Delijohn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αν και παλιό μέλος στο Insomnia, δεν είμαι τόσο ενεργό, μας σας παρακολουθώ. Χρειάστηκα τη βοήθειά σας σε μια έρευνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιό μου για τα smartphone και σκέφτηκα ότι είναι το καλύτερο μέρος για να ζητήσω απόψεις!!! Στο σύνδεσμο αυτό θα βρείτε ένα ανώνυμο κ πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο, που σχετίζεται με τα κριτήρια αγοράς κινητών τηλεφώνων. Πέντε λεπτάκια για εσάς μπορεί να μην είναι σημαντικά, μπορεί βεβαίως και να είναι, σε κάθε περίπτωση όμως επειδή για εμάς κάθε, μα ΚΑΘΕ συμμετοχή είναι πολύτιμη, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνδρομή σας. Ο αρχικός στόχος ήταν 1000 συμμετοχές, που παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές μας έως σήμερα μάλλον είναι άπιαστος προς το παρόν, αλλά όπου και να φτάσουμε, θα σας είμαστε ευγνώμονες. Η έρευνά μας έτσι, θα έχει πιο έγκυρα και αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα!! Θα μας υποχρεώνατε, δε, αν μπαίνατε στον επιπλέον κόπο να το προωθήσετε και σε γνωστούς σας. Τονίζουμε, τελειώνοντας, πως υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και ως προς τη σελίδα, που ανοίγετε, και φυσικά ως προς τα δεδομένα σας. Με πολλές, πολλές ευχαριστίες, Γιώργος Δεληγιάννης 1
The_Winner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ετοιμος και εγωΟταν με το καλο βγαλετε τα αποτελεσματα , βαλτε και ενα λινκ εδω 1
Delijohn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Βοηθάτε πολύ!
isim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εχει καποιο προβλημα; Μου βγαζει Page cannot be displayed
lizardous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ετοιμο και απο εμενα! Καλα αποτελεσματα 1
Delijohn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστώ παιδιάαααα Εχει καποιο προβλημα; Μου βγαζει Page cannot be displayed δοκίμασε να κάνεις το λινκ copy-paste σε νέο παράθυρο και να μην το κλικάρεις..
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 To εκανα κι εγω, αλλα ας το κλειδωσουμε αφου υπαρχει ηδη ανοιχτο το αλλο http://www.insomnia.gr/topic/510279-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-smartphone/
Προτεινόμενες αναρτήσεις