Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Αφορμή για να ψαχτώ με το bios ήταν η παρακάτω:

Έκανα format τις προάλλες και στην βαθμολογία των windows ο SSD μου έπερνε 6.9 από 7,8 που είχε πριν το φορματ. Ξαχνοντας στο internet βρήκα οτι τελικά το sata configuration στο bios είχε πάει σε κατάσταση IDE. Το γύρισα σε AHCI και μετα από κάποιες μπλε οθόνες που έφαγα στο startup βρήκα τρόπο με μία αλλαγή στην registry να το φτιάξω. Τώρα ο δίσκος παίζει σε AHCI και πήγε ξανα στα 7,8 στον δείκτη εμπειρίας.

Αλλο που άλλαξα είναι το RAM Frequency στα 1600 (τόσο είναι οι ram μου) από 1333 που ήταν το default.

Η απορία μου είναι η εξής:

Υπάρχει άλλη ρύθμιση που θα κανει το συστημα μου να τρεχει καλύτερα σε θεμα δίσκου, ραμ κτλ?

Για cpu δεν ρωτάω γιατί φαντάζομαι θα μου πείτε overclock αλλα από ότι δίαβασα η μητρική μου δεν ενδείκνυται για OC.

To PC μου είναι στην υπογραφή.

Δημοσ.

Οχι μια χαρά εισαι , και 1866 που λεει ο λόγος να την πήγαινες τις ram διαφορές δεν θα έβλεπες και οσο για τον δίσκο σου τρέχει οπως πρέπει να τρέχεις με το AHCI , οσο για την βαθμολογία των windows αγνόησε την ειναι εκει ποιο πολυ για εντυπωσιασμό παρα σου λεει ολη την αλήθεια, μια χαρα εισαι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...