Jackass 88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες. Μετά απο πολύ ψαξιμο κατέληξα στα δυο αυτα κινητα τηλεφωνα προς αγορα. Ποιο απ' τα δυο προτείνετε; Αν καποιος εχει αγορασει καποιο απ τα δυο (ή και τα δυο - λιγο απιθανο, αλλα ποτε δεν ξερεις), παρακαλω αφήστε comment με τις εντυπώσεις/ παρατηρήσεις σας.
gesamgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Προτεινω 820 για αλλαγη...πολυ κολημα φαγαμε με το προβληματικο απο πολλες αποψεις android... τουλαχιστον τα windows ειναι τιμια, γρηγορα και αξιοπιστα...10 λενε 10 κανουνε...
Jackass 88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγω, να σου πω την αληθεια, πιο πολυ προς lumia ψήνομαι.. και εχουν και ακριβως ιδια τιμη. Αλλα θελω και γνωμες ωστε να δω στα σιγουρα ΤΙ θα παρω τελικα..
gesamgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 εγω εχω ενα S3 και πηρα και ενα ativ s και δεν το μετανιωσα....
Jackass 88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Και το Ativ S μου αρεσε ΠΟΛΥ και είναι στην ιδια τιμη με τα προηγουμενα. Δηλαδη το προτίνεις αναμεσα απο αυτα τα τρεια (to atov s, εννοω)..;
GiannisWalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πήγαινε στο 820 ή στο 920 ακόμα καλύτερα αν μπορείς μίας και 240 κάνει.
gesamgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 το ativ ειναι αριστο , γρηγορο και πολυ αξιολογο αλλα ειναι δεδομενο οτι τα nokia εχουν πολυ μεγαλυτερη υποστηριξη
KwstasXt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αν καταληξεις σε Windows Phone παρε σιγουρα νοκια , γιατι εχεις τα exclusive apps οπως Here Drive και αλλα.Και εγω προτεινω να στραφεις προς WP με το 920 ομως!
Jackass 88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Απ' οτι φαινεται, τελικα, θα καταληξω σε galaxy core. Τι τεσταρα απο πρωτο χερι (και αυτο και το nokia lumia 625), και μου φανηκε καλυτερο σε αρκετα πραγματα. Συν του οτι, οταν ανοιγω την οθονη θελω να βλεπω φοντο και οχι παραθυρακια των "Windows"... Λογικα.. αυτο θα παρω. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας παντως παιδες..
gesamgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 κοιταξε σαν εμφανιση τo android ειναι πιο ομορφο και παραμετροποιησιμο... αλλα αν δεις και παρακατω ,,,ταχυτητα,σταθεροτητα , αξιοπιστια τα windows υπερτερουν.... νομιζω εχουν μελλον....anyway καλοριζικο
billstamaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 μετα απο 8 μηνες με το 820 δεν το αλλάζω απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει
Beerloah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δε προτείνω προσωπικά (σχεδόν) ποτέ low / mid range android smartphones, σε σχέση με Nokia Windows Phones. Οι λόγοι είναι πρωτίστως σταθερότητας - οπότε θεωρώ το Lumia πιο ορθή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα