Προς το περιεχόμενο

Intel και Barcelona ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα περίεργο τρόπο


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι διαφημίσεις στις φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που επιλέγουν οι εταιρείες, με την πρόσφατη ανακοίνωση της Intel και της Barcelona να έχει μια σημαντική όμως ιδιαιτερότητα.Η Intel, ο γνωστός κατασκευαστής τσιπ, επέλεξε να διαφημιστεί στη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, τη γνωστή σε όλους Barcelona, με ένα τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό της φανέλας. Αυτό σημαίνει ότι η διαφήμιση δεν είναι εμφανής σε καμία περίπτωση παρά μόνο αν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θελήσει να σηκώσει τη φανέλα του, κάτι που όπως δηλώνει το ποδοσφαιρικό σωματείο, είναι προαιρετικό.

 

Ο σκοπός της κίνησης αυτής από την Intel είναι η προώθηση του γνωστού σλόγκαν της εταιρείας «Intel Inside», με τους παίκτες να φορούν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη φανέλα στο αυριανό ματς με την Villareal. Η συμφωνία περιλαμβάνει και άλλες παράπλευρες ενέργειες, με την Intel να παρέχει υβριδικές συσκευές στους παίχτες και στο προπονητικό team της Barcelona αλλά και την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού στους μαθητές της ακαδημίας La Masia η οποία αποτελεί το φυτώριο παιχτών της ομάδας.

 

Link.png Site: Ανακοίνωση Intel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαρούμενοι να είναι οι παίχτες, που δέν τους κάνανε τατουάζ το σήμα της ιντελ, στο εσωτερικό του κόλον . εκεί να δέις "intel inside " μετά!

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείται δε θα μείνει μόνο εκεί η συμφωνία, αλλά πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι για τη προώθηση του σλογκαν είναι πανέξυπνη ιδέα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και όλως περιέργως θα αρχίσουν οι παίκτες να βγάζουν φανέλα στο τέλος του αγώνα έτσι ώστε να φαίνεται η μέσα μεριά ή θα σκουπίζουν τον ιδρώτα τους 15 φορές το λεπτό. Νορμαλ πράγματα δηλαδλη που έτσι και αλλιώς τα κάνουν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...