yohaan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αρχικά αναφέρομαι σε laptop και στο trackpad του laptop(toshiba). Ενω σε windows 7 το scrolling μου δουλευε τελεια με το που εγκατεστησα τα 8αρια εξαφανιστηκε και μαλιστα δεν βρισκω και καποια ρυθμιση απτο control panel.
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πιθανόν να θέλει drivers για να δουλέψει , κοιτα στο site του κατασκευαστή αν εχει για τα 8
yohaan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον ποιους drivers επιλεγω? Εχει τις εξης επιλογες : Installation Instructions BIOS update Bluetooth filter driver package bluetooth stack display driver Eco utility HDD protection utility HDMI Audio Driver(ATI) Intel PROser/wireless WiMAX Software Pc health monitor rapid storage technologydriver srs premium sound hd plug-in service station toshiba desktop assist toshiba function key utility toshiba system driver wireless lan driver
thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον ποιους drivers επιλεγω? Εχει τις εξης επιλογες : Installation Instructions BIOS update Bluetooth filter driver package bluetooth stack display driver Eco utility HDD protection utility HDMI Audio Driver(ATI) Intel PROser/wireless WiMAX Software Pc health monitor rapid storage technologydriver srs premium sound hd plug-in service station toshiba desktop assist toshiba function key utility toshiba system driver wireless lan driver Εκανες format με καθαρη εγκατασταση δηλαδη ; κατεβασε τους ολους καλο θα ηταν να τους εγκαταστησεις ολους τους drivers απο την εταιρια του laptop σου για να δουλευουν σωστα
yohaan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου αλλά της κοπέλας μου, οποτε δεν ξερω ακριβως τι εχει κανει και φυσικα δεν γνωριζει ουτε εκεινη..χεχε Λοιπον αποσο γνωριζω ειχε τα 7αρια και εκανε με ενα installation της microsoft setup απο τα 7αρια. Εχει κανει τα update Ολα των 8 και ολα λειτουργουν σωστα εκτος απο το trackpad. Απο παραπανω επιλογες ποιο ειναι για το trackpad?
thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου αλλά της κοπέλας μου, οποτε δεν ξερω ακριβως τι εχει κανει και φυσικα δεν γνωριζει ουτε εκεινη..χεχε Λοιπον αποσο γνωριζω ειχε τα 7αρια και εκανε με ενα installation της microsoft setup απο τα 7αρια. Εχει κανει τα update Ολα των 8 και ολα λειτουργουν σωστα εκτος απο το trackpad. Απο παραπανω επιλογες ποιο ειναι για το trackpad? κατεβασε τα ολα και θα το βρεις. Πες μου τι μοντελο ειναι και ονομα κατασκευαστη μπας και βρω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα