Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε και εγώ ακριβώς 300 ευρώ είχα και ήμουν ανάμεσα στην gtx 770 και στην 280Χ...σε επιδόσεις πάνω κάτω ίδιες είναι προτίμησα τελικά την 280Χ για 3 λόγους....πρώτον για τα 3GB μνήμη, δεύτερον για το λόγο ότι οι 2 νέες κονσόλες έχουν κάρτες γραφικών της amd άρα τα περισσότερα παιχνίδια θα φτιάχνονται πάνω τους και τρίτον είναι και λίγο πιο φθηνή η 280Χ.... Αν τελικά πάρεις 280Χ σου προτείνω να πάρεις της Asus λόγο ότι έχει την πιο αθόρυβη ψύκτρα και είναι και πιο ψηλά χρονισμένη. και της gigabyte είναι καλή αλλά κάνει πιο πολύ θόρυβο οταν φουλάρει.

Δημοσ.

Το καλυτερο Vfm αυτη την στιγμη ειναι η http://www.skroutz.gr/s/4248260/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-Rev-2-0.html 278ευρο +το BF4 που κοστιζει 40ευρο ξεχωριστα αρα η καρτα ερχεται μολις στα 238ευρο. Αν δηλαδη σκοπευεις να αγορασεις-παιξεις το BF4 πας με κλειστα ματια στην Gigabyte μιας και γλυτωνεις σχεδον 70ευρο απο τις αλλες εκδοσεις.Αν οχι τοτε πας σε Asus μερια.

Δημοσ.

Το καλυτερο Vfm αυτη την στιγμη ειναι η http://www.skroutz.gr/s/4248260/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-Rev-2-0.html 278ευρο +το BF4 που κοστιζει 40ευρο ξεχωριστα αρα η καρτα ερχεται μολις στα 238ευρο. Αν δηλαδη σκοπευεις να αγορασεις-παιξεις το BF4 πας με κλειστα ματια στην Gigabyte μιας και γλυτωνεις σχεδον 70ευρο απο τις αλλες εκδοσεις.Αν οχι τοτε πας σε Asus μερια.

Η Αυτό η πες στον φιλο σου να παει να πάρει την ιδια σε 270x που εχω δοκιμάσει και ειναι πολυ καλή και τα ρεστα κανένα SSD αν δεν έχει. η κάρτα παιζει κρυα,εντελώς εχει κανει καλά βήματα μπροστά η Gigabyte.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά προς την 280x κλείνω η της asus η της gigabyte άπλα παρατήρησα ότι της gigabyte έχει ενα dvi με adapter hdmi to dvi θα μπορέσω να συνδέσω και μια 2η οθόνη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...