apostolispk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/fortistes/speedlink-trofodotiko-laptop-gia-aytokinito-90-watt/prod3311075pp/
tiestointhemix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 3 λεπτα απο το ποστ αυτο και τελος ηδη
SpirosLouis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Προσωρινά εξαντλημένο.. 3 λεπτα απο το ποστ αυτο και τελος ηδη δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ πραγματικά..είναι ψέμα το public...σαπίλα σκέτη
apostolispk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Και να φανταστειτε, εγω δεν το αγορασα...
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πότε την έβαλε; μήπως δεν την είδαμε εγκαίρως και τους αδικούμε λίγο; δεν μπορεί να παίζει τέτοιο σενάριο κάθε φορά.
SpirosLouis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πότε την έβαλε; μήπως δεν την είδαμε εγκαίρως και τους αδικούμε λίγο; δεν μπορεί να παίζει τέτοιο σενάριο κάθε φορά. όλοι πάνω από το site του public κάθονται και κάνουν refresh και όταν δουν την προσφορά την αγοράζουν σίγουρα...είναι λίγο πολύ για να συμβεί.. 1
salmador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 όλοι πάνω από το site του public κάθονται και κάνουν refresh και όταν δουν την προσφορά την αγοράζουν σίγουρα...είναι λίγο πολύ για να συμβεί.. Η δικιά μου απορία είναι πως τις πετυχαίνουν, είναι σε banner η απλή αναζήτηση και πολύ τύχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα