arc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 επιμενεις για γερμανικο vpn. αν τους κατσουν καμια δικαστικη εντολη για καταγραφη γερμανικων ip τον ηπιες. πληρωσε 30 ευρω για premium vpn και βγες μεσω ελβετιας, γαλλις, ολλανδιας κλπ γειτονες. διακρατικα δεν παιζει να δωσουν στοιχεια. για το youtube. αν κρυβεσαι μεσω vpn δεν εχεις προβλημα εκτος αν κανεις login με gmail account οποτε εμμεσα μπορουν να σε εντοπισουν (αν το θελουν πολυ)
AhaMatthewYo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, αποφάσισα να πάω σε O2 (ISP της Γερμανίας), οπότε για να μην ρισκάρω, παίρνω premium πακέτο από έναν VPN provider και κατεβάζω torrents με άνεση και ο ISP μου δεν βλέπει το traffic μου. Θα ψαχτώ λίγο περισσότερο για τους VPN providers και φεύγω σε Ελβετικούς Servers. Ωραία φίλοι μου ευχαριστώ πολύ όλους σας, να έχετε καλή πρωτοχρονιά
g8anos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ποιόν διάλεξες τελικά και πόσα δίνεις? Τορρεντς και ταχύτητα ειναι οκ?
angel2525 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 παιδια επειδη και εγω μετακομισα γερμανια ειμαι λιγο ανχωμενος με το θεμα torrents. Μου ειπαν πως ειναι αυστηρη η νομοθεσια εδω οσον αφορα το download και κυριως το upload των torrents. πρεπει να βαλω vpn? να αγορασω premium να εχω το κεφαλι μου ησυχο? γενικα με το youtube ξερετε τι παζει? πολλα βιντεο δεν με αφηνει να τα δω λογο GEMA. ειναι νομιμο να χρησιμοποιειεις το proxtube η θαχουμε κανα απροβλεπτο? ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν το nextflix εδω? αρε ελλαδαρα με τα τσαμπε σου.. γενικα εδω ειναι λιγο ρομποτακια οι ανθρωποι παιδες αλλα δυστηχως μπορεις να βγαλεις φραγκα ( ξεπατωνεσαι βεβαια) που δεν παιζει να τα βγαλεις στην ελλαδα.
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Διάβασε και τις δυο σελίδες του νήματος από την αρχή και θα λάβεις τις περισσότερες απαντήσεις που θες. Αν δεν βγάλεις άκρη, εδω είμαστε. Αφου τα εισοδήματα εκεί ειναι καλύτερα, θα σου είναι πιο ευκολο να επενδύσεις στην προστασία σου. 1
g8anos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με το youtube δεν ειχα προβλημα με ολα τα tools που ειχα για να παρακαμψω την gema. Πρόβλημα ειναι με τα τορρεντς, επειδη κανεις και upload, το ψαχνουν πολυ. Επισης ειχαν στειλει μηνυσεις για streaming απο redtube, το ποσο των 500ε σε πολλους χρηστες. Το δικαστηριο αποφασησε οτι το στρεαμινγκ ειναι νομιμο, αλλα οσα κοροιδα πληρωσαν δεν προκειται να παρουν τα λεφτα τους πισω. Νομιζω πως το premium vpn ειναι μονοδρομος. Το ερωτημα ειναι ποιο αξιζει και ποσο παει το μαλλι?
AhaMatthewYo Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 So... Μετά από 4 μήνες στην Γερμανία... "Κατεβάζω" μουσική από youtube (και γενικά Videos) με ανοιχτό VPN χρησιμοποιώντας την Free έκδοση του CyberGhost... (Όμως ! Η Free έκδοση δεν σου προσφέρει πολλά και στα καλά του καθουμένου μπορεί να αποσυνδεθεί από τον Server... Γι' αυτό, πιστεύω, η καλύτερη λύση είναι η premium έκδοση με απόλυτη ασφάλεια.! Σχετικά με τα Torrents δεν κατεβάζω σχεδόν καθόλου... Ταινίες κοιτάω μέσω streaming πλέον (που είναι απολύτως νόμιμο)... Άμα "Κατέβαζα", δεν θα κατέβαζα ταινίες.!, λίγα MBytes π.χ. ένα πρόγραμμα, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ PREMIUM VPN ΚΑΙ PEERBLOCK ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ... Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μόνο CyberGhost υπάρχουν πολλοί VPN Providers ψαχτείτε Επίσης χρησιμοποιώ Proxy για το θέμα με την GEMA και δεν υπάρχει πρόβλημα. 1
angel2525 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω παιδια χρησιμοποιω την elite εκδοση του Hotspot Shield και γενικα δεν εχω καποιο θεμα μεχρι στιγμης. το υτυβε κανονικα φορτωνει ολες τις σελιδες χωρις τους γελοιους περιορισμους. απο την αλλη τορρεντς δεν κατεβαζω γτ γενικα ολοι μου λενε οτι ισως ψαξουν και τον vpn Που εχεις. Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετειο αλλα δεν το διακινδυνευω γτ δεν ειμαστε για προστιμα.
Sens Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορώ να βλέπω ταινίες απο popcorn time ?
InfernoN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορώ να βλέπω ταινίες απο popcorn time ? το popcorn ουσιαστικα κατεβαζει την ταινια και μετα την κανει stream οποτε οχι χωρις vpn, δες gamato και peirates που ειναι απλα stream αν εισαι χωρις vpn
apostolos2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά αυτά τα Vpn κάνουν τελικά δουλειά ή τσάμπα λεφτά δίνουμε? Είμαι Λονδίνο και σκεφτόμουν να βάλω γιατί κατεβάζω ταινίες σειρές κλιπ.
atrwtos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παιδιά αυτά τα Vpn κάνουν τελικά δουλειά ή τσάμπα λεφτά δίνουμε? Είμαι Λονδίνο και σκεφτόμουν να βάλω γιατί κατεβάζω ταινίες σειρές κλιπ. Και στο Λονδίνο απαγορεύεται; Φανταστείτε να βγουν τέτοιοι νόμοι εδώ στην Ελλάδα ή αν έχουν βγει δεν ξέρω..να τους τηρούσαν σοβαρά...οι μισοί χρήστες ίντερνετ πιστεύω θα έκοβαν την σύνδεση τους στο ίντερνετ γιατί ο άλλος λέει εγώ έβαλα ιντερνετ για να κατεβάζω διάφορα πράγματα άλλα και να βλέπω ταινίες online. Δεν υπάρχει λόγος να έχω ιντερνετ από την στιγμή που δεν μπορώ να κατεβάσω τζάμπα διάφορα πράγματα.Και οι άλλοι μισοί απλά για ενημέρωση social κτλ. Οι εταιρίες θα είχαν τρελαθεί με τις διακοπές έτσι πιστεύω ότι θα γινόταν. Θεωρό ότι είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα όσο αναφορά την ελευθερία που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ιντερνετ.Σε ταχυτητες πάλι αφήστε τα ξέρετε...αλλά προτιμώ να έχω αυτή την ελευθερία παρά ταχύτητα. Στη Γερμανία σήμερα ισχύει ακόμα αυτά η απαγόρευση σχετικά με το κατέβασμα ταινιών torrent και από το youtube;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα