Vole Maulder Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Γι' αυτό πρότεινα δύο παιχνίδια για αρχή, αν το ένα της πέσει βαρύ, παίζει το άλλο και πιάνει το rpg τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι και πυρηνική φυσική ένα rpg Τέλος πάντων, ΟΚ, έχεις ένα point αν δεν ξέρει καθόλου αγγλικά (που θα μου φαινόταν περίεργο), οπότε ας πούμε όχι Ni No Kuni. Ας πάρει LBP και το Jak trilogy για αρχή. Καλά τώρα;
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δλδ ένα κοριτσάκι 4ης δημοτικού μπορεί να ανταπεξέλθει με τα αγγλικά ενός jrpg και του πολύπλοκου (συγκριτικά με απλά games) τρόπου μάχης?αν ναι τότε αδικείται και θα έπρεπε να είναι ήδη σε κανα CERN πραγματικά νόμιζα ότι αστειευόσουν Θα ψιλοδιαφωνήσω γιατί και μεις δημοτικό παίζαμε links awakening και secret of mana και βασικά απο εκεί μάθαμε και αγγλικά (εγώ τουλάχιστον) πολύ νωρίτερα απο οποιονδήποτε άλλον. Και σκέψου οτι δεν είχαμε την εξοικείωση με την τεχνολογία που έχουν τα παιδιά σήμερα. 1
Vole Maulder Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ε ναι, κι εγώ αγγλικά έτσι έμαθα κυρίως, παίζοτας RPGs, τόσο videogames όσο και DnD (κι διαβάζοντας/μεταφράζοντας τους στίχους των συγκροτημάτων που άκουγα). Και μιλάμε για εποχή που, όπως πολύ σωστά είπες, η εξοικείωση με την τεχνολογία - γιατί πρόσβαση στο ίντερνετ δεν υπήρχε καν στο δημοτικό για μένα - δε συγκρινόταν με αυτή των παιδιών σήμερα. Ο άλλος σκέφτεται να πάρει κούκλες κι αυτή του ζητάει iPad
mtzs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ε ναι, κι εγώ αγγλικά έτσι έμαθα κυρίως, παίζοτας RPGs, τόσο videogames όσο και DnD (κι διαβάζοντας/μεταφράζοντας τους στίχους των συγκροτημάτων που άκουγα). Και μιλάμε για εποχή που, όπως πολύ σωστά είπες, η εξοικείωση με την τεχνολογία - γιατί πρόσβαση στο ίντερνετ δεν υπήρχε καν στο δημοτικό για μένα - δε συγκρινόταν με αυτή των παιδιών σήμερα. Ο άλλος σκέφτεται να πάρει κούκλες κι αυτή του ζητάει iPad Τι μου θυμησατε τωρα, και γω μια απο τα ιδια. Ακομη θυμαμαι που καθομουν και εψαχνα αγνωστες λεξεις στο The Pawn Επι του θεματος τωρα PSV, PS3 αποκλειονται για κοριτσι, δε θα βρεις τιποτα του γουστου της περαν καποιων dance τιτλων που θελουν προσθετα οπως μικροφωνα η move controllers και καμερα.. Οποτε τα ιδια ισχυουν και για XBOX με κινεκτ μαζι Wii θα προτεινα, αλλα μιας και εχει δε μας κανει. Οποτε πας αναγκαστικα σε 3DS xl με κλειστο το 3D
ultralisk Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ναι οκ αλλά το combat του zelda στο links awakening (βαράω με το σπαθάκι και σηκώνω τις καρδούλες) είναι πολύ πιο απλό από το combat system του Ni No Kuni και τους συνεχείς διαλόγους (που δεν είχε το Zelda) εδώ ρε παιδιά είναι πολλοί που δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά στην ηλικία μας και λένε ότι δυσκολεύονται να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν ...η εξοικείωση των παιδιών με την τεχνολογία που όντως είναι εντυπωσιακή στις μέρες μας δεν σημαίνει ότι θα καταλάβουν τι τους εξηγεί στο tutorial όταν είναι σε μικρή τάξη και γνωρίζουν μόνο βασικά αγγλικά πάντως το LBP είναι ότι πρέπει όντως
Vole Maulder Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το ότι είναι κορίτσι δε σημαίνει ότι το μόνο που θα την ενδιαφέρει ή θα της αρέσει είναι χορευτικά παιχνίδια. Εξάλλου, έχει ήδη Wii και DS, μπορεί να δει τα γούστα και τα ενδιαφέροντά της. Το PS3, άλλωστε, δεν έχει μόνο χορευτικά και shooters. Αν συμπεριλάβουμε και τα HD collections με τα παιχνίδια του PS2, θα έχει διαμαντάκια να παίξει και χωρίς να χρειάζεται καλή γνώση αγγλικών (Jak, ICO/SotC etc). Για 360 δε θα το πρότεινα, επειδή αυτό όντως είναι κάπως πιο περιορισμένο στα είδη του και κάπως πιο shooter oriented. Συγκριτικά με ένα Wii U όμως αυτή τη στιγμή, το οποίο και ακριβότερο είναι και ακριβότερα και λιγότερα παιχνίδια έχει, ένα PS3 θεωρώ πως είναι ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε παιδί έχει ήδη Wii και DS.
Argonautis46 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα ο Liquid Snake μου εμαθε αγγλικα χαχαχα είσαι τρελός?? Απορώ πώς το κατάφερες αυτό? Παίζω mgs επι εποχής nes οπου δεν είχα καταφερει να το τερματίσω (πολύ ζόρι με τα save, map και τα αγγλικά που είχε), και τώρα κατάλαβα (στο περίπου ) το story που πήρα το legacy collection και τα αγγλικά μου είναι σαφέστατα βελτιωμένα για να παίξω και το mgs3 (δεν είχα ps2). ΠΑΛΙ ζορίζομαι με τα αγγλικά του αλλα το αγαπώ Για να πώ και κάτι σχετικό. Ε μαλλον το 3ds είναι ότι πρέπει για κοριτσάκι.
Vole Maulder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να ξεκινήσει παίζοντας τα PS3 games που είναι υποτιτλισμένα (αν κι έτσι συζητιέται το αν θα μάθει σωστά αγγλικά ) (Tώρα όντως τρολάρω λίγο )
skanjos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 2ds + pokemon/mario/nintedogs/cats και είσαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα