Gunix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας μέλοι του insomnia.gr. Θέλω την βοήθεια σας. Μου δώσανε ένα laptop Compaq Presario 2100 που είχε 160GB σκληρό δίσκο και του κάηκε. Του έβαλα καινούριο έναν 80GB και πατάω ESC για να κάνω boot device και μου βγάζει το πρώτο μήνυμα pxe-e61: media test failed - check cable και δεύτερο μήνυμα οperating system not found. Το κλείνω το μηχάνημα και πάω στο BIOS και πάω στο internal hard disk [ΝΟΝΕ] και δεν μου το βλέπει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Το laptop είναι: HP Compaq presario 2100 CRVSA-02T1-75 2140EA S/N: CNF33307V6 Product#: DM962A
thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας μέλοι του insomnia.gr. Θέλω την βοήθεια σας. Μου δώσανε ένα laptop Compaq Presario 2100 που είχε 160GB σκληρό δίσκο και του κάηκε. Του έβαλα καινούριο έναν 80GB και πατάω ESC για να κάνω boot device και μου βγάζει το πρώτο μήνυμα pxe-e61: media test failed - check cable και δεύτερο μήνυμα οperating system not found. Το κλείνω το μηχάνημα και πάω στο BIOS και πάω στο internal hard disk [ΝΟΝΕ] και δεν μου το βλέπει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Το laptop είναι: HP Compaq presario 2100 CRVSA-02T1-75 2140EA S/N: CNF33307V6 Product#: DM962A Να ρωτησω ; ο σκληρος δισκος ειναι μεταχειρισμενος που προσπαθας να βαλεις ή καινουργος ; πρεπει να εχουν την ιδια εποχη με το laptop αλλιως θα πρεπει να εγκαταστησεις τα drivers του απο οσο ξερω για να τον αναγνωρισει το bios και να εχεις ενα cd των xp με sata drivers. γιατι δεν περνας 7άρακια τα βασικα καλυτερα ή τα Home Premium ;
Gunix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Έιναι ATA και ναι καινούριος. Παλιό είναι το laptop του 2001. Όπως ανέφερα το BIOS δεν μου το βλέπει καθόλου
thelos257 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Έιναι ATA και ναι καινούριος. Παλιό είναι το laptop του 2001. Όπως ανέφερα το BIOS δεν μου το βλέπει καθόλου εε τοτε με καποιο τροπο πρεπει να εγκαταστησεις τα drivers για το bios του γιατι δεν ειναι συμβατα τα παλια με τα νεα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα