Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα:

Κατά καιρούς το Temple Run 2 έχει κάποιες προσφορές ή προωθητικές ενέργειες (λ.χ. την προηγούμενη εβδομάδα ένας από τους χαρακτήρες είχε βγει σε προφροά -40% στα απαραίτητα νομίσματα).

Οι προσφορές αυτές εμφανίζονται σαν παραθυράκι μετά το τέλος μιας διαδρομής και δεν έχω βρει τρόπο να τα κλείνω ώστε να προχωρήσει το παιχνίδι.

Αυτές τις μέρες, με το update 1.6 (εορταστικό, Άγιος Βασίλης, νεροτσουλήθρα κτλ.) το πρόβλημα λύθηκε μόλις περάστηκε το update, όμως σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι θέμα update από όσο έχω καταλάβει, απλά είναι μια προσφορά που η διαφήμισή της μπλοκάρει το παιχνίδι.

Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο θέμα κι αν ναι πώς το έχει χειριστεί;

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Snoob αν και δεν το εχω το  συγκεκριμενο παιχνιδι, συνηθως οι διαφημισεις τετοιου τυπου φευγουν με το back key. 

Εμφανιζονται παντα? Αν ναι πες μου να το κατεβασω και να τσεκαρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι διαφήμιση άλλου προϊόντος, διακοσμητικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι συνήθως που βγαίνουν σε προσφορά.

Με το που ενεργοποιηθεί η προσφορά (λ.χ. το προηγούμενο ΠΣΚ είχε ένα χαρακτήρα με έκτπωση) εμφανίζεται μόλις χάσεις (είναι endless run παιχνίδι το συγκεκριμένο) το παραθυράκι με την ενημέρωση, η οθόνη αφής παύει να ανταποκρίνεται, x δεν υπάρχει για να το κλείσεις κάπως και, αν υπάρχει τρόπος να φύγει, δεν τον έχω ανακαλύψει.

Σήμερα πέταξε πάλι τέτοιο παραθυράκι, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά υπήρχε update που το έκανες και έπαυε να σε "ειδοποιεί". Τις άλλες φορές που είναι έκπτωση μέσα στο παιχνίδι, μένει εκεί. 

Όπως και να 'χει, ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Το κατεβασα στο μεταξυ αλλα δε μου εβγαλε καποια προσφορα (εθιστικο παρεμπιπτοντως) οσες φορες εχασα.

Σε αφηνει να "αγορασεις" την προσφορα ή παυει να ανταποκρινεται εντελως η οθονη? 

Ποια συσκευη εχεις ομως? Δεν εχει soft keys? Σκεφτομαι επισης το γεγονος να ειναι bug της εφαρμογης στη συγκεκριμενη συσκευη, δες αν στο play υπαρχουν αναφορες τετοιου ειδους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κατεβασα στο μεταξυ αλλα δε μου εβγαλε καποια προσφορα (εθιστικο παρεμπιπτοντως) οσες φορες εχασα.

Σε αφηνει να "αγορασεις" την προσφορα ή παυει να ανταποκρινεται εντελως η οθονη? 

Ποια συσκευη εχεις ομως? Δεν εχει soft keys? Σκεφτομαι επισης το γεγονος να ειναι bug της εφαρμογης στη συγκεκριμενη συσκευη, δες αν στο play υπαρχουν αναφορες τετοιου ειδους.

Aυτό το διάστημα δεν έχει κάποια προσφορά, κόλησε μόνο όταν μου βγήκε η ειδοποίηση ότι από την 1.5.2 που ήμουν, είχε βγει η 1.6 (η "Χριστουγεννιάτικη") και λύθηκε με Update. 

Δοκιμασε να παιζεις το game offline χωρις να εχεις καμια συνδεση ανοιχτη δηλαδη

Το δοκίμασα, πάλι δεν έβγαινε το παραθυράκι όταν υπάρχει προσφορά. Κοιτάζω τώρα μήπως έφταιγε ότι είχα αφήσει το iOS χωρίς αναβάθμιση καιρό, θα το παρακολουθήσω και αν σε βάθος χρόνου λυθεί ή παραμείνει το πρόβλημα θα ενημερώσω.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω απο ios δεν εχω ιδεα :( 

Ισως καποιος αλλος συμφορουμιτης εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα και βοηθησει..

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, όπως το έχω δει σε άλλες συσκευές Android, ίδιο είναι. Οπότε, αν οι ειδοποιήσεις για εποχικές προσφορές εκεί απενεργοποιούνται κανονικά, μπορεί να ήταν απλά θέμα αναβάθμισης λειτουργικού.

Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά, αν βγει κάτι το γράφω εδώ και όποιος το έχει και ευκαιρεί, ρίχνει μια ματιά (με το update λύθηκαν και κάποια άλλα θεματάκια, οπότε μπορεί να ήταν αυτό το πρόβλημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...