leleo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το nec N410i (απίστευτο κινητό για την εποχή του btw). Έχω μέσα πραγματικά άπειρες φωτογραφίες απο τις παλιές καλές εποχές και θέλω να τις έχω και στον υπολογιστή μου. Κι αυτό επειδή το κινητό μπορεί να είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό αλλά ποιος ξέρει άμα θα αντέξει άλλα τόσα χρόνια. Θυμάμαι τις έστελνα απο κινητό σε κινητό με υπέρυθρες. Τώρα όμως το κινητό μου (lg g2 ) δεν έχει φυσικά υπέρυθρες. Πως μπορώ να αποκτήσω τις φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Liverpool89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λύση Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Bluetooth δεν εχει; Δοκιμασε ετσι... Ή καρτα μνημης; Να τα περασεις εκει πρωτα και μετα στο πισι σου... Edit:απο τι ειδα δεν εχει... Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ή να το συνδεσεις στον υπολογιστη σου. Ή να παρει ενα usb υπερυθρων (καπως ετσι λεγεται) και να κανεις την δουλεια σου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leleo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το πράγμα (usb υπερυθρων) θα το ψάξω. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δες εδω--> http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%B5%CF%82+Usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα