Psycho13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 παιδια και εγω επικοινωνησα μαζι τους στο τσατ και μου ειπαν οτι μεχρι την παρασκευη θα εχω παραλαβει , αλλα αυτο που με προβληματισε για την εγκυροτητα αυτου που μου ειπε ειναι οτι την ρωτησα ποιο rev ειναι και δεν ηξερε τι ειναι αυτο . Ενταξει με πωλησεις μιλαγες πιθανον, δεν ειναι υποχρεωμενες οι κοπελες εκει να ξερουν ολες τις τεχνολογικες ωρολογιες...
panbil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εβαλα και εγω μια παραγγελια σαββατο για να δουμε επομενο κομματι σκεφτομαι τον 2130
Captain Nemo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πωλήτριες-τηλεφωνήτριες είναι οι κοπέλες.Σαν να ρωτήσω εγώ την μάνα μου για socket ή revision θα με κοιτά σαν εξωγήινο .Και ο 2130 πιστεύγω πως είναι η καλύτερη επιλογή.
mikemart Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οκ παιδια δεν το ηξερα χδ . Anyway και εγω τον 2130 γλυκοκοιταζω
poulaki1976 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αν ηταν γραφτο να γινει το ακυρο θα ειχε ερθει ηδη απο ψηλα μετα βαιων και κλαδων
InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αγαπητέ πελάτη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MB GIGABYTE GA-H61M-S2PV της παραγγελίας xxxxxxxxxxxx παρουσίασε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμο. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντάς σας εκπτωτικό κουπόνι 10% σε επόμενη αγορά σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η έκπτωση είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην διάθεσή σας Getitnow.gr Customer Passion 2
Antwni Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 χαχαχαχαχαχαχα τα κλασσικά :lol: Το κουπόνι στο κ*λο σας απάντησέ τους 1
kuziakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οσοι τρωνε ακυρο χωστε αρνητικη στο scroutz για να σφιγκουν οι κ...ι 1
esertas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οσοι τρωνε ακυρο χωστε αρνητικη στο scroutz για να σφιγκουν οι κ...ι Δηλαδή σχεδόν όλοι!!!!!!!!!!
doakes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μολις εφαγα ακυρο! Αγαπητέ πελάτη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MB GIGABYTE GA-H61M-S2PV της παραγγελίας ΧΧΧΧΧΧΧ, παρουσίασε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμο. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντάς σας εκπτωτικό κουπόνι 10% σε επόμενη αγορά σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η έκπτωση είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην διάθεσή σας Getitnow.gr Customer Passion
Captain Nemo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ωχ ωχ ωχ αρχίσανε τα όργανα για να ειδούμε πόσοι θα μπούμε στον χορό.
trebelas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αγαπητέ πελάτηΣας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MB GIGABYTE GA-H61M-S2PV της παραγγελίας xxxxxxxxxxxx παρουσίασε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμο.Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντάς σας εκπτωτικό κουπόνι 10% σε επόμενη αγορά σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η έκπτωση είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην διάθεσή σαςGetitnow.gr Customer Passion +1 ακυρο και εδώ
kmarios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αγαπητέ πελάτη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MB GIGABYTE GA-H61M-S2PV της παραγγελίας χχχχχχχ, παρουσίασε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμο. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντάς σας εκπτωτικό κουπόνι 10% σε επόμενη αγορά σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η έκπτωση είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην διάθεσή σας Getitnow.gr Customer Passion Live Help! • Click to Chat | [email protected] • Επικοινωνία μέσω site και το κερασάκι στην τούρτα ------------ Πρώτο Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών το 2011 -------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις