klipitiklopos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Παιδια εχω ενα προβλημα με το outlook express 6 σε windows xp sp2. Oταν στελνω ενα μηνυμα, με οποιονδηποτε λογαριασμο (εχω 3), το μηνυμα παραμενει στα εξερχομενα με αποτελεσμα να αποστελλεται συνεχως γεμιζοντας το inbox των παραληπτων. Επισης μου βγαζει το γνωστο παραθυρο error του express, αλλα χωρις καποιο συγκεκριμενο αριθμο, απλα οτι προεκυψε καποιο σφαλμα. Πριν λιγο καιρο μου ειχε βγαλει ενα error ox... κατι δεν θυμαμαι ακριβως, οπου ψαχνοντας στο google με εκεινον τον αριθμο, προετρεπε να παω στον φακελλο αποθηκευσης των μηνυματων στον δισκο, και να μετονομασω τον φακελλο των εισερχομενων σε inbox-2. Mετα θα δημιουργουσε το προγραμμα αυτοματα εναν νεο, οπως και εγινε, αλλα απο τοτε μου παρουσιαζει το παραπανω. Η συνεχης αποστολη του μηνυματος σταματαει οταν το διαγραψω. Βοηθατε γιατι δεν θελω να καταφυγω στο format. Eυχαριστω προκαταβολικα.
giorefst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα Πρεπει να ειναι το ιδιο προβλημα. Καποιο αρχειο το πιο πυθανον να ειναι το sent items.dbx πρεπει να εχει φτασει το size limit του. (1.9GB αν θυμαμαι καλα) Πρεπει να κανεις το ιδιο δηλαδη να κανεις backup η να το μετονομασεις και να διμιουργησεις ενα νεο.
klipitiklopos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, μου ελυσες το προβλημα, το εκανα και ολα ο.κ.! Χιλια ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα