Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/FreeDos) You.gr 599,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μας πείτε κάποια ενδεικτική τιμή με το powerbuy?

Ρωτησα για τιμη αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να τους δωσω αριθμο ατομων.

Θα ρωτησω παλι αν μπορουν να μου που ενδεικτικα για 10-20.......ατομα.

με ενδιαφέρει και εμένα powerbuy αν μιλάμε για τουλάχιστον -10%.

κάντε like όσοι σας ενδιαφέρει στο αρχικό ποστ

Καλυτερα να λεει ο καθενας οτι ενδιαφερεται και να κραταει ονοματα ο spook ή καποιος αλλος αν μπορει.

Δημοσ.

Πρεπει να ξερουμε μια ενδεικτικη τιμη για να αρχισουμε λιστα.

Αν κανουμε τοσο κοπο να μαζευτουμε 20 πχ ατομα και μες πει απο 600 σας το αφηνω 580 δεν εχει νοημα.

Απο την αλλη αν μας πει το καταστημα απο τωρα ποσα κομματια πρεπει να μαζευτουν ωστε να μας κανει την καλυτερη τιμη που μπορει, πιστευω θα τραβηξει κοσμο ωστε κι εμεις να βοηθηθουμε για να μαζευτουμε τα ατομα που χρειαζονται και να ολοκληρωσουμε την ομαδικη αλλα και το καταστημα να πιασει το στοχο του.

Δημοσ.

Ρίξτε μια ματια τις τιμές σε προηγούμενο group buy που οργανωναμε μα έχετε μια ιδέα... Κάτω απο 550 δε παίζει με τίποτα να παει...

Ρίξτε μια ματια τις τιμές σε προηγούμενο group buy που οργανωναμε μα έχετε μια ιδέα... Κάτω απο 550 δε παίζει με τίποτα να παει...

Δημοσ.

Σε ποιο group buy αναφερεσαι?

Δημοσ.

Έχουμε κάνα νεότερο για την τιμή; Γιατί είμαι έτοιμος να πάω να πάρω το άλλο dell!

Επίσης θα μπορούμε να το πάρουμε με δόσεις αν το παραγγείλουμε ομαδικά;

Δημοσ.

Επίσης θα μπορούμε να το πάρουμε με δόσεις αν το παραγγείλουμε ομαδικά;

Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το θεμα θα δεις οτι το εχω αναφερει ηδη 2 φορες.

Δημοσ.

Ξερουμε αν η 8850Μ (by the way σημαντικοτατο χαρακτηριστικο του λαπτοπ, πρεπει να μπει στον τιτλο!) ειναι με την DDR3 ή την DDR5 εκδοση της μνημης της;

Οπως και να 'χει ειναι πολυ καλη προσφορα... αναλογη του acer που ειχα προτεινει απο Γερμανια (το οποιο εβγαινε -30 ευρω αλλά το Dell βλεπω εχει οθονη αφης και... εως 24 ατοκες.... και 8GB +1TB... μια χαρα :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...