Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μικροσοφτ δε θελουμε win8, Win Phones,  wintablets και οτι αλλη αηδεια win πας να μας πασαρεις με το ζορι 

Να μας τα δινεις τζαμπα δεν τα παιρνουμε

Μιλα για τον εαυτο σου και ΜΟΝΟ!!!

Δημοσ.

Καλα μην αγχωνεσαι τοσο, το δωρεαν δικο μου θα στο δωσω :-D

Δε χρειαζεται να μου δωσεις τιποτα δικο σου!

Τα χουβαρτιλικια/ελεημοσυνες να τα/τις κανεις εκει που πρεπει!

Δημοσ.

Σε ειδα λιγο αγχωμενο γιαυτο το ειπα

Ειμαι ο τελευταίος που θα αγχωθεί για οτιδήποτε τεχνολογικο!Οτι και να μου δωσεις θα βρω τον τροπο να βολευτω και να κανω τη δουλεια μου!

Οποταν μην ανησυχεις για μενα ή τη ψυχολογικη μου κατασταση!

Δημοσ.

Ρε μικροσοφτ δε θελουμε win8, Win Phones,  wintablets και οτι αλλη αηδεια win πας να μας πασαρεις με το ζορι 

Να μας τα δινεις τζαμπα δεν τα παιρνουμε

...διοτι ως γνωστον ...του ελληνος ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει

βαστα γερα συντροφε, καλο κουραγιο στον αγωνα

Δημοσ.

Το ότι δεν διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά και worldwide sales δεν το κάνει new version του S. Το Lumia 928 δλδ δεν ήταν new version του 920, όχι.

Δημοσ.

Το ότι δεν διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά και worldwide sales δεν το κάνει new version του S. Το Lumia 928 δλδ δεν ήταν new version του 920, όχι.

Ήσαστε "οπαδοί" με την κακιά έννοια κατά τη γνώμη μου γιατί δεν έχετε διάθεση για αυτοκριτική αλλά πορόνεστε ως να μιλάτε για ομάδες (κοινώς οπαδοί). Μονο το όνομά σου (nickname) που είναι windows8 δηλώνει αρκετά για τις συμπαθιές σου (φοβάμε δεν μπορείς να το αλλάξεις όταν θα βγουν τα 9 και να υποθέσω δεν θα θέλεις να λεγόσουν πχ Windows Vista). αλλού είναι όμως το θέμα. 

To παράδειγμα που είπα δείχνει ότι οι εταιρίες απελπίζονται με τα wp 8.0 και δεν ασχολούνται πολύ μαζί τους. Φτιάξαν ένα δυο μοντέλα, αλλά.. δεν πουλούσαν. Τα σκότωσαν σε τιμή, πάλι δεν πουλούσαν. Τι να κάνουν δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να είναι υποχρεωμένες να βγάζουν κινητά για το χατήρι της MS. Ότι μπόρεσαν έκαναν.. Το προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά δεν έπιασε (δεν εξετάζω εδώ τους λόγους τα λεμε αλλού)

Μπορεί ακόμα να έχουν ένα δύο μοντέλα ή να βγάλουν καινούρια δε λέω αλλα μέχρι εκεί αν συνεχίσει να μην πουλάει το λειτουργικό και δεν βγαίνει οικονομικά να έχει τέτοια μοντέλα η κάθε samy (και η LG τα παράτησε). Το κόστος του λειτουργικό κάνει το πράγμα πιο δύσκολο όταν απέναντι έχει το δωρεάν android που πουλάει περισσότερο και με μεγαλυτέρου ποσοστό κέρδους. Αυτό το κατάλαβε η MS και λογικά θα κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει άμεσα με την κυκλοφορία των 8.0 δλδ να το διαθέσιε δωρεάν πριν χάσει παντελώς το τρένο ή αποφασίσει όπως και η apple ότι θα πουλάνε μόνες τους λειτουργικό/υλικό/υπηρεσίες (μέσω της MS-Nokia βεβαίως βεβαίως). Η φήμη λέει ότι θέλουν και άλλους να παράγουν τα κινητά τους το οποίο συνάδει με το σκεπτικό να δώσουν δωρεάν το λειτουργικό τους.

Δημοσ.

Hey φανατισμενε, το ativ s neo δεν ειναι το επόμενο ativ S (ativ SII) , απλα μια διαφορετικη εκδοση του με πιο αργο επεξεργαστη και LTE που βγηκε για μια εταιρια κινητης τηλεφωνιας στην Αμερικη(Sprint) και φυσικα πηγε απατο λογω wp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...