Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/FreeDos) You.gr 599,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο κανονικά αλλά όχι οθόνη αφής όπως αρχικά νομίζαμε.

Η κατασκευή του φαίνεται αρκετά καλή με ένα γκρι σκούρο αλουμινένιο φινίρισμα στο καπάκι αλλά και γύρω από το πληκτρολόγιο. Θα ανεβάσω μετά καμιά φωτογραφία αν θέλετε.

Έχει μια ώρα που το έχω στην μπαταρία και μου λέει ακόμα 5 ώρες και 10 λεπτά remaining. Φυσικά σε balanced profile και σερφάροντας απλά, χωρίς να τρέξω κάποια απαιτητική εφαρμογή ή game.

Edit: 

Ο wireless driver που απαιτείται (επειδή το site της Dell έχει πολλούς) είναι ο Dell Wireless 1705.

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο κανονικά αλλά όχι οθόνη αφής όπως αρχικά νομίζαμε.</p> <p>Η κατασκευή του φαίνεται αρκετά καλή με ένα γκρι σκούρο αλουμινένιο φινίρισμα στο καπάκι αλλά και γύρω από το πληκτρολόγιο. Θα ανεβάσω μετά καμιά φωτογραφία αν θέλετε.</p> <p>Έχει μια ώρα που το έχω στην μπαταρία και μου λέει ακόμα 5 ώρες και 10 λεπτά remaining. Φυσικά σε balanced profile και σερφάροντας απλά, χωρίς να τρέξω κάποια απαιτητική εφαρμογή ή game.</p> <p> </p> <p>Edit: </p> <p>Ο wireless driver που απαιτείται (επειδή το site της Dell έχει πολλούς) είναι ο Dell Wireless 1705.</p>

Περιμενω φωτό για να τον παραγγειλω. Ειμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον i7 . Απλα εκείνος ειναι πλαστικουσρα. Μέχρι 8gb αναβαθμίζεται η μνη

μνήμη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολυ καλο!!! Καλορίζικο!!! Μένει και παλι η απορία.... Αυτόν η τον πλαστικό που ειναι i7; Βοηθήστε λίγο ρε παιδια...

Δημοσ.

Εξαρτάται αν χρειάζεσαι τον i7 ή όχι.<br> Εγώ είμαι σε φάση να πάω για το 5537 με i7 και fhd οθόνη!

Ειναι μεγάλες οι διάφορες στους επεξεργαστές;

Το πληκτρολόγιο ειναι φωτιζόμενο;

Δημοσ.

Καλοριζικο και απο εμενα.

Το ειδα απο κοντα σημερα το αλουμινιο ειναι αλλη αισθηση.

Περνωντας απο το Πλαισιο βλεπω αυτο το εξαρτημα που μετατρεπει την οθονη του υπολογιστη σε Touch...http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/pontikia-mouse-laptop/Turbo-X-Touch-Screen-Converter.htm

Στο παραπεντε κρατηθηκα (ατιμος καταναλωτισμος)και δεν το πηρα,δεν μου γεμισε το ματι η κατασκευη της πενας ειναι και turbo-x :P  .Η αποκριση μετρια.

Δημοσ.

Εξαρτάται αν χρειάζεσαι τον i7 ή όχι.

Εγώ είμαι σε φάση να πάω για το 5537 με i7 και fhd οθόνη!

Για δώσε κανένα link.

Δημοσ.

Για δώσε κανένα link.

Δυστυχως ελλειξε κ αυτη η προσφορα,το λινκ της ειναι νεκρο...ειχε τον dell inspiron 15r με i7 4500u,gpu 8850m στα 2gb,1tb σκληρο,8gb Ram και FullHD οθονη στα 749€...εν αναμονη της επομενης προσφορας λοιπον :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...