Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/FreeDos) You.gr 599,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα thread για τις προσφορές καλά θα ήταν αλλά δεν πρόκειται να μείνει μόνο στο θέμα προσφορές αλλά και με 100000 σχόλια κάτω, οπότε αντε να βρεις εκει τι παίζει μετά :P

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τιποτα, εκει να δεις πως θα χαθει η μπαλα! Απο το 1ο λεπτο! :)

Το αρχικο ποστ να ειναι κλειδωμενο.

Τα λινκ τουλαχιστον να υπαρχουν  στο αρχικο για να μην χαθουμε στις σελιδες.

Με τοσες προσφορες αρχιζω να ψηνομαι και εγω παρολο που δεν το χρειαζομαι....ατιμος καταναλωτισμος! :-D

Δημοσ.

και στα 600 δεν είναι καν προσφορά

Οχι δεν ειναι και καλυτερα να κλεισει το θεμα λεω εγω. :P

Ποσο πιστευεις οτι επρεπε να το δινουν δηλαδη μ'αυτα τα χαρακτηριστικα?

Προσεχε δεν κανω συγκριση με αυτο της Γερμανιας γιατι καλλιστα αν ψαχναμε για κανενα καλυτερο σε ολη την Ευρωπη πιστευω πως σιγουρα θα βρισκαμε.

Δημοσ.

δεν εμποδίζω κανέναν να το πάρει. όποιος θέλει, πληρώνει και παίρνει.

τη γνώμη μου λέω, με στοιχεία που την στηρίζουν, και δεν χρειάζεται να πάρω άδεια απο κάποιον άλλο.

αν κάποιος νιώθει πιο πλούσιος και λαρτζ απο τους Γερμανοί ας κοπιάσει.

Δημοσ.

Τελικα δεν ειχαμε κανενα νεο για την τιμη σε περιπτωση ομαδικης, ε?

Την ξεχναμε αυτη τη δυνατοτητα ή περιμενουμε επικοινωνια αυριο?

Δημοσ.

δεν εμποδίζω κανέναν να το πάρει. όποιος θέλει, πληρώνει και παίρνει.

τη γνώμη μου λέω, με στοιχεία που την στηρίζουν, και δεν χρειάζεται να πάρω άδεια απο κάποιον άλλο.

αν κάποιος νιώθει πιο πλούσιος και λαρτζ απο τους Γερμανοί ας κοπιάσει.

Οχι ρε φιλος μην το παιρνεις στραβα δεν τα ειπα με κακια οσα εγραψα ουτε να ερθουμε σε αντιπαραθεση κουβεντα κανουμε.

Απαντησε μου λιγο αν μπορεις σ'αυτο.

Ποσο πιστευεις οτι επρεπε να το δινουν δηλαδη μ'αυτα τα χαρακτηριστικα?

Τελικα δεν ειχαμε κανενα νεο για την τιμη σε περιπτωση ομαδικης, ε?

Την ξεχναμε αυτη τη δυνατοτητα ή περιμενουμε επικοινωνια αυριο?

Οχι τιποτα ακομα μαλλον αυριο θα μου πουνε.

Δεν την ξεχναμε με τιποτα.Αυριο μολις ερθω σ'επικοινωνια και θα ξερω τι ακριβως παιζει θα ενημερωσω κι εδω.

Δημοσ.

με βάση το πόσο δίνει το απλό 15αρι και το πόσο κινείται ο ανταγωνισμός, εγώ λογική τιμή θα θεωρούσα τα 560 με λειτουργικό.

αυτή ξαναλέω είναι η προσωπική μου εκτίμηση. δεν δεσμεύει κανέναν και φυσικά μπορεί κάποιος να το θωρεί υπερβολικά υψηλή ή υπερβολικά χαμηλά.

Δημοσ.

<p>Xαμος σημερα με τα λαπτοπακια...για δειτε κ αυτο:<br><br><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-5537,i7-4500u,8gb,1tb,fdo'>http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-5537,i7-4500u,8gb,1tb,fdo</a><br><br><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.skroutz.gr/s/3918266/Dell-Inspiron-15R-5537-i7-4500U-8GB-1TB-Linux-1920x1080.html'>https://www.skroutz.gr/s/3918266/Dell-Inspiron-15R-5537-i7-4500U-8GB-1TB-Linux-1920x1080.html</a><br><br>

με i7 4500u,καρτα γραφικων 8850 στα 2gb(gddr5),8GB ram,linux και το καλυτερο,Full HD οθονη!<br><br>

Παιζει στα 749€ με επομενη τιμη σκρουτζ στα 885€...τιμιο και αυτο παντως !<br><br>

</p>

Αξιζει να το παραγγειλω ρε παιδια η να περιμενω καμια καλυτερη προσφορα με αυτα τα χαρακτηριστηκα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο ποιοτητα κατασκευής απ´οτι εχω διαβασει δεν ειναι και οτι καλυτερο! Δεν εχει την αναλυση που εχει το 5537 και δεν ειναι και anti glare η οθονη του. Windows ευτυχως εχω να του βαλω! Σ'ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Απο ποιοτητα κατασκευής απ´οτι εχω διαβασει δεν ειναι και οτι καλυτερο! Δεν εχει την αναλυση που εχει το 5537 και δεν ειναι και anti glare η οθονη του. Windows ευτυχως εχω να του βαλω! Σ'ευχαριστω παντως!

Η σειρα 35χχ εχει απαραδεκτη σχεδιαση και κατασκευη οπως εχω ξαναπει... Μέχρι και αιχμηρες γωνίες εχει στις ενώσεις των κομματιών. Νομίζω ειναι η πρώτα φόλα που πετυχαίνω απο την Dell

Αντιθετα, η 55χχ και η μεγαλυτερες εχουν απιστευτο φινιρισμα και αίσθηση!

Δημοσ.

καλά μην είμαστε και υπερβολικοί.

στο μ.ο της κατηγορίας είναι.

το δε barebone είναι ίδιο με του 15R. αυτό είναι το πιο σημαντικό ΙΜΗΟ.

το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει antiglare οθόνη. ίδια με τα "ταπεινά" 35αρια είναι σε θέμα ανακλάσεων.

εγώ θα προτιμούσα αυτό σε dell http://www.insomnia.gr/topic/510173-laptop-dell-inspiron-3537i5-4200u4gb500gbw8-κωτσοβολος-electroworld-49500-ευρώ/ και τα υπόλοιπα θα τα έδινα για να βάλω κατευθείαν ssd.(τεράστια διαφορά στη χρήση)

Δημοσ.

Αν μάθετε τιμή θέλω κι εγώ... μόνο και μόνο για τη κάρτα γραφικών που έχει τα αξίζει τα λεφτά του! έστειλα email και σε Κωτσόβολο να ρωτήσω αν θα το φέρουν και περιμένω απάντηση. για να δούμε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...