Προς το περιεχόμενο

LG L9 II vs SONY XPERIA SP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα και καλώς ήρθα στην κοινότητα σας.

Έφτιαξα λογαριασμό καθώς χρειάζομαι τα φώτα σας.

Σκοπεύω να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα από τα δύο κινητα τώρα στα χριστούγεννα.

Έχω καταλήξει στο Lg L9 ii γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά και μικρό sar (0,47 κεφάλι, 0,46 σώμα) παρόλο που το SP έχει καλύτερο επεξεργαστή και είναι λίγο γρηγορότερο (πράγμα που έχω δεί στην πράξη συγκρίνοντας τα 2 σε μαγαζί).

Το sp όμως έχει sar (0,79 κεφάλι) που θεωρώ πως είναι μεγάλο ειδικά για κάποιον που κάνει τηλέφωνα και δεν θέλει να εξαρτάται και από hands-free/bluetooth.

Το sp επίσης όποτε το πιάνω σε κατάστημα να το δοκιμάσω μου φαίνεται ζεστό ,ίσως να ναι ιδέα μου..?

Εσείς τι λέτε?Συμφωνείτε με το sar?Τι απ 'τα δύο θα μου προτείνατε και γιατί?

Ευχαρίστώ

Δημοσ.

Είναι 2 κινητά που είναι τα ίδια όπως είπες και το sp έχει καλύτερο επεξεργαστή . αλλά είναι και 20 ευρώ πιο ακριβό . όσο για το αν είναι ζεστό δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τη θερμότητα του sp

Δημοσ.

Είναι 2 κινητά που είναι τα ίδια όπως είπες και το sp έχει καλύτερο επεξεργαστή . αλλά είναι και 20 ευρώ πιο ακριβό . όσο για το αν είναι ζεστό δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τη θερμότητα του sp

Ναι τα 20 e δεν είναι σημαντική διαφορά(απο σκρουτζομάγαζο σκέφτομαι budget 250 e max).Απλά προσπαθώ να το δώ και απο θέμα υγείας χωρίς απαραίτητα ο sar να είναι ο απόλυτος δείκτης.Απλά όταν θα εμφανίζει τη μέγιστη ακτινοβολία και αν αυτό δρα συσωρευτικά..και απ τη στιγμή που έχουν βγεί τόσα κινητά με το sar να μειώνεται διαρκώς.

Έτσι το σκέφτομαι ,το κινητό το χουμε όλη την ώρα πάνω μας,αν μπορούμε να ελαττώσουμε κάπως την ακτινοβολία καλό θα ναί.Το sp αν εξαιρέσεις αυτό είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Μην στεκεσαι ακριβως στο σαρ για τον απλο λογο οτι ειναι νουμερα και τα νουμερα μπορει να αλλαξουν σε καποια αλλη δοκιμη ή με αλλους παραγοντες...

Και τα δυο τηλεφωνα ειναι καλα απο αποψη ακτινοβολιας...

Δημοσ.

προτείνω το lg l9 ii.230 το έχει και το πλαίσιο αν δεν κάνω λάθος.αρκετά καλό κινητό .πολλά πρόβλημα σε σονυ

Όπ δίκιο έχεις είχα μείνει στο 249 εγώ.

Δημοσ.

κοίτα οι διαφορες είναι αυτές.. το lg έχει ips οθόνη αντίθετα με το sp που έχει tft αλλα με καλές γωνιές θέασης και πολύ ωραία χρώματα..επίσης το sp έχει καλύτερο επεξεργαστή  καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερη μπαταρία οποτε εγώ λέω sp..κανονικά δεν έπρεπε ούτε καν να το σκέφτεσαι ;)

Δημοσ.

κοίτα οι διαφορες είναι αυτές.. το lg έχει ips οθόνη αντίθετα με το sp που έχει tft αλλα με καλές γωνιές θέασης και πολύ ωραία χρώματα..επίσης το sp έχει καλύτερο επεξεργαστή  καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερη μπαταρία οποτε εγώ λέω sp..κανονικά δεν έπρεπε ούτε καν να το σκέφτεσαι ;)

ok thx

Δημοσ.

Το ωραια χρωματα το λες για το LG η για το Sony γιατι καπου χαθηκα?

Δημοσ.

για το sony

Ε οχι ρε φιλε και ωραια χρωματα.Το sp ειδικα και τα σονυ γενικα εχουν υπερβολικα ξεθωριασμενες οθονες και δεν μιλαω συκριτικα μονο με amoled αλλα με ολους τους αλλους τυπους οθονων.Ας τα βαλει το παληκαρι στην τελικη διπλα διπλα να στο πει και ο ιδιος

Δημοσ.

όλα τα xperia έχουν ωραία φυσικά χρώματα..δεν είμαι fan τις sony αλλα σου λέω αντικειμενικά ότι όσα xperia έχω δει έχουν μια πολύ καλή φυσικότητα στα χρώματα..και btw το sp είναι καλύτερο από αυτό το lg..

Δημοσ.

όλα τα xperia έχουν ωραία φυσικά χρώματα..δεν είμαι fan τις sony αλλα σου λέω αντικειμενικά ότι όσα xperia έχω δει έχουν μια πολύ καλή φυσικότητα στα χρώματα..και btw το sp είναι καλύτερο από αυτό το lg..

Ναι καλυτερο μπορει να ειναι αλλα αυτα τα χρωματα της σονυ ειναι λες και τα περασες απο χλωρινη απλα. Αλλο φυσικο αλλο ξεθωριασμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...