Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 (3537) - i7-4500U Radeon HD 8850M 599Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

κοιταω και εγω το εν λογω λαπτοπ δυστυχως δεν προλαβα την προσφορα.

θελω να μου πειτε λιγα λογια ακομα οι κατοχοι για το μηχανημα. η καρτα δεν με προβληματιζει τοσο οσο ο επεξεργαστης.

ευχαριστω!

χρηση: καμια ταινιουλα, surf στο web ,games με φιλους τυπου wow,lol . η καρτα ειναι δυνατη και την θελω σε περιπτωση που η παρεα παει σε κατι ετσι πιο δυνατο :)

θα ειναι το πρωτο μου λαπτοπ. ο αδερφος μου πηρε αυτο πριν λιγο καιρο στα 630: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Steel-HU-I523-450.htm με i7 2630 και gt 640 αλλα το ιδιο σασι.. αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι πως παιζει skyrim στα ultra ενω δεν το περιμεναμε. σαν σασι μου φανηκε ομορφουτσικο αλλα παχυ.

εκτος απο το dell σκεφτομουν και αυτο : http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance/Turbo-X-Blade-GT-i726-450.htm . το ειδα απο κοντα και ειναι αρκετα λεπτο και απλο σε στυλ. μου αρεσει αρκετα αλλα με φρεναρει το οτι η gt740 που εχει πανω ειναι η 64bitη(!) . εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την 640 απλα εχει το μισο bandwidth 28.8/2=14.4 αλλα απο 620mhz της 640 εχουν ανεβασει τον πυρηνα στα 910.

απο την αλλη σκεφτομαι μη βγει καμια προσφορα με καμια πολυ καλη καρτα οπως το eshop το καλοκαιρι με την gtx660.

ειμαι πολυ μπερδεμενος. τι λετε;

Αν δεν είχες κάνει τον κόπο να γράψεις ολα τα παραπάνω για το τι θέλεις κτλ και είχες βάλει μόνο το λινκ με το turboX δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω !

Μην το κάνεις αυτο στον εαυτό σου και αγοράσεις turbox λαπτοπ φίλε μου.

Τώρα όσο αφορα το Dell Inspiron 3537 εγω για τα λεφτά του (599€) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τα περισσότερα τα αναφέρω και πιο πριν.

Δυστυχώς παιχνίδι δεν εχω αξιωθεί ακόμα να βάλω λόγο έλλειψης χρόνου, θα βάλω όμως.

Προς το παρόν ανεβάζω αποτελέσματα απο τρία benchmark που έτρεξα και όποιος θέλει ανεβάζει τα ίδια benchmark με άλλα λαπτοπ για να δούμε διαφορές.

Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός για αυτα που μπορεί να προσφέρει σε ενα λαπτοπ αυτης της τιμής. (λίγο καλύτερος απο τον i5 3230m)

bench :

PassMark

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ποιότητα κατασκευής 

Η κατασκευή του είναι άκρως ικανοποιητική (έχω τέτοιο Dell). Μπερδεύεστε με το μαύρο χρώμα. Άσχημο ή κοινό μπορεί να το πει κανείς (υποκειμενικό) αλλά κακής κατασκευής όχι. Το ότι λυγίζουν τα πλαστικά δε λέει πολλά, είμαι σίγουρος ότι είναι ανθεκτικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να το βάλει η Dell σε τόσα μοντέλα χωρίς να το έχει ψάξει.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει, είναι λιτό και κατάμαυρο !

Με ενοχλεί που μένουν οι δαχτυλιές σε τραγικό βαθμό όμως !

Εδώ καλύτερο σασί, λίγο κατώτερος επεξεργαστής αλλά καλύτερη κάρτα γραφικών.

Αν ηταν να πάρω το 3537 στα 730€+ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την προσφορά του eshop

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902222

Δημοσ.

Το λαπτοπ ειναι φοβερό με τρομερή αυτονομία. Πρόλαβα την τιμη κοτσωβολου στα 599 άτοκα με windows 8 . Πολυ γρήγορο μηχάνημα και αρκετα καλη κατασκευή με εξαίρεση τις δαχτυλιες που αφήνει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια. ταβανι εχω τα 700 με το ζορι. οταν λετε λυγιζουν τα πλαστικα τι εννοειτε;;; οσον αφορα τα usb εννοεις οτι ειναι πολυ σφηχτα και κουμπωνουν δυνατα τα βυσματα;

θα μπορουσαμε το σκ που μας ερχεται να με φιλοξενησει καποιος για ενα τεταρτακι η να βρεθουμε καπου να το δω; σε οποιο καταστημα και αν πηγα δεν το ειχαν. :(

Δημοσ.

Είναι πράγματι καλή τιμή. Δόσεις δεν μπορούμε να βάλουμε στο κατάστημα και όχι μέσω Internet; γιατί βλέπω δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα.

Είναι κατόπιν παραγγελίας μάλλον γι αυτό. Απ' ο,τι βλέπω κάνει από 12 μέρες μέχρι ένα μήνα.

Δημοσ.

Παιδιά το λαπτοπ είναι σουπερ.

Αν μπορείτε να το πάρετε απο Κοτσόβολο στα 625€ και με λειτουργικό είναι τρελή ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε καθόλου.

Τρέχω Sony Vegas και τα πάει περίφημα.

Επίσης εχω τρέξει τα εξης παιχνίδια και τα τρέχει νεράκι :

Mass Effect 3

Grid 2

Fifa 13

Fifa 14

Daylight

Dishonored

Δημοσ.

Το έριξε στα 599 (και φυσικά το έκανε βουκινο στην τηλεόραση)...

http://m.mediamarkt.gr/shop/el/GR/catalog/Notebooks-14.6%22---16.7%22-480508/DELL-15R-Inspiron-3537-i7-4500U-8GB-1TB-1021851/

Sent from my XT890 using Insomnia

Αυτο ακριβως ηρθα να ποσταρω αλλα με προλαβες :Ρ

Παντως ,προσωπικα,ισως το μονο αρνητικο που του βρισκω ειναι η κατασκευη(πολυ πλαστικο να ουμε) αλλα κατα τα αλλα ειναι οντως σουπερ μηχανημα !

Eρώτηση ! Ξερουμε μεχρι ποσα gb ram υποστηριζει ?

Δημοσ.

Eρώτηση ! Ξερουμε μεχρι ποσα gb ram υποστηριζει ?

Νομίζω μέχρι 16gb αλλά δεν είναι ξεκάθαρο

Μπα απο αυτα που διαβάζω μάλλον αυτα που φοράει, δλδ 8gb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...