Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτέλους ενα επώνυμο και καθως πρεπει ερωτηματολογιο...well done. συμπληρωσα και γω...

tip αν θες αλλαξε την 20 και προσθεσε και τα τεχνικα χαρακτηριστικα. αν και μπορει να περιλαμβανονται και στο αλλο οκ...

• Like 2
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εκανα και εγω...

Σε μερικες ερωτησεις λιγο κολλησα.

Π.χ. στην τελευταια.

Εγω εχω android και στην τελευταια ερωτηση ελεγε αν θα αλλαζατε το λειτουργικο με καποιο αλλο.

Επελεξα το ios αλλα η απαντηση ειναι σχετικη.

Ισως να αλλαζα το android με ios αν το ios μπορουσα να το εχω σε μια συσκευη πιο φθηνη. Λαμβανοντας υποψη ομως το γεγονος οτι το ios παει μαζι με τα αιφονια των οποιων οι τιμες ειναι γελοιες δεν θα το αλλαζα ποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Το εκανα και εγω...

Σε μερικες ερωτησεις λιγο κολλησα.

Π.χ. στην τελευταια.

Εγω εχω android και στην τελευταια ερωτηση ελεγε αν θα αλλαζατε το λειτουργικο με καποιο αλλο.

Επελεξα το ios αλλα η απαντηση ειναι σχετικη.

Ισως να αλλαζα το android με ios αν το ios μπορουσα να το εχω σε μια συσκευη πιο φθηνη. Λαμβανοντας υποψη ομως το γεγονος οτι το ios παει μαζι με τα αιφονια των οποιων οι τιμες ειναι γελοιες δεν θα το αλλαζα ποτε...

Κατανοητό σαν σκέψη, μα δυστυχώς οι ερωτήσεις έπρεπε να είναι τύπου "ΝΑΙ ή ΟΥ;;"  :-D

Σίγουρα υπό τις προϋποθέσεις που θα θέταμε, θα αλλάζαμε κάποιοι.. αλλά δεδομένης της κατάστασης, απαντάμε κ τις ερωτήσεις.. άρα όχι, θα ήταν πιο σωστό νομίζω. 

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη καθώς βλέπω τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου να αυξάνονται.

Κι έχω όλο κ περισσότερη αγωνία για τα αποτελέσματα!

Υ.Γ.: Όσοι έχετε απορίες, μπορείτε να μου στέλνετε εδώ ή πμ, ώστε να σας απαντώ κ πριν το συμπληρώσετε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...