Roger Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ενος μηνος εκτυπωτης,χαλασμενο πυκνωτακι δεν παιζει.Πηγαινε τον σε ενα επισκευαστικο της hp και μην ασχοληθεις με το πλαισιο,μπορει να βρεις μπελα και θα χασεις και πολυ χρονο.
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αφου υπάρχει εγγύηση και ειναι και ενος μηνος το λογικό θα ειναι να του δώσουν καινούργιο και οχι να φτιαχτεί , ετσι το βλεπω εγω τουλάχιστον και αφου μιλάμε για 1 μήνα εκτυπωτή
Pintsie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 τον έχω χρησιμοποιήσει όμως. Άρα δεν νομίζω να μου δώσουν άλλο. Αύριο ή μεθαύριο θα κοιτάξω για το τιμολόγιο για να τον πάω άμεσα στο πλαίσιο.
Roger Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα φτιαχτει,δεν γινεται να φτιαχτει γιατι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα.Δεν μιλησα για επισκευη,θα γινει unit exchange και θα σου δωσουν αλλο μηχανημα,μην περιμενεις ομως να τον παρεις σε ενα τεταρτο και να φυγεις. Αν θα τον πας στο πλαισιο ισως τον ελεγξουν και μετα θα τον στειλουν σε επισκευαστικο της hp για exchange. Aν θα τον πας σε επισκευαστικο της hp θα τον κανουν exchange και θα σε ειδοποιησουν σε 3-4 μερες εξαρταται και το φορτο εργασιας. Θα γλιτωσεις δηλαδη το χασομερι του πλαισιου να τον στειλει σε επισκευαστικο,εκτος και αν το πλαισιο εγινε εξουσιοδοτημενο service της hp,δεν το γνωριζω.
Pintsie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Βρήκα το τιμολόγιο. Λέει: 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπίας. Αντικατάσταση μέσα σε 30 ημερολογιακές μέρες μετά από τεχνικό έλεγχο. Άρα τι; αν όπως λες δεν φτιάχνεται, τι θα κάνω; Θα μείνω χωρίς εκτυπωτή; Γιατί αντικατάσταση δεν γίνεται. Έχουν περάσει 40 μέρες περίπου.
Roger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αντε παμε αλλη μια φορα.Οταν αυτοι οι εκτυπωτες χαλασουν μεσα στην εγγυηση του ενος χρονου και επειδη δεν εχουν ανταλλακτικα,θα πρεπει να στον αντικαταστησουν. Αν ληξει η εγγυηση και τον πας για service ,παλι θα σου προτεινουν κοστος αντικαταστασης που αγγιζει την αγορα νεου εκτυπωτη οποτε και δεν συμφερει. Ισως η αντιπροσωπεια επισημαινει την παραπανω προταση και προφανως εννοει οτι μετα απο τεχνικο ελεγχο ,θα σε ξαναστειλουν στο πλαισιο να σου δωσουν ενα σφραγισμενο εκτυπωτη στην κουτα του.Και τωρα παλι σφραγισμενο εκτυπωτη στην κουτα θα παραλαβεις(ανακατασκευασμενο) αλλα θα πρεπει να στειλουν το δικο σου στην Ολλανδια και na περιμενουν τον αλλον. Τουλαχιστον αυτα ισχυαν μεχρι περσι στην Hp.
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μην το ψάχνεις πολυ πήγαινε τον απο εκει με την απόδειξη και δες τι θα σου πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα