Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ούτε αυτό :shock: αρχίζω και παίρνω στροφές :mad: τι να κάμνω; με δώσανε δεύτερο χέρι;

Άντε να την πουλήσω τώρα βρε τι μου κάνουνε :P και πέρασε και το διήμερο

ητανε και rev 2 εσενα αντι για 2.2?
Δημοσ.

Ναι άστα μαύρα χάλια όλα τα στραβά μαζεμένα για αυτό και εγώ την φούνταρα όχι που θα την άφηνα να μου σπάει τα νεύρα. :devil:

Δημοσ.

Την πηγες πισω στην "μανα" της;

Της έδωσα τα παπούτσια στο χέρι και την έστειλα σε μια μάνα που είχε φάει άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα δεν επρεπε να εχει και τιποτα βιδουλες αποστατες και τετοιου ειδους μπιχλιμπιδια μεσα στην συσκευασια ?

Δημοσ.

Τελικα ποιο ηταν το χρονικο οριο σε οσους παρελαβαν και σε οσουν 'εφαγαν' ακυρο?

(εγω το ειδα καπως αργα, εβαλα στο getitnow και ελαβα ακυρο. Η παραγγελια μπηκε Mar 16, 2014 at 10:02 PM)

Δημοσ.

Από Πάτρα ενδιαφέρεται κάποιος γιατί τελικά δεν την χρειάζομαι?

Προβλέπω να γίνεται σφαγή  :P  ποιό revision είναι;και είναι κομπλέ;

Δημοσ.

Το σωστό θα είναι να πάει σε κάποιον ακυρωμένο αλλά δεν ξέρω αν κάνεις και αποστολή και αν θα τον συμφέρει με τα μεταφορικά.Και τί κόστος σου είχε βγεί ; @VonLoutsos αγαπημένο ψάρι της Μενεγάκη. :lol:

Δημοσ.

Είχε βγεί γύρω στα 18 ευρώ λόγω αντικαταβολής κτλ. Οπότε δεν θα πάει άλλο ένα 10άρικο ( δεν γνωρίζω ) η αποστολή...Δεν ξέρω αν έχω όρεξη να στέλνω...Τώρα αν είναι κάποιος από την λίστα που έχει ακυρωθεί ( και προφανώς κάπου κυκλοφορεί εδώ μέσα ) και είναι και από την Πάτρα με βολεύει αφάνταστα....αλλιώς βλέπουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...