taurus-a68 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας. Έχω ένα κινητό lg gt505 ξέρει κανείς αν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή viber και αν ναι πώς μπορώ να το κάνω?
kataramenos32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοιες εφαρμογες για αυτη τη συσκευη. Παντως αμα θες να χρησιμοποιεις τετοιες απλες εφαρμογες μπορεις να παρεις μια φτηνη android κινεζια
taurus-a68 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοιες εφαρμογες για αυτη τη συσκευη. Παντως αμα θες να χρησιμοποιεις τετοιες απλες εφαρμογες μπορεις να παρεις μια φτηνη android κινεζια Ευχαριστώ για την απάντηση.Έχεις δίκιο το έψαξα και χρειάζεται λογισμικό android το δικό μου κινητό δεν μπορεί να πάρει τέτοια εφαρμογή. Έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό και φτηνό κινητό android?
KalolXD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 έχει πολλές επιλογέα αναλογα τι θες απο τη συσκευή σου..βρίσκεις κ κατω των 100 euro..δες σκρουτζ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα