Προς το περιεχόμενο

ONDA v972 or v975m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! 

Θελω να παρω tablet για τα Χριστούγεννα, βασικα ηταν να επερνα νωρίτερα αλλα περιμενα να βγει το ipad air!  

Καθώς εψαχνα στο internet και στο insomnia διάφορα θέματα εντόπισα το dell venue 11 pro το οποιο για εμενα προς το παρών ειναι το καλυτερο tablet-pc που υπαρχει!

Δεν θελω να σταθουμε το αν ειναι καλυτερο η χειρότερο απο το ipad αλλα να σταθουμε στις τιμες αυτον τον δυο ταβλετ  το ενα κανει 599$ 32gb wifi  και το αλλο 999$ 128gb 4gb ram + keyboard κλπ κλπ

Τελικα τα 999$ μου φάνηκαν παρα πολλα και ετσι ενώ ημουν έτυμος να παρω το ipad air

εντοπισα το ONDA V972, με κερδισε η οθονη και τα χρώματα του που πλησιάζουν παρα πολυ το 

ipad, τα 2gb ram kai 32gb δισκο και φυσικα τα 199$.

Τωρα για την ταχύτητα ενοητε οτι δεν ειναι το ιδιο με το ipad και δεν θελω να μπω καν στον κόπο να το συγκρίνω γιατι μιλαμε για ενα πραγμα που κοστίζει 199$ και το αλλο 599$

Ειδα που λετε το Onda v972 (youtube) διαβασα και καποια θεματα εδω μεσα και μου αρεσε!

ενω ημουν ετοιμος να το παραγγείλω ειδα και το ONDA V975M το οποιο κοστιζει 240$ στα 32gb!

Το 975m πρεπει να ειναι το τελευτεο μοντελο ετσι δεν ειναι;  σας βγαζω μια φωτογραφια με τα χαραχτηριστικα και τον δυο διπλα διπλα να μου πειτε την γνωμη σας.. εγω δεν ξερω ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος και πια καρτα γραφικων.. το μονο που βλεπω ειναι οτι εχει αλλο CPU,GPU,battery   http://prntscr.com/2akxp4

Εδω εχει τα μοντελα να τα δειτε ONDA v972 και ONDA v975m

Περιμενω με ανυπομονησία τα σχολια σας για να προβώ στην παραγγελιά!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Onda V975M γιατί έχει σημαντικά δυνατότερο soc και Ipad air design αλλά δε θα το βρεις διαθέσιμο εύκολα αυτή τη στιγμή, μόλις κυκλοφόρησε/θα κυκλοφορήσει. Να προσέξεις να πάρεις κάτι με 2 γίγα RAM.

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι το τελευταίο android tablet μου εξαιτίας της χαμηλής τιμής πριν μετακομίσω σε windows "όλα σε ένα". Η γενιά του 2014 για τα κινέζικα tabs & smarts θα είναι πολύ καλή απ' ότι φαίνεται, αν έχουν επιλύσει κάποια βρεφικά προβληματάκια όπως κακό wi-fi reception κτλ τέλεια.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Το 975 εχει τον καινουργιο amlogic που ειναι σαν το γεφυρι της αρτας ολο βγαινει και ολο αναβαλεται ,κανεις δεν ξερει ποσο καλος θα ειναι και τι σοι προβληματα θα βγαλει ,εγω θα πηγαινα για το 972 που ειναι καιρο στην αγορα και ειναι μια χαρα ταμπλετακι.

Α και το μαγαζι που εβαλες λινκ ειναι μουφα ,μοιαζει με οριτζιναλ αλλα δεν ...

Δημοσ.

Να περιμένω να βγει η να δοκιμαστή; 

evmenis  απο την στιγμη που βγαινει κατι καινουργιο χαζομαρα δεν ειναι να παρω το παλιο;

Δημοσ.

Ξερω η λογικη λεει παιρνεις το καινουργιο που -πρεπει- να ειναι καλυτερο αλλα στην πραξη αυτο ειναι λαθος γιατι απλα δεν ξερεις αν θα βγει εξαρχης σωστο ή θα εχει "θεματακια" και "βελτιωσεις" και ασυμβατοτητες κλπ.

Δεν ειναι οπως στα pc που intel & amd εβγαζαν νεους επεξεργαστες και ησουν σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο ,εδω γινεται χαμος με πολλους κατασκευαστες και εναν αδυσώπητο ανταγωνισμο που οδηγει τους παντες να "βγουν στην αγορα" γιατι αλλιως δεν θα υπαρχουν αυριο.

Η amlogic εχει μεινει σχεδον εκτος αγορας ΠΡΕΠΕΙ να βγει αλλιως πεθαινει οποτε και να μην ειναι ετοιμη ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σίγουρο ότι το καινούριο μοντέλο θα έχει διπλάσιες και βάλε επιδόσεις στην ίδια περίπου τιμή. Όσο για το soc δύσκολα να είναι ελαττωματικό. Οι υλοποιήσεις των κατασκευαστών είναι ελαττωματικές, όχι τα soc. Προσωπικά θα περίμενα μερικές εβδομάδες.

Μόλις είδα ότι η έκδοση με το 1GB RAM φαίνεται πως είναι διαθέσιμη εδώ: http://www.onda-tablet.com/onda-v975m-quad-core-2-0ghz-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-tablet.html Προσωπικά θα έπαιρνα μόνο με δυο γίγα.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

έχω το 972 από το μαρτιο 

πραγματικά η οθόνη του είναι καταπληκτική

του έχω πετάξει τα μάτια έξω και είναι σκυλί

από υποστήριξη από την onda οσον αφορά το software είμαι απόλυτα ευχαριστημενος , όσο είχε θέματα έβγαιναν updates συνεχώς , δε το είχε αφησει στη μοίρα του 

αν ήθελα κάποιο καινούριο Tablet και κοίταζα προς τα κινεζικά πρώτα θα έβλεπα της onda τα προϊόντα , αυτο δε σημαίνει όμως οτι θα έπαιρνα και με κλειστά μάτια το 975 από τόσο νωρις

αν ήταν το σήμερα και με την εμπειρία που έχω απο το 972 στο θέμα αυτονομίας θα πήγαινα σίγουρα στο 975 

γιατί? 

αν διαβάσεις λίγο καλύτερα έχουν άλλο τύπο οθόνης , του 972 η οθόνη είναι ρουφήχτρα , οκ καλή χρυσή τρομερή αλλά αν θες κάθε 4ς ώρες φόρτιση ε είναι λίγο σπασα@@ 

στα χαρτιά τώρα σαν δύναμη hardware διχνει καλύτερο απο το 972 αλλά αν ξέρεις ότι είναι καλύτερο σε hardware δε σημαίνει οτι είναι και ποιο smooth στη χρήση ειδικά τώρα που είναι φρέσκο και θα βγάζει παιδικές αρρώστιες

ο επεξεργαστής ειναι καινούριος και αυτός δε ξερεις ακομα το μέλλον του και αν θα μπορέσουν να βγουν κάποιες custom roms που θα λύνουν ισως θέματα που έχουν οι μαμα εκδόσεις

το οτι ειναι amlogic ειναι καλο παντως εχει προηστορια  

το 972 στους πρώτους μήνες να ξερεις ειχε σοβαρά θέματα οπως lagarismata τυχαια restart τα οποία βέβαια με τα update εξαλείφθηκαν και πλέον είναι ένα ώριμο προϊόν να το εχεις στο σπίτι και να αραζεις να το χαιρεσε αγκαλιά όμως πάντα με το φορτιστή

από εδώ συμπεραίνεις λοιπόν ότι 1ον η onda δεν εγκαταλείπει τα προϊόντα της τα φροντίζει για να βελτιωθούν το οποίο συμαινει οτι οκ μπορούμε να την εμπιστευτουμε για κάποια αγορά και δεύτερον οτι και στην Onda ισχύει και σε οτι κινέζικο ηλεκτρονικό κυκλοφορει φρέσκο 90% θα έχει κάποιο θέμα, οποτε ίσως ει ναι καλό να γίνουν άλλοι beta tester πριν αφήσουμε τα λευτα μας

μπορεί να σε μπέρδεψα , γνωμη μου πήγαινε για το 975 αλλά αν εχεις την πολυτέλεια να περάσει κανα 2 μηνο να δεις τι προβλήματα θα βγαλει (stadar θα βγάλει) θα ηταν το καλυτερο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι μόνο στα κινέζικα, γενικά το android πλην λίγων εξαιρέσεων το συνιστώ σε όσους ξέρουν πώς να πειράζουν τη συσκευή τους. Στους υπόλοιπους συνιστώ ios.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

παιδιά πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο το v975M? ξέρουμε; 

Υ.Γ. τα έξοδα αποστολής πόσο πάνε περίπου; και πόσες μέρες θέλει; (τελωνείο;)

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε, σύντομα κάποια στιγμή. Έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 0, ανάλογα από το πού θα αγοράσεις. Για να μην πληρώσεις τελωνείο απέφυγε DHL και ζήτα να σου γράψουν invoice για μερικά ψωροδόλαρα καλού κακού.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρουμε, σύντομα κάποια στιγμή. Έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 0, ανάλογα από το πού θα αγοράσεις. Για να μην πληρώσεις τελωνείο απέφυγε DHL και ζήτα να σου γράψουν invoice για μερικά ψωροδόλαρα καλού κακού.

Οταν εννοεις invoice ;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Διαβασα οτι το 975m με τα 16gb εχει κυκλοφορησει... με τα 32gb και με τα 2gb ακομα δεν εχει βγει απο το εργοστασιο .. επισης λενε οτι κοστίζει 999 γουαν  περιπου 120 ευρω (μαλών για την 16gb θα ειναι αυτη η τιμη) 

προκειμένου να παρω κατι καλο θα περιμενω... αν και με χαλαει αλλα τι να κανω....

εχουν βγει και αλλα μοντελα 975 και 975s αλλα δεν ειναι σαν το 975m, για αυτα ξερουμε τιποτα;

το ONDA 975m στο ιντερνετ κυκλοφορει με το ονομα  ipar air clone!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...