Galatea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα αϋπνούληδες. Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να ηχογραφήσω ένα podcast. Εκτός από ηχογράφηση φωνής, θα υπάρχουν κι έτοιμα εμβόλιμα κομμάτια ήχου. Με την μείξη ίσως βγάλω άκρη (θα φανεί στη νεκροψία) αλλά αυτό που με ταλαιπωρεί είναι ότι είτε ανοίγοντας νέο αρχείο προς δημιουργία είτε σε νέο multitrack, δε μου επιτρέπεται να ηχογραφήσω. Συγκεκριμένα λαμβάνω το μήνυμα: Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι ιδιαιτέρως σχετική. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να ρυθμίσω το μικρόφωνό μου στο ίδιο rate με τα κομμάτια, συγκεκριμένα στα 48000 Hz. Αυτό δεν άλλαξε βέβαια κάτι. Any help?
N3k21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι ιδιαιτέρως σχετική. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να ρυθμίσω το μικρόφωνό μου στο ίδιο rate με τα κομμάτια, συγκεκριμένα στα 48000 Hz. Αυτό δεν άλλαξε βέβαια κάτι. Για τσέκαρε και το sample rate της εξόδου... Δεξί κλικ στο "ηχειάκι" της taskbar --> Playback devices --> Δεξί κλικ στο "speakers" (ή όποια άλλη είναι η ενεργή συσκευή αναπαραγωγής ήχου) --> Properties --> Advanced. Αν δεν έχει το ίδιο sample rate με αυτό που όρισες για το μικρόφωνο, δοκίμασε το...
Galatea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για τσέκαρε και το sample rate της εξόδου... Δεξί κλικ στο "ηχειάκι" της taskbar --> Playback devices --> Δεξί κλικ στο "speakers" (ή όποια άλλη είναι η ενεργή συσκευή αναπαραγωγής ήχου) --> Properties --> Advanced. Αν δεν έχει το ίδιο sample rate με αυτό που όρισες για το μικρόφωνο, δοκίμασε το... Ok thanks....! Πραγματικά με βοήθησες πολύ, έχω αφιερώσει πολλή ώρα σε κάτι τόσο απλό! Να 'σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα