kpzblack58 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπερα , χρειαζομαι την βοηθεια σας.....ενω καθομουν και εκτυπωνα ενα αρχειο απο το λαπτοπ μου (windows 8) πριν κανα μισαωρο , ξαφνικα μου βγαλε κατι ενημερωσεις και οτι επρεπε να κανω επανεκινηση το λαπτοπ...ετσι και εγω πατησα παυση αρχειο και επανεκινηση....μετα την επανεκινηση ομως , το λαπτοπ δεν αναγνωριζε τον εκτυπωτη με τιποτα ! Τι τα εκλεισα ολα και τα ξανασυνεδεσα , τι αλλαξα θηρα usd στον εκτυπωτη , τι απο εδω τι απο κει μεχρι και απεγκατασταση το κανα ....τιποτα , κανενα αποτελεσμα ! Εχει κανεις την παραμικρη ιδεα τι φταιει και πως μπορω να το φτιαξω???? Οταν συνδεω τον εκτυπωτη ακουγεται ο θορυβος οτι συνδεθηκε αλλα μετα τπτ αλλο ! Δεν φαινεται/αναγνωριζεται πουθενα..... Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν ποσταρω αυτο στο λαθος τοπικ
retinoli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα, Τα στοιχεία τα οποία δίνεις δεν είναι επαρκή για να σκεφτώ κάποια πιθανά σενάρια. γενικά μοιάζει με θέμα οδηγών της συσκευής. Μπες στην σελίδα του εκτυπωτή και κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς για την συσκευή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα