Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Χθες βραδυ εκλεισα κανονικα το pc.Κατι θυμηθηκε η κορη μου (κανε παιδια να δεις καλο...) να δει το ανοιγει και το pc με εβγαζε στην μαυρη οθονη να επιλεξω τροπο λειτουργιας (Κανονικη , ασφαλη κλπ).Παταω κανονικη κανει επανεκκινηση παλι τα ιδια.Παταω ασφαλη παει να μπει κανει επανεκινηση παλι στην οθονη με τις επιλογες....Διαλεγω να ξεκινησει με την τελευταια σωστη λειτουργια αλλα ειχε ...μουλαρωσει.Δεν ηξερα τι να κανω...Δεν ξεκιναγε με κανενα τροπο.Η μοναδικη λυση ηταν επαναφορα απο ghost image που για μια αλλη φορα με εβγαλε ασπροπροσωπο!!!! Ολα δουλεψαν κανονικα.Τι μπορει ομως να ειχε συμβει???Χωρις ghost ειχα αλλη επιλογη απο format???Απο software δεν ειχα πειραξει κατι.Απο hardware ειχα συνδεσει στην καρτα δικτυου ενα dsl modem αλλα ειχα κανει πολλες επανεκινησεις και τερματισμους μετα την συνδεση αυτη. Ευχαριστω.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Χωρίς να γνωρίζω την αιτία του προβλήματος, απλά αναφέρω για λόγους συμπαράστασης ότι μου έτυχε ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Νομίζω πως έκανα repair τα Widows - και επειδή απεχθάνομαι τα ημίμετρα του τράβηξα αργότερα ένα format, αφού πήρα το σχετικό backup...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Χωρίς να γνωρίζω την αιτία του προβλήματος, απλά αναφέρω για λόγους συμπαράστασης ότι μου έτυχε ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Νομίζω πως έκανα repair τα Widows - και επειδή απεχθάνομαι τα ημίμετρα του τράβηξα αργότερα ένα format, αφού πήρα το σχετικό backup... Για το ghost παντως δεν ειναι ημιμετρο που κι εγω δεν΄"τα παω...". Ειναι σαν να κανεις format και να τα φορτωνεις ολα απο την αρχη.Βεβαια απαραιτητη προυποθεση να εχει ληφθει το ghost οταν ο υπολογιστης ηταν σε normal κατασταση και οχι με κοληματα κλπ...
kavaliotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Τι λειτουργικο εχεις Γιαννη? Γιατι αν εχεις ΧΡ οντως ειναι παρα πολυ παραξενο το προβλημα σου.. Ισως αν δοκιμαζες να αποσυνδεσεις τα παντα και να κανεις επανεκκινηση μπας και στο κολλουσε το μηχανημα καποια συσκευη που ειχες πανω (οπως το DSL modem που αναφερεις...)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Φιλε μου τωρα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα αλλα κατα την εκκινηση αργει παρα πολυ να μπει στα win xp pro gr και συγκεκριμενα στην οθονη με το "Καλοσηρθατε" σχεδον κολαει για 1-2 λεπτα.Επισης κανει καποια αδικαιολογητα scandisk σε επανεκινησεις (χωρις να εχω πατησει restar κλπ).Προβλημα δισκου μηπως???Ειναι σχετικα καινουργιος...Maxtor 40GB 5-6 μηνων.Υπαρχει τροπος να τον ελεγξω το δισκο???Ευχαριστω πολυ.
kavaliotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Γιαννη για τον σκληρο σου πανε εδω http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm και κατεβασε το Powermax, ειναι το διαγνωστικο της Maxtor για τους σκληρους της και αν εχεις προβλημα θα στο δειξει.. Αν και πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα σκληρου αλλα κατι "φρεναρει" το μηχανημα σου.. Δοκιμασε να τρεξεις το Bootvis της Microsoft και να δεις τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα που λες, αφου το κανεις πες μας τα αποτελεσματα να βοηθησουμε παραπερα... Απλα τρεξε πρωτα αυτο το διαγνωστικο της Maxtor για να αποκλεισουμε το θεμα "σκληρος"... Επισης αν θες κατεβασε απο εδω http://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip ενα προγραμμα 20ΚΒ που τεσταρει την μνημη σου μπας και φταιει αυτη, δυστυχως σπαω το κεφαλι μου για ενα αλλο εργαλειο πολυ καλυτερο που τεσταρει εξοντωτικα την RAM αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα στο μυαλο (κατι με Gold RAM κατι τετοιο).. Επειδη αυτα τα ρεσταρτ που λες "βρωμανε" προβλημα μνημης... :roll:
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Για το ghost παντως δεν ειναι ημιμετρο που κι εγω δεν΄"τα παω...". Ειναι σαν να κανεις format και να τα φορτωνεις ολα απο την αρχη.Βεβαια απαραιτητη προυποθεση να εχει ληφθει το ghost οταν ο υπολογιστης ηταν σε normal κατασταση και οχι με κοληματα κλπ... Φίλε Γιάννη, γνωρίζω τι είναι το Ghost 8) και προφανώς δεν αποκάλεσα αυτό ημίμετρο αλλά το repair .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Γιαννη για τον σκληρο σου πανε εδω http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm και κατεβασε το Powermax' date=' ειναι το διαγνωστικο της Maxtor για τους σκληρους της και αν εχεις προβλημα θα στο δειξει.. Αν και πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα σκληρου αλλα κατι "φρεναρει" το μηχανημα σου.. Δοκιμασε να τρεξεις το Bootvis της Microsoft και να δεις τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα που λες, αφου το κανεις πες μας τα αποτελεσματα να βοηθησουμε παραπερα... Απλα τρεξε πρωτα αυτο το διαγνωστικο της Maxtor για να αποκλεισουμε το θεμα "σκληρος"... Επισης αν θες κατεβασε απο εδω http://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip ενα προγραμμα 20ΚΒ που τεσταρει την μνημη σου μπας και φταιει αυτη, δυστυχως σπαω το κεφαλι μου για ενα αλλο εργαλειο πολυ καλυτερο που τεσταρει εξοντωτικα την RAM αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα στο μυαλο (κατι με Gold RAM κατι τετοιο).. Επειδη αυτα τα ρεσταρτ που λες "βρωμανε" προβλημα μνημης... :roll:[/quote'] Σε ευχαριστω φιλε μου.Θα το κανω το απογευμα στο σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλει και εχω αλλο δισκο.Το Bootvis τι ειναι???Μνημες εχω κι αυτες καινουργιες 2χ256ddr 333.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Για το ghost παντως δεν ειναι ημιμετρο που κι εγω δεν΄"τα παω...". Ειναι σαν να κανεις format και να τα φορτωνεις ολα απο την αρχη.Βεβαια απαραιτητη προυποθεση να εχει ληφθει το ghost οταν ο υπολογιστης ηταν σε normal κατασταση και οχι με κοληματα κλπ... Φίλε Γιάννη' date=' γνωρίζω τι είναι το Ghost 8) και προφανώς δεν αποκάλεσα αυτό ημίμετρο αλλά το repair .[/quote'] Φιλε μου πιο πολυ το ειπα για ενημερωση και προς Θεου δεν ειχα καμμια ταση εξυπνδας ή ειρωνειας... Φιλικοτατα Γιαννης
kavaliotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Σε ευχαριστω φιλε μου.Θα το κανω το απογευμα στο σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλει και εχω αλλο δισκο.Το Bootvis τι ειναι???Μνημες εχω κι αυτες καινουργιες 2χ256ddr 333. Γιαννη το bootvis ειναι ενα εργαλειο του Βασιλακη που αφου το κανεις install, το τρεχεις και σου κανει επανεκκινηση και καταγραφει οτι κανει ο υπολογιστης σου καθως φορτωνει...Οποτε μετα σου δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει οτι φορτωνει τελος παντων το PC σου... Ετσι θα δουμε τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα κατα την εκκινηση! Επειδη εισαι και γκαντεμης, το official site το εχει temporary unavailable, αλλα το βρηκα εδωπερα απο ενα backup site..Το αρχειο ειναι το official βεβαια και ειναι η latest εκδοση, οποτε δοκιμασε το...Για οδηγιες, κανε ενα search εδω μεσα, το εχουμε ξανασυζητησει, ειμαι λιγο πτωμα τωρα και δεν μπορω να ψαχνω αλλο! Το αρχειο κατεβασε το απο εδω http://download.softnews.ro:8080/SYSTEM/bootvis.msi (copy paste μεσα στο Getright/FlashGet)..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Σε ευχαριστω φιλε μου.Θα το κανω το απογευμα στο σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλει και εχω αλλο δισκο.Το Bootvis τι ειναι???Μνημες εχω κι αυτες καινουργιες 2χ256ddr 333. Γιαννη το bootvis ειναι ενα εργαλειο του Βασιλακη που αφου το κανεις install' date=' το τρεχεις και σου κανει επανεκκινηση και καταγραφει οτι κανει ο υπολογιστης σου καθως φορτωνει...Οποτε μετα σου δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει οτι φορτωνει τελος παντων το PC σου... Ετσι θα δουμε τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα κατα την εκκινηση! Επειδη εισαι και γκαντεμης, το official site το εχει temporary unavailable, αλλα το βρηκα εδωπερα απο ενα backup site..Το αρχειο ειναι το official βεβαια και ειναι η latest εκδοση, οποτε δοκιμασε το...Για οδηγιες, κανε ενα search εδω μεσα, το εχουμε ξανασυζητησει, ειμαι λιγο πτωμα τωρα και δεν μπορω να ψαχνω αλλο! Το αρχειο κατεβασε το απο εδω http://download.softnews.ro:8080/SYSTEM/bootvis.msi (copy paste μεσα στο Getright/FlashGet)..[/quote'] O ..γκαντεμης σε ευχαριστει και καλη ξεκουραση.Θα τα δοκιμασω σπιτι τα εργαλεια ...
Chrisad Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Γιαννη το bootvis ειναι ενα εργαλειο του Βασιλακη που αφου το κανεις install, το τρεχεις και σου κανει επανεκκινηση και καταγραφει οτι κανει ο υπολογιστης σου καθως φορτωνει...Οποτε μετα σου δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει οτι φορτωνει τελος παντων το PC σου... Ετσι θα δουμε τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα κατα την εκκινηση! o basilakhs poios einai ? poly xrhsimo ergaleio thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Γιαννη το bootvis ειναι ενα εργαλειο του Βασιλακη που αφου το κανεις install, το τρεχεις και σου κανει επανεκκινηση και καταγραφει οτι κανει ο υπολογιστης σου καθως φορτωνει...Οποτε μετα σου δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει οτι φορτωνει τελος παντων το PC σου... Ετσι θα δουμε τι ειναι αυτο που σου καθυστερει 1-2 λεπτα κατα την εκκινηση! o basilakhs poios einai ? poly xrhsimo ergaleio thanks Βασιλακης ο ...πασιγνωστος!!! Το κατεβασα απο τον δεσμο του kavalioti και στον υπερ υπολογιστη celeron 633 που εχω στο γραφειο σε win 98 αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το συστημα δεν λειτουργει...Α ρε Βασιλακη τι μας κανεις.... :twisted: :twisted: :twisted:
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Φιλε μου πιο πολυ το ειπα για ενημερωση και προς Θεου δεν ειχα καμμια ταση εξυπνδας ή ειρωνειας... Φιλικοτατα Γιαννης Εννοείται, και εγώ στον ίδιο ακριβώς τόνο μίλησα. Αλλιώς θα είχα βάλει τέτοια :evil: . Σόρρυ που παρεμβαίνω εκτός θέματος :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Σόρρυ που παρεμβαίνω εκτός θέματος :oops: Αξιζει τον κοπο και ας μας συγχωρεσει ο Hal για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις χωρις λογο...ΤΕΛΟΣ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.