Salonikios933 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1
mylo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ok και από μένα. εν αναμονη των αποτελεσμάτων... 1
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως η επιστράτευση μελών τεχνολογικών fora για τη συλλογή απαντήσεων σε έρευνες με θέματα που άπτονται της...τεχνολογίας, πρέπει να είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Biased sample and all that...
Delijohn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως η επιστράτευση μελών τεχνολογικών fora για τη συλλογή απαντήσεων σε έρευνες με θέματα που άπτονται της...τεχνολογίας, πρέπει να είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Biased sample and all that... μην αγχώνεσαι, το έχω δώσει και σε μέρη που δεν ήξεραν καν τι είναι το smartphone έχω προσπαθήσει να πιάσει και μεγαλύτερες ηλικίες..
af9pk Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καθώς διάβασα στη πρώτη σελίδα ότι πρόκειται για καλοδομημενη προσπάθεια, θεώρησα σωστό να συνδράμω. Σου εύχομαι γρηγόρη αύξηση των συμπληρωμενων ερωτηματολογιων και καλά αποτελέσματα. 1
australis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ελπιζω να επιτρεπεις "αυστραλέζικες" συμμετοχες 1
Delijohn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 H αλήθεια είναι ότι επιτρέπουμε σε όσους έχουν ελληνική καρδιά @af9pk να'σαι καλά! Έχω σχεδόν +100 συμμετοχές από όταν το έβαλα εδώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα