Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/FreeDos) You.gr 599,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα θα με καλύψει αυτό http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-5537,i7-4500u,8gb,1tb,fdo που το θέλω για δυνατό gaming όπως crysis κ.τ.λ.;

και εγώ αυτό σκέφτομαι εν τέλη, να βάλω δόσεις και να πάρω και την fhd.. ;)

αλλά ναι θα βγάζει crysis 3

i6df.png

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ αυτό σκέφτομαι εν τέλη, να βάλω δόσεις και να πάρω και την fhd.. ;)

αλλά ναι θα βγάζει crysis 3

i6df.png

Το θέμα είναι πως θα το βγάζει; έχει ναι μεν 4ης γενιάς επεξεργαστή αλλά διπύρηνο... Tι άλλο θα μπορούσα να δω σε αυτά τα λεφτά άντε μέχρι χίλια που να κάνει για βαριά gaming;
Δημοσ.

Τους ξαναπηρες ΗΕRΤΗΑΝ κανα τηλεφωνο στο You?

Σκεφτομαι να το παραγγειλω σημερα-αυριο, να ξερω τι να κανω.

Πιστευω να ξερω μεχρι το απογευμα.

Ισως και πιο νωρις.

EDIT:Η απαντηση που μου εδωσαν ειναι:δυστυχώς δεν υφίσταται δυνατότητα καλύτερης τιμής

Τα λογια πιστευω ειναι περιττα.

Αν θελει ο matrixxx ας σβησει ολα τα μηνυματα περι POWERBUY για να μην γινει κανενα μπερδεμα.

Δημοσ.

Πιστευω να ξερω μεχρι το απογευμα.

Ισως και πιο νωρις.

EDIT:Η απαντηση που μου εδωσαν ειναι:δυστυχώς δεν υφίσταται δυνατότητα καλύτερης τιμής

Τα λογια πιστευω ειναι περιττα.

Αν θελει ο matrixxx ας σβησει ολα τα μηνυματα περι POWERBUY για να μην γινει κανενα μπερδεμα.

αυτοι δε σου ειχαν προτεινει ομαδική αγορά ή καταλαβα λάθος;

Δημοσ.

αυτοι δε σου ειχαν προτεινει ομαδική αγορά ή καταλαβα λάθος;

Ναι μιλησα μαζι τους και τους ειπα αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και μου ειπαν: σε αυτή τη περίπτωση αναλόγως τον αριθμό των τεμαχίων που επιθυμείτε, μπορούμε να ελέγξουμε τη δυνατότητα καλύτερης τιμής

Τους ειπα μετα να μου δωσουν μια ενδεικτικη τιμη για συγκεκριμενα τεμαχια και αφου μου ανεφεραν οτι εχουν κατω απο 10 διαθεσιμα ειπαν οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου μεσω mail.

Δεν μου εστειλαν καμια απαντηση και πριν λιγη ωρα που μιλησαμε η απαντηση που μου δωσανε ηταν η παραπανω που ανεφερα.

Δημοσ.

Μα καλα, powerBuy σε <10 τεμαχια? :P

Οταν ειπα POWERBUY δεν μου ανεφεραν ποσοτητα μετα μου ειπαν οτι ειχαν τοσα.

Περιμενα οτι μπορει να εχουν 20-30.

Ας εδιναν καλυτερη τιμη κι ας ηταν και 5 τεμαχια.Τουλαχιστον θα κερδιζαμε κι εμεις και αυτοι.

Δημοσ.

Nαι, οκ, το ξερω οτι δεν ηξερες αποθεμα τοτε ρε συ, απλα λεω οτι αφου μετα σου ειπαν <10 οσο να 'ναι αντε να σου ελεγαν "κοβουμε απο 10 ευρω" και πολυ λεω... οποτε ειπαν απλα "δεν μπορουμε" (αναμενομενο μαλλον).

Δημοσ.

Nαι, οκ, το ξερω οτι δεν ηξερες αποθεμα τοτε ρε συ, απλα λεω οτι αφου μετα σου ειπαν <10 οσο να 'ναι αντε να σου ελεγαν "κοβουμε απο 10 ευρω" και πολυ λεω... οποτε ειπαν απλα "δεν μπορουμε" (αναμενομενο μαλλον).

Αν ελεγαν 10 ευρω απλα δεν θα επαιρνε κανενας.........αναμενομενο δεν νομιζω να ηταν γιατι αν τους μεινουν και δεν τα δωσουν δεν πιστευω να ειναι καλυτερα?

Θα μου πεις και που ξερεις εσυ αν τα πουλησουν ολα μεχρι το τελος?.........δεν το ξερω υποθεσεις κανω κουβεντα βα γινεται.

Anyway εγω προσπαθησα για μενα αλλα και για οσους εδειξαν ή θα εδειχναν ενδιαφερον μηπως πετυχουμε καμια καλυτερη τιμη αλλα δυστυχως δεν προχωρησε.

Δεν πειραζει αλλη φορα.

Αν σου είπαν ότι έχουν κατω απο 10 διαθεσιμα σημαινει ότι πρεπει να βιαστούμε;

Σημαινει αυτο που εγραψα στο post 64(για να μην τα ξαναλεω συνεχεια και κουραζω).

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το λάπτοπ. Έρχεται με την μία με Ubuntu. Τα ξήλωσα και πέρασα Windows 8.1.Μόλις κατάφερα να περάσω τους drivers για την κάρτα γραφικών γιατί δεν την έβρισκε με την μία και αύριο πρέπει να φτιάξω το wireless μιας και δε διορθώνεται με το Windows update. Κατά τα άλλα φαίνεται τούμπανο.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το λάπτοπ. Έρχεται με την μία με Ubuntu. Τα ξήλωσα και πέρασα Windows 8.1.Μόλις κατάφερα να περάσω τους drivers για την κάρτα γραφικών γιατί δεν την έβρισκε με την μία και αύριο πρέπει να φτιάξω το wireless μιας και δε διορθώνεται με το Windows update. Κατά τα άλλα φαίνεται τούμπανο.

Πως ειναι ποιοτικά; Αξίζει η αγορα; Αυριο λέω να τον παραγγειλω. Δώσε κάποια στοιχεία αν σου ειναι εύκολο. Disign? αλουμίνιο; Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...