mr.boor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πω πω .. ευτυχώς που δεν πήρα χτες το άλλο dell του κωτσο! Κάθε μέρα και καλύτερη προσφορά! Έχει ρωτήσει κανείς για powerbuy?
panoskatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγω έκανα την παραγγελία και μου απάντησαν οτι αυριο μπορώ να περάσω για παραλαβή, αν προλάβω αυριο γιατι εχω κάτι δουλειές μπορεί να το εχω σε λίγες ωρες στα χέρια μου, αν οχι απο Δευτέρα. Το ιδιο λαπτοπ το είχα προτείνει πριν δυο μήνες σε εναν φίλο μου και το πήρε κοντά στα 730€. Δυστυχώς δεν εχει κάτσει να το δω live απο τον φίλο μου αλλά μου εχει πει οτι είναι απόλυτα ευχαριστημένος απο το συγκεκριμένο λαπτοπ. Στα θετικά που εχει αναφέρει είναι οτι το λαπτοπ είναι εντελώς αθόρυβο, δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασίες και ενω είχαμε και οι δυο ενδοιασμούς για την συγκεκριμένη σειρά "u" της Intel μου λεει οτι τα παει περίφημα. Επίσης για λαπτοπ εχει πολύ μεγάλη αυτονομία, μου εχει πει οτι με απλή χρήση του εχει γράψει και 8 ώρες. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με windows 8 είναι με το bluetooth που δεν του δουλεύει. Προσωπικά εχω σκοπό να του βάλω windows 7 64bit οπότε θα αναφέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η συγκεκριμένη προσφορά μου "έρχεται" κουτί διότι εδω και αρκετό καιρό εχω ορίσει σαν ταβάνι τα 600€ και ήθελα και μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών απο την AMD διότι στο παρελθόν μου εχουν χαλάσει 3 λαπτοπ, και τα 3 λαπτοπ "φόραγαν" κάρτα της nvidia και στα 3 λαπτοπ μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Μετάνιωσα μόνο που στο παρελθόν ακύρωσα παραγγελία απο eshop με το Lenovo στα 600€ που φόραγε την 660. Τρομερή τιμή για το λαπτοπ και τόσο καιρό περίμενα να βγει ξανά τέτοια προσφορά αλλά τίποτα ! Ενα πράγμα με πειράζει εκ πρώτης όψεως στο συγκεκριμένο λαπτοπ και αυτο είναι η έλλειψη εξόδου 15pin vga
panoskatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγινε η παραλαβή. Το λαπτοπ είναι πάρα πολύ λεπτό και αθόρυβο. Επειδή ειχα αγοράσει πρόσφατα εναν σκληρό 750gb για το προυγούμενο λαπτοπ που μου χάλασε και είχα πολύ πράγμα μέσα έβγαλα τον 1tb και έβαλα τον παλιό μου, πέρασα και τα windows 7 64bit Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι με το bluetooth και το Wifi οπου είναι κοινό (απο το ιδιο κουμπί ενεργοποιείται) , κατέβασα εναν απο τους δυο drivers και δεν τα κατάφερα να δουλέψει, τώρα κατεβάζω και τους δεύτερους, ελπίζω να μου δουλέψει. Η συσκευασία περιέχει το λαπτοπ και το τροφοδοτικό μόνο !! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. edit : Κομπλε και με το wifi & bluetooth λειτουργούνε ολα άψογα 1
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείς να βάλεις καμιά φωτό να δούμε το σουλούπι του για σίγουρα;
giorginho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μου κανει εντυπωση οταν εχω δει απειρες δηθεν προσφορες εδω μεσα να βλεπω κοσμο να μη θεωρει το συγκεκριμενο προσφορα (ή εστω "καλη προσφορα")... Και οποιοι εχουν δει τα ποστς μου ξερουν πολυ καλα ποσο αυστηρα κρινω ειδικα περιπτωσεις "προσφορων" λαπτοπ. Πραγματικα αναρωτιεμαι αν υπαρχει πουθενα σε ολο τον κοσμο αντιστοιχη/καλυτερη τιμη, εγω βλεπω μονο +100 ευρω στην καλυτερη...
HERTHAN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα gio και την θεωρω πολυ καλη προσφορα.........ταυτοχρονα ομως επειδη τις τελευταιες ημερες εχουν βγει αρκετες καλες προσφορες σε laptop ισως μερικοι να περιμενουν κατι ακομα καλυτερο(σε laptop ή χαμηλοτερη προσφορα) με τον κινδυνο στο τελος να μην βγει κατι αντιστοιχο(αν οχι καλυτερο). Επισης αν το συγκρινουμε με το λαπτοπ του you που ειναι στα ιδια χρηματα οι μεταξυ τους διαφορες ειναι οτι το συγκεκριμενο εχει καλυτερο επεξεργαστη και το αλλο παρα πολυ καλυτερο σασι και 1 χρονο επιπλεον εγγυηση.Προσωπικα αν μου ελεγες να διαλεξω ενα απο τα δυο θα διαλεγα αυτο απο το you. 1
panos2000gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχει πολύ καλό επεξεργαστή, την δυνατότερη ίσως GPU σε αυτή την τιμή και πολύ καλά επίπεδα θορύβου και θερμοκρασιών. Από εκεί και πέρα όμως η ποιότητα κατασκευής είναι μάλλον κακή και η οθόνη μετριότατη. Το πληκτρολόγιο έχει αρκετά μεγάλη βύθιση και το touchpad επίσης μετριότατο. Με άλλα λόγια για κάποιον που τον ενδιαφέρει η ουσία είναι μια χαρά η προσφορά. Αν όμως θέλει το κάτι παραπάνω στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός μηχανήματος δεν θα τον ικανοποιήσει απόλυτα.
budha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο laptop το είδα και σε κατάστημα κωτσόβολου στην ίδια ακριβώς τιμή άσχετα άμα δεν υπάρχει στο site του, για όσους ενδιαφέρονται για άτοκες δόσεις. Μια γενική ερώτηση: αναβάθμιση μνήμης ή δίσκου από εμάς σπάει την εγγύηση της Dell? Δηλαδή μπορούμε να το ανοίξουμε όπως έκανε ο φίλος παραπάνω και του αλλάξουμε δίσκους, μνήμες κτλ χωρίς να χάσουμε την εγγύηση? Θέλω να πάρω το μοντέλο με τον i5 και να του βάλω άλλα 4G RAM και ssd αλλά οι τύποι στον κωτσο μου είπαν ότι άμα δεν γίνει από εξουσιοδοτημένο service της DELL σπάει η εγγύηση.
cladestino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο; Sent from my iPhone using Insomnia <p>Συμφωνω απολυτα gio και την θεωρω πολυ καλη προσφορα.........ταυτοχρονα ομως επειδη τις τελευταιες ημερες εχουν βγει αρκετες καλες προσφορες σε laptop ισως μερικοι να περιμενουν κατι ακομα καλυτερο(σε laptop ή χαμηλοτερη προσφορα) με τον κινδυνο στο τελος να μην βγει κατι αντιστοιχο(αν οχι καλυτερο).</p> <p>Επισης αν το συγκρινουμε με το λαπτοπ του you που ειναι στα ιδια χρηματα οι μεταξυ τους διαφορες ειναι οτι το συγκεκριμενο εχει καλυτερο επεξεργαστη και το αλλο παρα πολυ καλυτερο σασι και 1 χρονο επιπλεον εγγυηση.Προσωπικα αν μου ελεγες να διαλεξω ενα απο τα δυο θα διαλεγα αυτο απο το you.</p> Ξέρεις αν το λαπτοπ απο το you εχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ; Η ποιο απο αυτά εχει; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
panoskatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν καταρχάς χρωστάω φωτογραφίες απο τον φίλο που της ζήτησε ! Δυστυχώς το bluetooth τελικά δεν μου δουλευει, είναι το μοναδικό που δεν λειτουργεί.Σε windows 7 64bit και το ιδιο σε εναν φίλο μου με windows 8 64bit *Ολα οκ με το bluetooth Με το που έβγαλα το λαπτοπ απο το κουτί μου άρεσε το μέγεθός του, είναι πραγματικά σκέτη φλίδα ! Μετά απο 24 ωρες που το εχω ας γράψω κάποια θετικά και αρνητικά, Θετικά : To λαπτοπ σου βγάζει την αίσθηση οτι είναι πολύ ελαφρύ στο βάρος. Είναι πολύ λεπτό Το πληκτρολόγιο του προσωπικά μου αρέσει πολύ Η αυτονομία του είναι τρελή για λαπτοπ , αυτη την στιγμή εχω κλείσει περίπου 4 ώρες χωρίς ρευμα + την όποια αναμονή απο το πρωι που το είχα σε κατάσταση αδράνειας και με ενημερώνει οτι εχω ακόμα άλλες 4 ώρες ! Ολα αυτα με απλή χρήση ομως,σερφάρισμα,office,pdf κτλ Είναι πραγματικά αθόρυβο Είναι κρυο, δεν ανεβάζει θερμοκρασία για κανέναν λόγο τουλάχιστον σε αυτα τα απλά που εχω κάνει ως τώρα. Εξυπνο καπάκι για την αλλαγη του σκληρού δίσκου και της μνήμης. Πολύ μικρή και ελαφριά η μπαταρία του Αν και είναι εξολοκλήρου πλαστικό, εχει καλή συναρμογή και ωραίο φινίρισμα Αρνητικά : Σε ολη την επιφάνεια οπως κοιτάς το λαπτοπ απο πάνω δεν υπάρχει ουτε ενα λεντακι να σε ενημερώνει για την όποια κατάσταση, ουτε καν το κουμπι του on-off δεν εχει κάποια φωτεινή ένδειξη. 4 led μόνο στην αριστερή πλευρα της πρόσοψης/προφιλ Το touchpad είναι πραγματικά ισως και κάτω του μετρίου και δεν το περίμενα αυτο απο λαπτοπ της Dell H οθόνη είναι μέτρια. Οι θύρες USB οταν βάζεις κάτι σου δίνουν την εντύπωση οτι ή οτι θα σπάσουν ή οτι θα σπάσει το περιφερειακό που κουμπώνεις ! Πραγματικά ζορίζεσαι λίγο να κουμπώσεις το οτιδήποτε. Ενω το πληκτρολόγιο είναι πλήρης υπάρχει ενα κουμπί που προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και πραγματικά απορώ γιατι η Dell το παρέλειψε (ενω υπάρχει και χώρος) είναι το δεξί κουμπί δίπλα στο alt που αν δεν κάνω λάθος λέγεται "λίστας" απλά δεν υπάρχει. Αν γνωρίζεται κάποια άλλη συντόμευση που το κάνει αυτο ενημερώστε με παρακαλώ, είναι το αντίστοιχο δεξί κλικ του ποντικιού. Αν και μου αρέσει η υφή του πλαστικού αφήνει εύκολα δαχτυλιές. Το bluetooth όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν λειτουργεί Αυτα τα ολίγα, τις επόμενες ώρες θα τρέξω και κανένα benchmark. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος απο το λαπτοπ και σε καμία περίπτωση δεν εχω μετανιώσει για την αγορά. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2013 από panoskatos 1
phocaea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο laptop το είδα και σε κατάστημα κωτσόβολου στην ίδια ακριβώς τιμή άσχετα άμα δεν υπάρχει στο site του, για όσους ενδιαφέρονται για άτοκες δόσεις. σε ποιό κατάστημα κωτσό?
spook Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν καταρχάς χρωστάω φωτογραφίες απο τον φίλο που της ζήτησε ! Δυστυχώς το bluetooth τελικά δεν μου δουλευει, είναι το μοναδικό που δεν λειτουργεί.Σε windows 7 64bit και το ιδιο σε εναν φίλο μου με windows 8 64bit Με το που έβγαλα το λαπτοπ απο το κουτί μου άρεσε το μέγεθός του, είναι πραγματικά σκέτη φλίδα ! Μετά απο 24 ωρες που το εχω ας γράψω κάποια θετικά και αρνητικά, Θετικά : To λαπτοπ σου βγάζει την αίσθηση οτι είναι πολύ ελαφρύ στο βάρος. Είναι πολύ λεπτό Το πληκτρολόγιο του προσωπικά μου αρέσει πολύ Η αυτονομία του είναι τρελή για λαπτοπ , αυτη την στιγμή εχω κλείσει περίπου 4 ώρες χωρίς ρευμα + την όποια αναμονή απο το πρωι που το είχα σε κατάσταση αδράνειας και με ενημερώνει οτι εχω ακόμα άλλες 4 ώρες ! Ολα αυτα με απλή χρήση ομως,σερφάρισμα,office,pdf κτλ Είναι πραγματικά αθόρυβο Είναι κρυο, δεν ανεβάζει θερμοκρασία για κανέναν λόγο τουλάχιστον σε αυτα τα απλά που εχω κάνει ως τώρα. Εξυπνο καπάκι για την αλλαγη του σκληρού δίσκου και της μνήμης. Πολύ μικρή και ελαφριά η μπαταρία του Αν και είναι εξολοκλήρου πλαστικό, εχει καλή συναρμογή και ωραίο φινίρισμα Αρνητικά : Σε ολη την επιφάνεια οπως κοιτάς το λαπτοπ απο πάνω δεν υπάρχει ουτε ενα λεντακι να σε ενημερώνει για την όποια κατάσταση, ουτε καν το κουμπι του on-off δεν εχει κάποια φωτεινή ένδειξη. 4 led μόνο στην αριστερή πλευρα της πρόσοψης/προφιλ Το touchpad είναι πραγματικά ισως και κάτω του μετρίου και δεν το περίμενα αυτο απο λαπτοπ της Dell H οθόνη είναι μέτρια. Οι θύρες USB οταν βάζεις κάτι σου δίνουν την εντύπωση οτι ή οτι θα σπάσουν ή οτι θα σπάσει το περιφερειακό που κουμπώνεις ! Πραγματικά ζορίζεσαι λίγο να κουμπώσεις το οτιδήποτε. Ενω το πληκτρολόγιο είναι πλήρης υπάρχει ενα κουμπί που προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και πραγματικά απορώ γιατι η Dell το παρέλειψε (ενω υπάρχει και χώρος) είναι το δεξί κουμπί δίπλα στο alt που αν δεν κάνω λάθος λέγεται "λίστας" απλά δεν υπάρχει. Αν γνωρίζεται κάποια άλλη συντόμευση που το κάνει αυτο ενημερώστε με παρακαλώ, είναι το αντίστοιχο δεξί κλικ του ποντικιού. Αν και μου αρέσει η υφή του πλαστικού αφήνει εύκολα δαχτυλιές. Το bluetooth όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν λειτουργεί Αυτα τα ολίγα, τις επόμενες ώρες θα τρέξω και κανένα benchmark. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος απο το λαπτοπ και σε καμία περίπτωση δεν εχω μετανιώσει για την αγορά. w.e..PNG Capture.PNG Ωραίες οι επισημάνσεις σου, ευχαριστούμε. Αν ανεβάσεις και κάποιες καλές φωτογραφίες, να έχουμε και μία εικόνα ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτά που διάβασα νιώθω ακόμα πιο σίγουρος που κατέληξα στο dell 5537 με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Nick511 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 δεν φαίνεται να ειναι τέλειο αλλα για την τιμή του ειναι καλούτσικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις