Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,αυτη την στιγμη εχω hol με απεριοριστα σταθερα και δωρεαν σε ευρωπαικες χωρες κ ταχυτητα εως 24 κτλ κτλ.Με λιγα λογια πληρωνω 30ευρω τωρα.Αλλα θα την αλλαξω σαυτην που δεν εχει προς ευρωπαικες χωρες κ θα πεσει η τιμη στα 24ευρω.

Με πηραν τηλ απο την forthnet και μου καναν προσφορα με την nova αλλα δν μενδιαφερει κ πολυ στα 30ευρω κ 25ευρω χωρις nova.

Η διαφορα ειναι οτι με forthnet θαχω αστικη χρεωση στα κινητα,δλδ ειναι το μονο συν+ γτ κανω κλησεις που κ που σε κινητα (αν δν ειναι whats up :P ) απλα ειναι 1 ευρω πιο ακριβη και η αληθεια ειναι οτι με συμφερει γτ μερικες φορες ερχετε κ ο λογαριασμος 10ευρω πανω λογο κινητων.Ταχυτητες θαναι οι ιδιες πιστευω γτ οι γραμμες ειναι ιδιες ετσι? αυτο δν αλλαζει.Το πλυν τωρα ειναι οτι θα πληρωσω 34ευρω για την αλλαγη οπως γινετε παντα οταν αλλαζεις εταιρεια.Το ερωτημα ειναι αξιζει?Παλια ειχα ακουσει οτι η forthnet ειχε προβληματα κτλ,ειχε πολλες μυνησεις κ κατι τετοια μιλαω για προ 5ετιας + .Αυτη την στιγμη ποια ειναι καλυτερη εταιρεια απο αυτες τις 2 και με συμφερει η αλλαγη?

Δημοσ.

Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ έχω hol (λόγω vodafone) την προηγούμενη εβδομάδα έληξε όμως οπότε θα την ξεφορτωθώ.Εγω δεν έχω διλλήματα θα πάω στη Χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet γιατί με ενδιαφέρει και η τηλεόραση και τα κινητά τώρα κι εσύ δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να μείνεις hol για τα 34 ευρώ της μεταφοράς, λίγα κινητά να πάρεις μέσα σε ένα χρόνο το βγάζεις διπλάσιο και τριπλάσιο και θα είσαι και πιο αξιόπιστη εταιρία.οσο για το πριν πεντε χρόνια αστο ήταν όλοι παρτον εναν και βαρα τον άλλον τότε μόνο ο οτε έκανε σωστή δουλειά αλλά τώρα δεν ισχύουν αυτά καθόλου

Δημοσ.

με forthnet έχεις αστική χρέωση 0,029 /λεπτό και έχεις  αστική χρέωση και για κινητά και για υπεραστικά που είναι η φθηνότερη χρέωση της αγοράς και αν ζητήσεις μπορείς να σου ρίξουν και το margin στο  6 ώστε να έχεις γρήγορες ταχύτητες 

Δημοσ.

Ναι είναι default το 6 και αφού είσαι καιρό στην hol, σίγουρα εσύ έχεις τουλάχιστον 11. Δεν νομίζω κάποιος να ασχολήθηκε να σου το αλλάξει, όταν άρχισαν να δίνουν 9, οπότε θα κερδίσεις σε ταχύτητα, ειδικά αν η γραμμή σου είναι σε καλή κατάσταση.

Οι χρεώσεις στα κινητά που σε ενδιαφέρουν έχουν μεγάλη διαφορά. 0,03 για την forthnet και 0,17-0.18 για την hol, Αν μιλήσεις μιαμιση ώρα από hol, πρέπει να δώσεις 15 ευρώ αντί για 2,7 που θα δώσεις στην forthet, οπότε το 1 ευρώ διαφορά στο πάγιο εξανεμίζεται.

Δημοσ.

αν και αξιζει  καποιος να εχει δωρεαν ωρα για κινητα παρα να χρεωνεται με χρεωση κινητου εκτος αν εχει αστικη χρεωση για κινητα .αν την περασει την δωρεαν ωρα/ωρες τοτε το κοστος ανεβαινει οποτε ειναι καλο να μην ξεπερναμε τον δωρεαν χρονο γιατι μετα αρχιζει να μην συμφερει.ειτε λεγεται για παροχο σταθερης ειτε για παροχο κινητης.

Ναι είναι default το 6 και αφού είσαι καιρό στην hol, σίγουρα εσύ έχεις τουλάχιστον 11. Δεν νομίζω κάποιος να ασχολήθηκε να σου το αλλάξει, όταν άρχισαν να δίνουν 9, οπότε θα κερδίσεις σε ταχύτητα, ειδικά αν η γραμμή σου είναι σε καλή κατάσταση.

Οι χρεώσεις στα κινητά που σε ενδιαφέρουν έχουν μεγάλη διαφορά. 0,03 για την forthnet και 0,17-0.18 για την hol, Αν μιλήσεις μιαμιση ώρα από hol, πρέπει να δώσεις 15 ευρώ αντί για 2,7 που θα δώσεις στην forthet, οπότε το 1 ευρώ διαφορά στο πάγιο εξανεμίζεται.

επισης ναι δεν στο αλλαζουν στην Hol αμα δεν το ζητησεις,δηλαδη πρεπει να παρει ο καθενας τηλεφωνο για να του το αλλαξουν ξεχωριστα.δεν θα γινει μαζικα.

Δημοσ.

για κάποιον που μιλάει πολύ ώρα στα κινητά από σταθερά δεν αξίζει καν να βάλεις ειδικό πακέτο δωρεάν ομιλίας . με τη forthnet έχεις την αστική χρέωση για κινητά δεν αγχώνεσαι πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα 

Δημοσ.

για κάποιον που μιλάει πολύ ώρα στα κινητά από σταθερά δεν αξίζει καν να βάλεις ειδικό πακέτο δωρεάν ομιλίας . με τη forthnet έχεις την αστική χρέωση για κινητά δεν αγχώνεσαι πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα 

απλα δενεχουν ολοι οι παροχοι με αστικη χρεωση προς κινητα.γενικοτερα δεν ξερω αν το εχει κανει αλλη εταιρεια περα απο την forthnet.αν και το νεο προγραμμα εχει 720 λεπτα δωρεαν προς κινητα που βλεπω και μετα σου εχει με χρεωση.0,02999ανα λεπτο.

αστικη χρεωση μου κανει αυτο

δηλαδη δινει και 720 .σε αλλα προγραμματα το παιρνεις σαν εξτρα πακετο νομιζω.

Δημοσ.

Τελικα αλλαξα σε forthnet παιδια,ευχαριστω για τα ποστ,Σε κανα μηνα νομιζω θαχει αλλαξει πληρως η γραμμη μου ειπανε,ισως και λιγοτερο δν θυμαμαι.Σιγουρα με συμφερει περισσοτερο προς τα κινητα με την forthnet γτ τωρα μουρχετε σχεδον παντα ενα 10αρι πανω με την hol λογο κινητων.

Δημοσ.

Τελικα αλλαξα σε forthnet παιδια,ευχαριστω για τα ποστ,Σε κανα μηνα νομιζω θαχει αλλαξει πληρως η γραμμη μου ειπανε,ισως και λιγοτερο δν θυμαμαι.Σιγουρα με συμφερει περισσοτερο προς τα κινητα με την forthnet γτ τωρα μουρχετε σχεδον παντα ενα 10αρι πανω με την hol λογο κινητων.

καλή αρχή να έχεις . τσέκαρε και τον τιμοκατόλογο να δεις πιο πρόγραμμα σε βολευεί καλύτερα http://www.forthnet.gr/Home.aspx?a_id=256 . επέλεξε εσύ όποια κατηγορία θες

Δημοσ.

αν μεταφερεται υπαρχουσα γραμμη και οχι να φτιαχτει καινουρια δυσκολο να παρει ενα μηνα.συνηθως παιρνει λιγοτερο κοντα στις 10 -15 μερες.βεβαια εχουμε και αρκετες αργιες καιι γιορτες τωρα οποτε ισως καθυστερησει λιγακι.συνηθως ενα μηνα παιρνει ο νεος βρογχος.ολα αυτα παντα εκτος απροοπτου

Δημοσ.

Οι γιαρτές είναι ένα θέμα, αλλά ελπίζω να πάνε όλα μια χαρά.

Πλέον το οικονομικό πάντως είναι το πιο σημαντικό θέμα για όλους μας.

Πρέπει να τσεκάρουμε τον τελικό λογαριασμό και όχι μόνο το παγίο. Οι κλήσεις κάνουν διαφορά στο ποσό που πληρώνουμε κάθε μήνα.

Αφού καλείς σε κινητά θα δεις την διαφορά λόγω του 10αρικου που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...