Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα πριν λίγο καιρό τον HP 3525 και εδώ και ένα διάστημα είναι λες και δεν είναι στην πρίζα (δεν είναι το πίσω φωτάκι καν αναμμένο!) και για να λειτουργήσει, πρέπει να βγάζω το καλώδιο και να το ξαναβάζω (και ανάβει αμέσως το φωτάκι)! Δεν το θεωρώ λογικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Στην αρχή δεν το έκανε. Και τον έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Κατά τα άλλα, οι ρυθμίσεις του και όλα γενικά λειτουργούν φυσιολογικά.
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως παίζει κατι με το καλώδιο του ρεύματος για δοκιμασε ενα αλλο , το αλλο που σκέφτομαι ειναι μηπως πείραξες κατι στις ρυθμίσεις και οταν και καλα δεν κανει τιποτα μπαίνει σε stand by για να μην καταναλώνει ρεύμα. Οταν ειναι ετσι κλειστός οπως λες για δοκίμασε να δώσεις μια εκτύπωση απο τον υπολογιστή μηπως οταν πάρει εντολή αρχίζει και τυπώνει.
Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έγινε τίποτα με το να του δώσω εντολή να εκτυπώσει. Το έβγαλα από την πρίζα και το ξανάβαλα και άναψε το πράσινο φωτάκι. Δεν έχω τώρα καλώδιο άλλο για να δοκιμάσω. Αλλά αν είχε πρόβλημα το καλώδιο, δεν θα σταματούσε γενικά να λειτουργεί ο εκτυπωτής;
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το ξέρεις σίγουρα , βασικά κανε αν μπορεις καποιο reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που εχει ο εκτυπωτής γιατι οπως σου ειπα φαντάζομα οτι απο εκει κατι εχει πειραχτεί , αλλιως αν δεν φτιάξει ουτε ετσι ουτε με αλλο καλώδιο ισως να εχει καποιο πρόβλημα , το καλο σε αυτην την περίπτωση ειναι οτι εχεις εγγύηση μιας και ειπες οτι τον πήρες πρόσφατα.
Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 να σου πω.. αν δοκιμάσω καλώδιο από εκτυπωτή lexmark θα χαλάσω τίποτα; ή πρέπει να είναι μόνο hp το καλώδιο; :$
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Τι καλώδιο εχει το κλασσικό χοντρό του ρεύματος ? αν ναι τοτε δεν εχεις πρόβλημα , αν ειναι τωρα καποιο με μετασχηματιστή ισως να μην κανει.
Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 έκανα επαναφορά στις εργαστηριακές ρυθμίσεις. Θα τσεκάρω το βράδυ αν γίνεται πάλι το ίδιο και αν ναι θα πάω να πάρω κανένα καλώδιο για να δοκιμάσω.
Roger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην,ειναι ο 3525 ο laserjet ή ο inkjet?Aν ειναι o inkjet που υποθετω τοτε εχει μετασχηματιστη 32v σωστα? Θα πρεπει να μετρηθει ο μετασχηματιστης γιατι μαλλον εχει προβλημα. Δεν ξερω αν ο μετασχηματιστης καλυπτεται απο εγγυηση,θα πρεπει να το ρωτησεις
Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 inkjet είναι. Δεν έχει μετασχηματιστή. Ένα απλό καλώδιο είναι αυτό που έχει. ΥΓ: έκανα αυτό με την επαναφορά και πάλι τα ίδια. Άρα δεν έφταιγε αυτό. Τώρα δοκιμάζω με το καλώδιο του lexmark και βλέπουμε.
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ειναι και το καλώδιο τοτε ισως εχει καποιο πρόβλημα οποτε βουρ με την απόδειξη πισω για έλεγχο και πιθανή αλλαγή
Pintsie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν. Ούτε με την αλλαγή έγινε τίποτα! Αχ τα νεύρα μου!!! Να σας πω. Το πάω στο πλαίσιο από όπου και το πήρα ή στην HP? δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά εγγύηση σε προϊόν και δεν ξέρω πώς γίνεται! :/
stelrp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καποιο πυκνωτακι στο πανελ του εκτυπωτη τα παιξε. και οταν του βαζεις - βγαζεις ρευμα συνερχεται. μου το κανει και μενα σε αλλο μοντελο hp. μονο που για να μου ανοιξει του βγαζω την πριζα παταω το on μεχρι να ακουστει απο μεσα ενα τσαφ. Μετα βαζω τη πριζα και on κανονικα μεχρι το standby mode να τον ριξει στα ...ναρκωτικα.
Pintsie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 μα ενός μήνα εκτυπωτή;! μου έκανε τρομερή εντύπωση! από δευτέρα θα τον δώσω στο πλαίσιο. Ελπίζω να το φτιάξουν και να μην μείνω και μέρες χωρίς εκτυπωτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα