κατασκευή. Τα κουμπιά από το touchpad είναι σαν αυτά που έχουν τα ψεύτικα παιχνίδια των 5 ευρώ. Γράφεις στο πληκτρολόγιο και βουλιάζει. Touchpad τραγικό και οθόνη έτη φωτός μακριά από την 2311. Πήγα να το πάρω, αλλά τελικά υπαναχώρησα. Μόνο για gaming laptop αξίζει. Για καθημερινή χρήση άστο. Προσωπικά το εχω λατρέψει το πληκτρολόγιο του, είναι το πιο βολικό πληκτρολόγιο που εχω δουλέψει ποτέ σε λαπτοπ και πίστεψέ με εχω γράψει σε πολλά λαπτοπ. Το οτι λες οτι βουλιάζει πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, σε αυτο που εχω δεν υπάρχει αυτο το σύμπτωμα. Το λαπτοπ είναι φλίδα και προσωπικά το έχω λατρέψει. Φυσικά ολα είναι θέμα γούστου αλλά οταν μιλάμε για εναν υπολογιστή το σημαντικότερο πράγμα είναι το τι υπάρχει κάτω απο το "καπό της μηχανής" και οχι το "καπό" 1
evo9 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά πριν το πάρετε ρίξτε το μια ματιά στο media. Μιλάμε για την απόλυτη πλαστικούρα σαν κατασκευή. Τα κουμπιά από το touchpad είναι σαν αυτά που έχουν τα ψεύτικα παιχνίδια των 5 ευρώ. Γράφεις στο πληκτρολόγιο και βουλιάζει. Touchpad τραγικό και οθόνη έτη φωτός μακριά από την 2311. Πήγα να το πάρω, αλλά τελικά υπαναχώρησα. Μόνο για gaming laptop αξίζει. Για καθημερινή χρήση άστο. το λαπτοπ το ειδα απο κοντα και ειναι πολυ καλο. πλαστικα ειναι ολα απλα αυτο εχει αλλη υφη. τα κουμπια του touch pad οντως δεν ειναι πολυ καλα. ολα τα αλλα που λες για οθονη και πληκτρολογιο δεν τα παρατηρησα. με ποση δυναμη γραφεται ρε παιδια; και τι οθονη θελετε απο ενα λαπτοπ των 600 ευρώ; την συγκρινα με hp και toshiba και η οθονη ειναι μια χαρα. δεν ξερω τι ζητας βεβαια απο ενα λαπτοπ των 600.- 1
panoskatos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν διάβασα καλά το μήνυμα του @amoustakas και νόμιζα οτι έλεγε για το πληκτρολόγιο ! Το touchpad είναι πράγματι υποδεέστερο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βουλιάζει !! Θα συμφωνήσω με τον @evo9
amoustakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Όταν πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο καταλαβαίνεις ότι είναι ψεύτικο. Δε μιλάμε ότι βουλιάζει κανένα πόντο, αλλά δεν είναι solid. Τι θα γίνει όταν θα πατάς κουμπιά με δύναμη όταν θα παίζεις π.χ.; Το touchpad δε βουλιάζει, αλλά δεν είναι ακριβείας. Τα κουμπιά (του touchpad) κάνουν κλιγκ κλόγκ. Αν τα χρησιμοποιεί κανείς καθημερινά αμφιβάλω για το πόσο θα "πάνε". Κατά τα λοιπά είναι όντως ευκαιρία, αλλά να ξέρουμε τι αγοράζουμε. Το καλύτερο είναι ο καθένας να το δει πριν το πάρει. Ας με συγχωρέσετε λίγο για το απότομο, αλλά αγόρασα παλαιότερα εξ αποστάσεως αντίστοιχο τούμπανο της asus και μόλις το έβαλα να λειτουργεί έπαθα πολιτισμικό σοκ κυρίως από την οθόνη. Καλορίζικο σε όσους το πήραν και σίγουρα για όσους κάνουν του συμβιβασμούς που ανέφερα αξίζει τα λεφτά του. 350 ΕΥΡΩ ευρώ κάνουν τα πατσαβούρια του κιλού. 1
panoskatos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή είμαι ο πρώτος που έγραψα μετά την αγορά σε αυτο το θέμα αν διαβάσεις τις πρώτες σελίδες, θα δεις οτι γράφω στα αρνητικά για το touchpad. Γράφω χαρακτηριστικά οτι δεν περίμενα τέτοιο touchpad απο την Dell πραγματικά είναι για κλωτσιές. Προσωπικά χρησιμοποιώ ποντίκι,οπως και ο περισσότερος κόσμος θαρρώ. Απο την άλλη όσο καλό και να είναι ενα touchpad νομίζω οτι πάντα θα είναι για μικρή χρήση, για κάτι γρήγορο. Καλορίζικο σε όσους το πήραν και σίγουρα για όσους κάνουν του συμβιβασμούς που ανέφερα αξίζει τα λεφτά του. 350 ΕΥΡΩ ευρώ κάνουν τα πατσαβούρια του κιλού. +1
LosPoulos93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 πρωτες εντυπωσεις κι απο μενα καλες , δεν εχω δοκιμασει gaming ακομα , αλλα για απλη χρηση ειναι πολυ καλο , το μονο προβλημα που ειδα ειναι οτι δεν λειτουργουν το Num lk κι τα λοιπα νουμερα , ειναι φυσιολογικο , πρεπει να τα ενεργοποιησω καπως ή εχει προβλημα το laptop ?
minim3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το num lock πρεπει να το πατησεις μια για να ενεργοποιηθει [ειναι off απο default]. ενω στο capslock εχει λαμπακι να ξερεις οτι ειναι On, στο numlock δυστυχως δεν βαλανε.
Herth Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το προμηθεύτηκα και εγώ χθες από το mediamarkt Επειδή έγινε κουβέντα για το αν κάνουν δόσεις ή όχι, στο κατάστημα της πυλαίας, το πήρα με 36 άτοκες Το άνοιξα φτάνοντας σπίτι, το έβαλα στη μπρίζα και ανοίγοντας το έβγαλε error πως δεν αναγνωρίζει τον τύπο του φορτιστή με αποτέλεσμα να μη φορτίζει τη μπαταρία. Το επέστρεψα σήμερα, δοκιμάστηκε με άλλο φορτιστή, έκανε το ίδιο πράγμα και μου το άλλαξαν. Το δεύτερο φαίνεται κομπλέ!
minim3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω το πηρα χθες απο mediamarkt αργυρουπολης. εκανα και αναβαθμιση σε 8.1 ηδη, ολα τελεια. μαλλον ησουν ατυχος στο πρωτο που πηρες. αλλα γενικα η πλατφορμα hasswell ειναι κορυφη. Απο οτι βλεπω η προσφορα τις mediamarkt τελειωσε ηδη. δεν υπαρχει το laptop πλεον στο site. και στο scroutz.gr υπαρχει το ιδιο μοντελο στα 699 απο αλλο μαγαζι. μακαρι να ξαναφερουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2013 από minim3
evo9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 στο media ρεντη και περιστερι εχει λιγα κομματια ακομα αλλα τα εχουν βγαλει απο το site. μολις το πηρα και περναω τα 7αρια μεσα γιατι τα 8 δεν παλευονται και δεν εχω ορεξη να κατσω να μαθω. εντυπωσεις σε λιγες μερες.
minim3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 εγω εβαλα classic shell. σε βαζει κατευθειαν σε desktop και εχει start button windows 7 style. http://www.classicshell.net/ οποιος ενδιαφερεται. ειναι free.
roufosk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 πολυ καλες και οι εντυπωσεις απο εμενα το θεματακι του touchpad τo ηξερα καθως το ειχα δει κ απο κοντα δεν με ενδοιαφερει βεβαια καλες θερμοκρασιες και πολυ καλλες επιδοσεις στα παιχνιδια
evo9 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον. μετα απο μια μερα χρησης στα παντα δεν εχει κολλησει πουθενα. τρεχει vegas νερακι και τα χαζοπαιχνιδα που παιζω με την παρεα (wow,lol και π@π@ριτσες) τα τρεχει με πανω απο 80 fps με τις ρυθμισεις τερμα θεο.το μονο που με ανησυχησε στην αρχη ειναι πως οταν ανοιγα παιχνιδια στην οθονη αρχισε να ακουγεται απο μεσα εκτος του μεγαλου ανεμηστηρα που παιρνει στροφες και ενα αλλο βουητο σαν ζιζανιο. φανταζομαι ειναι καποιο πιο μικρο ανεμηστηρι της καρτας γραφικων.το turbo boost λειτουργει αποτελεσματικα και οποτε οι πυρηνες ανεβαζουν , ακους τους ανεμιστηρες να απογειωνονται. ολες τις αλλες στιγμες που απλα βλεπεις κατι στο media η γραφεις οπως κανω τωρα, ειναι τερμα αθορυβο.οσο για την ποιοτητα κατασκευης,καποιους παρα πολυ απαιτητικους δεν θα τους ικανοποιησει. αν θελετε ενα λαπτοπ καθημερινο με απλετη δυναμη απο κατω,εδω ειστε.η οθονη ειναι οντως λιγο περιεργη.δεν μπορω να το εξηγησω. αλλα οχι κατι σοβαρο.το touchpad δεν το εχω δουλεψει γιατι εχω τον υπολογιστη σαν αποσπωμενο desktop. μεσα στο σπιτι πανω σε βαση με ποντικια πληκτρολογια ηχεια οθονες και οποτε φευγω για τη δουλεια του κουμπωνω μπαταρια το βαζω τσαντα και εφυγα.προσωπικα ακρως ικανοποιημενος.
xristoforos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 το μονο που με ανησυχησε στην αρχη ειναι πως οταν ανοιγα παιχνιδια στην οθονη αρχισε να ακουγεται απο μεσα εκτος του μεγαλου ανεμηστηρα που παιρνει στροφες και ενα αλλο βουητο σαν ζιζανιο. φανταζομαι ειναι καποιο πιο μικρο ανεμηστηρι της καρτας γραφικων. Αν δεν κανω λαθος το λαπτοπ 1 ανεμιστηρι εχει. Στην καρτα γραφικων εχουν συνηθως τα καθαρα gaming laptops. Μηπως ακουμπαει πουθενα το ανεμιστηρι ενω γυρναει γρηγορα;
Herth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στο GPU-Z πάντως βγάζει fan speed στην 8850
Προτεινόμενες αναρτήσεις