Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Λοιπόν μετά από κεραυνό που έπεσε ενώ είχα αποσυνδέσει το pc από το ρεύμα και ήταν μόνο το  router συνδεδεμένο στο πριζάκι του τηλεφώνου και το pc με καλώδιο ethernet στο router κατάφερε να καεί μόνο η onboard κάρτα δικτύου. Ωστόσο το pc δεν δούλευε ήταν τελείως νεκρό. Ώσπου έβγαλα τις μνήμες και τις έβαλα σε άλλο pc και αφού είδα ότι δούλευαν  τις ξανά έβαλα στο δικό μου pc και άρχισε να δουλεύει κανονικά. (Υ.Γ είχα ανοίξει σχετικό θέμα εδώ).

Όμως το pc άρχισε να μου αναβοσβήνει στα καλά καθούμενα. Μερικές φορές δεν ανοίγει καθόλου. Οπότε είπα να αλλάξω πάστα στον επεξεργαστή και να κάνω ένα “mem test”.

Έκανα το mem test 7:30 ώρες και δεν μου έβγαλαν κάποιο error. Άλλαξα και θερμοεπαγωγική πάστα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω;

H σύνθεση μου είναι:

CPU:  INTEL CORE i5 661(1156/3.33GHz)

MoBo: MB GIGABYTE  P55 US3L(1156/P55/DDR3)

Ram: DDR3 KINGSTON 2GB 2DIMM 1333MHz

Κάρτα Γραφικών: PCI-X SPAEKLE GTS 450 1GB DDR5

PSU: L&C 600w

Δημοσ.

Επόμενη κίνηση σου ειναι να δοκιμάσεις με αλλο τροφοδοτοικό και απο οτι βλέπω ειναι και no name

Δημοσ.

πέρασε ρεύμα μέσα απο την θύρα ethernet...δύσκολα τα πράγματα!

ποιό παλιά την έπαθα και εγω αυτήν την 'δουλειά' και μου πήρε μόνο ρούτερ/ethernet μητρικής,λογικά εσένα θα πήγε ποιό παρά μέσα

Δημοσ.

Δοκίμασε τροφοδοτικό πρώτα, που σου λέει και ο SPANK , η  ...ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Επόμενη κίνηση σου ειναι να δοκιμάσεις με αλλο τροφοδοτοικό και απο οτι βλέπω ειναι και no name

Ναι! Τροφοδοτικό λέω να δοκιμάσω! Μόλις θα το κάνω θα το πουσάρω το pc και με κανένα παιχνίδι! Αν και κάνει τις επανεκκινήσεις σε άσχετες ώρες!

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω αλλάξει τροφοδοτικό με ενός φίλου εδώ και τρείς μέρες και δέν μου έχει κάνει κάποια επενεκκίνηση.

Οπότε πιστεύω ότι το τροφοδοτικό πρέπει να φταίει......
Ευτυχώς :-)

Δημοσ.

Βάλε εδώ  το σύστημα σου ,http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp   δες περίπου τι Watt χρειάζεσαι και πήγαινε σε μια αξιοπρεπή μάρκα , να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το σύστημα σου ασφαλές για χρόνια..

Αν θέλεις, όρισε και το ποσό που διαθέτεις και θα σου προταθούν εδώ, τα καλλίτερα για τα λεφτά σου..

Δημοσ.

Βάλε εδώ  το σύστημα σου ,http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp   δες περίπου τι Watt χρειάζεσαι και πήγαινε σε μια αξιοπρεπή μάρκα , να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το σύστημα σου ασφαλές για χρόνια..

Αν θέλεις, όρισε και το ποσό που διαθέτεις και θα σου προταθούν εδώ, τα καλλίτερα για τα λεφτά σου..

Ευχαριστώ φίλε μου και σκεφτόμουν πως να το δώ αυτο με τα watt!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...