dith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μ'αυτά και μ'αυτά, τα εγχώρια μπακάλικα κάνουν μια χαρά την διαφημισούλα τους. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν εκεί που πήγαμε "να τους την φέρουμε" αναζητώντας χαμηλές τιμές και προσφορές... τελικά "μας την φέρανε" πάλι τα τυπάκια του μάρκετινγκ... 2
stenlibi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.public.gr/product/sound-and-vision/accessories-vision/baseis-tileoraseon/vogels-physix-phw-300m-turn-medium-26-37-basi-stiriksis/prod903687pp/'>ξανά</a> 8,91€</p> Thanks!!! <p>ξανα το χάσαμε!</p> Εγώ το πρόλαβα και μου ήρθε και μήνυμα ότι προχωράει η παραγγελία, δεν μπορούσα να γράψω εκείνη την ώρα...
Questioner Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 δε θα παραλάβω καν: Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το Public.gr για τις on line αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ VOGELS PHYSICS PHW300M που επιλέξατε είχε την ένδειξη «Τελευταία Τεμάχια» λόγω των περιορισμένων τεμαχίων του. Παρά τις όποιες προσπάθειές μας δεν καταφέραμε να το εξασφαλίσουμε για εσάς και ως εκ τούτου παραμένει εξαντλημένο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και αντι αυτού σας παροτρύνουμε να δείτε εδώ http://www.public.gr/cat/sound-and-vision/accessories-vision/baseis-tileoraseon/ επιλογές παραπλήσιες με την αρχική σας. Επιλογές παραπλήσιες με την αρχική σας: ασύρματα τηλέφωνα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ^Καλλιο αργα παρα... αργοτερα 1
dobro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 για όσους δεν πηραν το τηλεφωνο ....ξανα 8,91€ και ποιος προλαβει
stenlibi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έφαγα άκυρο τελικά, παρά τις προσπάθειες τους να μου εξασφαλίσουν μια βάση :P
xristos_2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πολύ δούλεμα από από το PUBLIC, την έχω παραγγείλει 3 φορές που την έδειχνε διαθέσιμη και τις 3 έχω φάει άκυρο ενώ στην συνέχεια βλέπω την ξαναβγάζει σε ερώτημα που τους έκανα γιατί αυτή η κοροϊδία αφού μου κάνεις ακύρωση γιατί το ξαναβγάζεις διαθέσιμο η απάντηση : "Ticket closed: Αγαπητέ πελάτη,Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ανεξάρτητα με τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, πάντα τηρείτε σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγγελία και τον τρόπο επεξεργασίας της, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 8011140000 ή από κινητό στο 2108181333.Μείνατε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία μας; Σε κάθε περίπτωση θα εκτιμούσαμε τη γνώμη σας σε 60”εδώ!"
Konstantin77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το ερώτημα λοιπον που πρεπει να κανεις είναι πώς είναι δυνατό να ξαναγίνεται διαθέσιμο αφού ΔΕΝ έχει ικανοποιηθεί όλη η σειρα της προηγούμενης παραγγελειας. Αν βγαλεις ποτε άκρη...
ababapanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 πολύ δούλεμα από από το PUBLIC, την έχω παραγγείλει 3 φορές που την έδειχνε διαθέσιμη και τις 3 έχω φάει άκυρο ενώ στην συνέχεια βλέπω την ξαναβγάζει σε ερώτημα που τους έκανα γιατί αυτή η κοροϊδία αφού μου κάνεις ακύρωση γιατί το ξαναβγάζεις διαθέσιμο η απάντηση : "Ticket closed: Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ανεξάρτητα με τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, πάντα τηρείτε σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγγελία και τον τρόπο επεξεργασίας της, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 8011140000 ή από κινητό στο 2108181333. Μείνατε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία μας; Σε κάθε περίπτωση θα εκτιμούσαμε τη γνώμη σας σε 60”εδώ!" και σε εμενα το ιδιο mail ηρθε , αλλα τους πηρα καπακι τηλεφωνο και τους ειπα οτι οταν εκανα την παραγγελεια το σαιτ εγραφε αμεσα διαθεσιμο. και μου ειπε ο υπαλληλος θα δει τι μπορει να κανει και την επομενη μερα μου ειπε οτι βρηκε ενα κομματι και μου το στελνει. Σημερα το παρελαβα μια χαρα! Ευχαριστω τον TS!
coyote2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά εγώ έχω αγοράσει 3 φορές την πιο κάτω και την παραλαμβάνω δωρεάν από ένα σωρό σημεία Cartridge World που συνεργάζονται Οπότε δε βλέπω κάποιο αγχος. Γίνεται και σαν σταθερή στον τοίχο και ανοίγει όσο θέλεις http://www.electroland.gr/vaseis-tileoraseon-triplis-kinisis/brateck/brateck-lcd-503a-vasi-tileorasis-triplis-kinisis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα