AMD Expert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Done! Αποστολή από το Xperia U με τη χρήση Insomnia App 1
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Με το καλό να φτάσετε το στόχο σας (τα 1000 άτομα)! Done και από μένα φυσικά 1
Razor_7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αν και παλιό μέλος στο Insomnia, δεν είμαι τόσο ενεργό, μας σας παρακολουθώ. Χρειάστηκα τη βοήθειά σας σε μια έρευνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιό μου για τα smartphone και σκέφτηκα ότι είναι το καλύτερο μέρος για να ζητήσω απόψεις!!! Στο σύνδεσμο αυτό θα βρείτε ένα ανώνυμο κ πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο, που σχετίζεται με τα κριτήρια αγοράς κινητών τηλεφώνων. Πέντε λεπτάκια για εσάς μπορεί να μην είναι σημαντικά, μπορεί βεβαίως και να είναι, σε κάθε περίπτωση όμως επειδή για εμάς κάθε, μα ΚΑΘΕ συμμετοχή είναι πολύτιμη, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνδρομή σας. Ο αρχικός στόχος ήταν 1000 συμμετοχές, που παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές μας έως σήμερα μάλλον είναι άπιαστος προς το παρόν, αλλά όπου και να φτάσουμε, θα σας είμαστε ευγνώμονες. Η έρευνά μας έτσι, θα έχει πιο έγκυρα και αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα!! Θα μας υποχρεώνατε, δε, αν μπαίνατε στον επιπλέον κόπο να το προωθήσετε και σε γνωστούς σας. Τονίζουμε, τελειώνοντας, πως υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και ως προς τη σελίδα, που ανοίγετε, και φυσικά ως προς τα δεδομένα σας. Με πολλές, πολλές ευχαριστίες, Γιώργος Δεληγιάννης Done din done , τον Φώτη τι τον έχεις? 1
Delijohn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Με το καλό να φτάσετε το στόχο σας (τα 1000 άτομα)! Done και από μένα φυσικά μακάρι να φτάσω τα 1000 και τότε θα διψάσω και για περισσότερα.. είμαστε στα 800 κ κάτι ψιλούτσικα! Done din done , τον Φώτη τι τον έχεις? είσαι τυχερός και το...πέτυχες! Αδερφός μου είναι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα