ReputGlory1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 θέλω να κάνω compile ένα αρχείο c++. Το έχω στην επιφάνεια εργασίας, αλλά όταν πάω να ψάξω στο Desktop μέσω της κονσόλας μου βγάζει error. Μπορείτε να δείτε και στην εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Όπως σου λέει, εντολή Desktop δεν υπάρχει.Εάν αυτό που θες είναι να πας στον κατάλογο Desktop (αν υπάρχει) θα γράψεις: cd Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 δεν το παίρνει ούτε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 προφανως γιατι ο root δεν εχει "Desktop" και μαλλον το αρχειο σου ειναι στην επιφανεια εργασιας απλου χρηστη αρα θες cd /home/ονομα_χρηστη/Desktop οπου ονομα_χρηστη το ονομα που κανεις login... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 όχι και πάλι τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 γιατί είσαι με root? ο root δεν έχει home εκεί με τον κανονικό σου χρήστη μπες η εντολή είναι σε μια γραμμή, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιείς την cd και δουλεύεις με root privilleges? Η καταστροφή δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 man lsman cdman gccκαι οπωσδήποτε αυτό πρώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ειμαι ασχετος απο linux απλος θελω να κανω μονο να μπορω να κανω compile σε c++. Πρεπει να φτιαξω αλλο user; Γιατι και πως το φτιαχνω; Ευχαριστω για την αμεσοτητα των απαντησεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω θέλω μόνο να πιλοτάρω μια φορά αλλά δεν ζητάω ποιος ειναι ο μοχλός για να πετάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να φτιαξω αλλο user; Γιατι και πως το φτιαχνω;Όχι δεν χρειάζεται να φτιάξεις αλλο user. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για να εχεις desktop παει να πει οτι εχεις και γραφικο περιβαλλον πως κατεληξες σε κονσολα με root? δωσε καμια πληροφορια για να βοηθησουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν χρειάζεται να φτιάξεις αλλο user. τότε γιατί μου βγάζει το σφάλμα; Για να εχεις desktop παει να πει οτι εχεις και γραφικο περιβαλλον πως κατεληξες σε κονσολα με root? δωσε καμια πληροφορια για να βοηθησουμε Δηλαδή πως να το κάνω χωρίς console? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 θα ανοιξεις terminal μεσα απο το γραφικο περιβαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Fyi, το slax εισαι by default με δικαιωματα root, οπως πχ στο parted magic. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο, αλλα ετσι ειναι. Οποτε το path για το desktop ειναι /root/Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα