Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραγγελία σου με αριθμό  \xxxxxxx  στο όνομα  xxxxxxx  βρίσκεται προς παράδοση  στο κατάστημα   SPEEDEX   την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν προορίζεται εντός Αττικής/Θεσσαλονίκης/Λοιπές πρωτεύουσες νομών και εντός 3 εργάσιμων ημερών σε υπόλοιπες περιπτώσεις. Η παραγγελία σου θα παραμείνει κρατημένη για παραλαβή για 5 εργάσιμες ημέρες και μετά από αυτό το διάστημα τα προϊόντα θα αποδεσμευτούν κι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα.

:) :) :) :) :)

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα πριν 10 λεπτά :-D

Για όποιν ενδιαφέρεται για htpc ας δει και το ΑΜ1 socket της AMD γιατί ίσως συμφέρει καλύτερα (και με έχει βαλει και σε σκέψεις)..

Δημοσ.

Βλεποντας λοιπόν οτι οσοι παραγγείλατε ακόμα και μετά απο εμένα παραλάβατε τους αξίζε η αρνητική με το παραπάνω... Να τη χαίρονται...

19.25 (περιπου ενα τεταρτο μετά το πρώτο ποστ) και πήρα ακυρο...

Δημοσ.

και μενα μου ηρθε μεηλ για παραλαβη..απο σημειο speedex το ειχα βαλει..πως παραλαμβανω ομως?πηρα τηλεφωνο στο κουριερ και μου ζητησε να της πω αριθμο αποστολης..

Δημοσ.

Μου ήρθε email ότι μου το στέλνουν. Μπράβο στο getitnow που δεν μας ακύρωσε και ότι είχανε οι άνθρωποι το στείλανε. Εντάξει κάποιοι δεν πήρανε αλλά από ότι φαίνεται δεν εγινε εκ του πονηρού.

Δημοσ.

Βλεποντας λοιπόν οτι οσοι παραγγείλατε ακόμα και μετά απο εμένα παραλάβατε τους αξίζε η αρνητική με το παραπάνω... Να τη χαίρονται...

19.25 (περιπου ενα τεταρτο μετά το πρώτο ποστ) και πήρα ακυρο...

Μια έβαλες ή 30 κομμάτια? :P

Δημοσ.
Δημοσ.

Μια έβαλες ή 30 κομμάτια? :P

Προφανώς μια... Δεν είμαι εμπορας

Κοινώς δεν εξαντλήθηκε...

Δημοσ.

το 30 κομματια είναι ΑΤΟΠΟ,εφοσον το μαγαζι σου δινει δικαιωμα μεχρι 6!αρα...... :fear:

Δημοσ.

το 30 κομματια είναι ΑΤΟΠΟ,εφοσον το μαγαζι σου δινει δικαιωμα μεχρι 6!αρα...... :fear:

Πλάκα έκανα προφανώς :P

Δημοσ.

Εφαγαν και απο εμενα μια αρνητικη.Τουλαχιστον παρελαβαν αρκετοι.

Παραγγελια =19:40 την πρωτη μερα

Δημοσ.

Το Public διαθέτει 3 τεμάχια. Στα 4...

"Δυστυχώς η ποσότητα που επιθυμείτε για το προϊόν 0662141 - Gigabyte GA-H61M-S2PV - mATX - iH61 δεν είναι διαθέσιμη"

Στο Multirama μπαίνουν έως 6 χωρίς κάποιο μήνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...