kos75 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Η τιμή καλή ειναι αλλά dell... Προσωπικά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος Sent from my iPhone using Insomnia
geodimis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχάς ευχαριστούμε για την αναλυτική παρουσίαση των κατόχων του λάπτοπ. Μπορείτε να γίνεται πιο σαφής σχετικά με τη μέτρια οθόνη και το touchpad; Ειδικά το θέμα της οθόνης
jimis888 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 κι απο κριτικες σε ξενα site, αρκετοι γκρινιαζουν για το touchpad
terrafaux Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-3521-0620-Notebook.93924.0.html Δεν εχει τα ιδια specs αλλα ειναι η ιδια κατασκευη νομιζω.
paragontikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 καλη προσφορα μου φαινεται και μενα,το πηρε και ενα φιλαρακι πριν κανα μηνα απο mediamarkt 729 ευρω αλλα με windows 8, δυνατο λαπτοπακι γενικα, το δοκιμασαμε και σε games ac4 κτλ και παει πολυ καλα,σαν χαρακτηριστικα στα 600 δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες εναλλακτικες ειδικα μ'αυτην την καρτα γραφικων. Τωρα σαν εμφανιση ενταξει δεν ειναι και οτι πιο designato και το πλαστικο του εμενα προσωπικα δεν με τρελανε αλλα οντως ειναι λεπτο και ελαφρυ(εχει 9.5mm dvd-drive σε σχεση 12.5mm που εχουν τα πιο "χοντρα" laptop) και το πληκτρολογιο ειναι αρκετα βολικο,βεβαια αυτα ειναι περι ορεξεως..
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Παντως αν ειχε λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης π.χ 5537 θα εκανε σιγουρα 150-200 ευρω παραπανω.
panoskatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχάς ευχαριστούμε για την αναλυτική παρουσίαση των κατόχων του λάπτοπ. Μπορείτε να γίνεται πιο σαφής σχετικά με τη μέτρια οθόνη και το touchpad; Ειδικά το θέμα της οθόνης Μετά απο καλιμπράρισμα που της έκανα μέσα απο ενα πρόγραμμα της dell μπορώ να πω οτι η οθόνη πλεον δείχνει μια χαρά. Το touchpad δεν είναι ομως απο τα καλά, κάποιες φορές δεν πιάνει το διπλό κλικ πάνω στο touch και κάποιες άλλες φορές κολλάει σαν να εχεις συνέχεια πατημένο το αριστερο κλικ . Απο την πρώτην στιγμή που θα δουλέψεις με το touchpad καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν παει καλά.
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μετά απο καλιμπράρισμα που της έκανα μέσα απο ενα πρόγραμμα της dell μπορώ να πω οτι η οθόνη πλεον δείχνει μια χαρά. Εκτος απο το καλιμπραρισμα μηπως υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις ωστε η οθονη να δειχνει καλυτερα?
budha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το laptop το είχε μέχρι και σήμερα στα καταστήματα Κωτσόβολος (Πειραιά και Ρέντη επιβεβαιωμένα) 599 ευρώ με windows 8. Η τιμή άλλαξε σήμερα και πήγε 699 αλλά ευτυχώς το πρόλαβα με την παλιά τιμή.
panoskatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εκτος απο το καλιμπραρισμα μηπως υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις ωστε η οθονη να δειχνει καλυτερα? Οτι έκανα και καλυτέρεψε το πράγμα ηταν μέσα απο το "myDell" Δεν ξέρω αν απο τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών intel/amd αλλάξει κάτι. Επίσης την φωτεινότητα την έχω στο πιο χαμηλό επίπεδο. Το laptop το είχε μέχρι και σήμερα στα καταστήματα Κωτσόβολος (Πειραιά και Ρέντη επιβεβαιωμένα) 599 ευρώ με windows 8. Η τιμή άλλαξε σήμερα και πήγε 699 αλλά ευτυχώς το πρόλαβα με την παλιά τιμή. Αν ηταν και με windows τότε η τιμή ηταν σουπερ και καλύτερη απο του mSystems
loukats13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το παρήγγειλα και εγώ χθες για μια φίλη μου, τώρα βλέπω ότι το πήγε στα €715…
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης την φωτεινότητα την έχω στο πιο χαμηλό επίπεδο. Την φωτεινοτητα απο που την αυξομειωνεις?
cladestino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης την φωτεινότητα την έχω στο πιο χαμηλό επίπεδο. Την φωτεινοτητα απο που την αυξομειωνεις? Εισαι ικανοποιημένος; Μνήμη μέχρι 8gb? στα παιχνίδια τρώει καθόλου κόλλημα ; Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης την φωτεινότητα την έχω στο πιο χαμηλό επίπεδο. Την φωτεινοτητα απο που την αυξομειωνεις? Ικανοποιημένος ; Τρώει κανένα κόλλημα στα παιχνίδια η πετάει; Sent from my iPhone using InsomniaΤρώει κανένα κόλλημα στα παιχνίδια η πετάει; Sent from my iPhone using Insomnia
evo9 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα.κοιταω και εγω το εν λογω λαπτοπ δυστυχως δεν προλαβα την προσφορα.θελω να μου πειτε λιγα λογια ακομα οι κατοχοι για το μηχανημα. η καρτα δεν με προβληματιζει τοσο οσο ο επεξεργαστης.ευχαριστω! χρηση: καμια ταινιουλα, surf στο web ,games με φιλους τυπου wow,lol . η καρτα ειναι δυνατη και την θελω σε περιπτωση που η παρεα παει σε κατι ετσι πιο δυνατο θα ειναι το πρωτο μου λαπτοπ. ο αδερφος μου πηρε αυτο πριν λιγο καιρο στα 630: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Steel-HU-I523-450.htm με i7 2630 και gt 640 αλλα το ιδιο σασι.. αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι πως παιζει skyrim στα ultra ενω δεν το περιμεναμε. σαν σασι μου φανηκε ομορφουτσικο αλλα παχυ.εκτος απο το dell σκεφτομουν και αυτο : http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance/Turbo-X-Blade-GT-i726-450.htm . το ειδα απο κοντα και ειναι αρκετα λεπτο και απλο σε στυλ. μου αρεσει αρκετα αλλα με φρεναρει το οτι η gt740 που εχει πανω ειναι η 64bitη(!) . εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την 640 απλα εχει το μισο bandwidth 28.8/2=14.4 αλλα απο 620mhz της 640 εχουν ανεβασει τον πυρηνα στα 910.απο την αλλη σκεφτομαι μη βγει καμια προσφορα με καμια πολυ καλη καρτα οπως το eshop το καλοκαιρι με την gtx660.ειμαι πολυ μπερδεμενος. τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις