maou28 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα gps και έκανα την ανοησία να κάνω format την κάρτα και τώρα μου την εμφανίζει σας αφαιρούμενο δίσκο, τι να κάνω για την επαναφέρω και λειτουργεί όπως στην αρχή; Ετσι ώστε να μπορέσω να κάνω τις αναβαθμίσεις και όλα τα σχετικά που χρειάζεται ένα gps; μπορει να βοηθησει καποιος;
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Στο δικό μου gps (navigon) την έκανες format μεσα απο το πρόγραμμα του και την έφτιαχνε ανάλογα για να λειτουργεί δεν αν εχει και εσενα κατι παρόμοιο, δηλαδή τώρα που προσπαθείς να κανεις αναβαθμίσεις κτλπ δεν κανει ? γιατι και εμενα στο navigon σαν αφαιρούμενο δίσκο την εμφανίζει
maou28 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν άνοιγε το gps, όταν πατούσα να ανοίξει αναβόσβηνε ένα Χ και γι'αυτό το έκανα format από το υπολογιστή, και από εκίνη την σιτγμή μου το εμφανίζει σαν αφαιρούμενο δίσκο ενώ πρώτα δεν τον εμφάνιζε, φαίνοταν σαν κανονικός δίσκος
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείς, φαντάζομαι, να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα από την σελίδα της εταιρίας του για το "σωστό" φορμάρισμα (υποθέτω θα "προσθέσει" κάποια εφαρμογή στην κάρτα που θα την κάνει λειτουργική με τον τρόπο/σκοπό που χρειάζεται). Τουλάχιστον έτσι πάει πχ με εξωτερικούς δίσκους που έχουν "ενσωματωμένα" κάποια προγράμματα πχ για να λειτουργούν ως media players σε τηλεοράσεις κτλ. Αρκεί βέβαια να μην έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα (το αρχικό "Χ" που λες ότι σου πέταξε).
maou28 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ε΄ψαξα αρκετλα αλλα άκρη δεν βρήκα, δεν πειράζει, το έδωσα πισω, ευχαριστώ πολυ για τον βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα