Alex21121988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 cpu o amd θα σε καλυψει δεν υπαρχει περιπτωση και σου βγαινει φτηνοτερα απο το να πας σε intel.Για gpu nvidia πηγαινε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.(γνωμη μου)
warriorgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω ποιο μαγαζί είναι καλύτερο για να πάρω των υπολογιστή εγώ έχω επιλέξει το http://www.digital-master.gr/ είναι αξιόπιστο και γρήγορο στο να μου φέρει την παραγγελία;
trujillo2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 καταρχην μην πας σε ετοιμο (επειδη ειπες πως ειχες ετοιματζιδικο συστημα υποψη σου) εχουν υποσυστηματα της πλακας , οσο αφορα για μαγαζι καλο το DM που αναφερεις
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αναλόγως και από που είσαι μπορείς να κοιτάξεις και από αλλού.
warriorgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Από Χανιά είμαι και μόλις είδα οτι στο digital master θέλει προκαταβολή στην αντικαταβολή και τωρα μαλλον θα το παραγγείλω μεσο του κατασηματος του στα Χανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα