DeCoN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Το κατεβασα απο τον δεσμο του kavalioti και στον υπερ υπολογιστη celeron 633 που εχω στο γραφειο σε win 98 αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το συστημα δεν λειτουργει...Α ρε Βασιλακη τι μας κανεις.... :twisted: :twisted: :twisted: [/color] Doulevei mono se XP, h syskevh pou leei einai profanws to service pou trexoun ta XP panw sto opoio 8a ka8etai kai to BootVis..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Κατεβασα το booitvis αλλα τι πρεπει να κανω μετα???Εφτιαξα και bootdisk για τον maxtor ...αλλα δεν κανω τιποτα ακομα γιατι περιμενω την ACN να με παρει τηλ. για οδηγιες ενεργοποιησης της dsl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Όταν το τρέχω μου βγάζει αυτό: The procedure entry point WmiOpenTraceWithCursor could not be located in the dynamic link library ADVAPI32.dll Τι πρέπει να κάνω;
kavaliotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=325591&highlight=bootvis λεει ο Badge τι πρεπει να κανετε αν δεν λειτουργει σωστα το προγραμμα αλλα επισης και πως να το τρεξεις! Γιαννη δεν χρειαζεται να περιμενεις γιατι αυτα τα 2 προγραμματα δεν θα πειραξουν τιποτα, το προγραμμα της Maxtor απλα τεσταρει τον σκληρο σου και το bootvis σου δειχνει ποιο ειναι το προβλημα που σε καθυστερει και σου κανει και optimise ωστε να μειωθει κατακορυφα ο χρονος boot.. Για περισσοτερα εδω ειμαστε παλι...
Chrisad Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Βασιλακης ο ...πασιγνωστος!!! basilakis....... :?: pasignwstos....... :?: ........ o kailas :!: :!: :!: anyway oute se win 2000 trexei ayto to pragma... kapoio paromoio gnwrizoume? kalo tha htan na einai kataskeyasmeno apo prwtagonisth tou neoterou ellhnikou kinhmatografou gia na paizei....
Highlander Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Όταν το τρέχω μου βγάζει αυτό: The procedure entry point WmiOpenTraceWithCursor could not be located in the dynamic link library ADVAPI32.dll Τι πρέπει να κάνω; Πιθανόν να έχεις Internet Explorer κάτω από 5.5 Βάλε 5.5 ή 6 και δεν θα στο βγάζει το μήνυμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπον... Φτιαχνω την bootdisk για το δισκο μπουταρω και σε dos μου βγαζει μυνημα οτι: Cant load BDOS kerner file : A\IBM.dos.com System halted Παω να παρω απο dos ghost και μου βγαζει οτι : Read sector failure,result=1,drive=0,sectors 36415 to 36416 Μπουταρω με δισκετα απο win me δινω scandisk / all και στο File allocation table μου βγαζει κατι για Directory structure και σε καποιο λαθος που βρισκει οτι: Thiw error prevents scsndisk from....this drive!!!!!! Μετα επανεφερα απο ghost και δουλεψε.Σεταρα και την dsl και δεν ασχοληθηκα αλλο.Σημερα μεχρι το πρωι δουλευε on line χωρις προβλημα.Ειχα ξαναπαρει ενδιαμεσα ghost χωρις προβλημα μεσα απο τα win ξεκινωντας.. Αυτα τα μπερδεμενα και ακαταλαβιστικα για μενα...Οποιος ξςρει ας βοηθησει.Ευχαριστω πολυ..
mentzik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Το πρόβλημα που παρουσίασε ο υπολογιστής σου το έχω πάθει αρκετές φορές με τα XP. Κανονικά ο μόνος εύκολος τρόπος που έχω βρεί για την επαναφορά του συστήματος είναι το Repair τως ίδιων των Windows. Προτείνω αυτόν τοον τρόπο εφόσον υπάρχουν αρχεία στο δίσκο που δεν πρέπει να χαθούν, όπως e-mail, bookmarks, word kai alla. Το μόνο πρόβλημα είναι στην μόνη έκδοση στην οποία είχα 100% επιτυχία στο Repair ειναι στη XP pro SP1. Στις προηγούμενες δεν πετύχαινε πάντα. Υπόψιν όταν κάνεις repair ua πρέπει να εγκατασταθούν οι drivers καρτας γραφικών, ήχου, εκτυπωτή, motherboard κτλ ξανά αφού τα windows επαναεγκαθιστουν της microsoft (mpliax). Το Ghost καλό αλλά μόνο αν το έχεις συνεχώς ενημερωμένο με φρέσκα backup! A ξεχασα ... το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο βασικό αρχείο του πυρήνα των windows το οποίο σβήνεται μυστυριωδώς όταν κατα το shut down toy PC γίνεται το Cleanup toy HD. Α ρε ΒΙΛ ΓΑΤΕΣ
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 A ξεχασα ... το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο βασικό αρχείο του πυρήνα των windows το οποίο σβήνεται μυστυριωδώς όταν κατα το shut down toy PC γίνεται το Cleanup toy HD. Α ρε ΒΙΛ ΓΑΤΕΣ Σε ευχαριστω.Το προβλημα λοιπον δεν ειναι Hardware??? Repair εγκατασταη κανω ξεκινωντας μεσα απο τα xp και επιλεγοντας αναβαθμιση και οχι νεα εγκατασταση???Εχω xp pro gr sp1. :?
georgeadams Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Repair κάνεις με boot από το CD των windows. Στο πρώτο μύνημα που σου βγάζει και ρωτάει αν θέλεις εγκατάσταση ή επιδιόρθωση πρέπει να πεις πως θέλεις εγκατάσταση (γιατί αλλιώς σε βγάζει απλώς στο recovery console). Μετά από λίγο, και αφού διαβάσει το δίσκο και δει πως τα XP είναι ήδη εγκατεστημένα θα σε ρωτήσει ξανά αν θέλεις φρέσκια εγκατάσταση ή επιδιόρθωση της υπάρχουσας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Μετα απο μια επανεκινηση μου εβγαλε αυτο το μυνημα...Εχει καμμια σχεση???? Θα δειξει!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Επισης αν θες κατεβασε απο εδω http://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip ενα προγραμμα 20ΚΒ που τεσταρει την μνημη σου μπας και φταιει αυτη' date=' δυστυχως σπαω το κεφαλι μου για ενα αλλο εργαλειο πολυ καλυτερο που τεσταρει εξοντωτικα την RAM αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα στο μυαλο (κατι με Gold RAM κατι τετοιο).. Επειδη αυτα τα ρεσταρτ που λες "βρωμανε" προβλημα μνημης... :roll:[/quote'] Κατεβασα το προγραμμα για τη μνημη εκλεισα ολα τα αλλα το αφησα 2 ωρες αλλα δεν ελεγε να τελειωσει.Τι σημαινουν αυτα που λεει ???? Ευχαριστω.
Ceidkeeper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Logw empeirias exw na pw mono auto,se 98 ME XP 2003 mporei na ginei epanegatastash xwris na perastei san 2o leitourgiko k na dior8w8oune opoia problhmata uparxoun.Sunh8ws apo xalasmena dll odhgous pou exoun jeskistei apo jekarfwta reboot k alla omorfa twn kollhmatwn.Milaw ek peiras.Ante k perastika mas oso 8a exoume windows..... :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.